Детски рожден ден във Варна

• 69 018
  • 466
  •   1
Отговори
# 285
Гранда е далече .Почти всяка майка трябва да има кола.Къде се намира Гес и там няма ли детски кът та трябва да си носиш и играчки.

# 286
  • Варна
Къде се намира Гес и там няма ли детски кът та трябва да си носиш и играчки.
Под ХЕИ-то, на предишните страници го има адреса. Няма детски кът-сладкарница е, но има достатъчно място за игра. Била съм на няколко РД там и ако има добър аниматор става много хубаво. РД на Дари тази година беше в Арлекин-"Приратско парти" и клоун. Две момченца ги забавляваха и на децата много им хареса-имаше игри, танци... Препоръчвам го ако  не държите да е навън. 

# 287
Каква е цената за пиратското парти ?

# 288
Цитат
Тази година, мисля да празнуваме в Гранд Хотела. Другата седмица ще разуча офертите и ще пиша.
Само дето сервитьорите ми скъсаха нервите - страшно разсеяни и неорганизирани (с две думи обслужването е отвратително). Татковците решиха да си поръчат бира оказа се че имат от всеки модел само по 2-3 бройки което е смешно.

Да, определено им куца обслужването, но пък толкова ми харесва ! Дано детският кът, да е така хубав, както миналата година.

# 289
  • Варна
Вчера бяхме на рожден ден в Елитис. Обслужването им е под всякаква критика. Сервитьорката направо ме изнерви с отношението си. Добре , че бяхме само гости ,защото иначе съвсем щях да побеснея.

# 290
ами така е на варна и липсват детски центрове , зимата просто няма къде да лудуват децата

# 291
Откриха ли го този център "Портокал"?
не става ли там за ходене?

# 292
Днес в морската градина ми дадоха една брошура за Детски кът "СЪрчице" . Намира се на ул.Гладстоун 2 Незнам дали е за рожденни дни ,по скоро за забава и почасово гледане на деца. Ако някой отиде до там ,да каже какво представлява.

НАмира се в блока зад Пикадили Чаталжда, т.е помещава се в апартамент на 1 ет. Вътре не съм влизала, минавах от там и случайно го видях

# 293
Виж в специалната тема за него. Има и отзиви, засега добри.

# 294
  • Варна
Виж в специалната тема за него. Има и отзиви, засега добри.

Къде е темата за Портокал, дайте линк?!

# 295
# 296
Виждам че доста се разискват темите за рожден ден и парти. Може да погледнете саи та на www.party-jack.com Има и форум които може да се превърне в нещо полезно когато става въпрос за някакъв празник. Както и доста информация с тел за заведения където може да се празнува рожден ден.

# 297
  • Варна
Много съмнителен форум има....

# 298
Виждам че доста се разискват темите за рожден ден и парти. Може да погледнете саи та на www.party-jack.com Има и форум които може да се превърне в нещо полезно когато става въпрос за някакъв празник. Както и доста информация с тел за заведения където може да се празнува рожден ден.
Малко като реклама ми звучи този пост, затова ще изкажа мнение за Парти Джак, пък може да съм уцелила получателя. Присъствала съм на 3 детски РД с тях и всеки от тези 3 пъти съм си тръгвала с чувството, че празника щеше да мине по-добре ако децата се занимаваха сами. Никакъв подход към децата!
Върха беше Мечо Пух партито, когато дайде един младеж, облечен като ... Кристофър Робин  Shocked Направи 3-4 състезателни игри, при което изкара разпечатани от Интернет картинки с Пух, връчи пастели и ... това е то!

# 299
  • Варна
Прочетох цялата тема наново.  Crazy

Изводът ми е, че май ще се ориентирам към ГЕС, но трябва да ида намясто да питам що и как.

Само не разбрах от цялата тема кой клоун (евентуално) да си наемем?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт