Детски рожден ден във Варна

• 68 996
  • 466
  •   1
Отговори
# 345
На мен пък точно това, че са отделно ми хареса. На 3-4 години не са бебета, за да ги надзираваме постоянно, пък и нали родителите са там и могат да ги наглеждат. ЗА храната, щом Киса пита, едва ли не знае какво ще бъде менюто Peace
Друго, много важно за мен е, че нито с епуши там, нито вони на цигари. Последно бяхме на РД в ГЕС- чак дрехите на бебето се бяха вмирисали Sick

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 20:17 от Дренка

# 346
Това че дрехите се вмирисват зависи от родителите. Ужасно е че се пуши на такива места. навярно и вие сте пушили на детски празник. Което може и да не се случи ако майките проявят малко повече отговорност към децата си.

# 347
четох темата за аниматорите. има мнения на доволни и не. Но наскоро бях в заведение където имаше рожден ден. децата се държаха ужасно. не знам дали на някои му е правило впечатление това. Имаше клоун. маи някои от парти джак.  гледаики снимките по нагоре. Не го знам как издържа човека. ако бях аз не знам. То не го дърпаха, удряха, буркаха му в джобовете. И никои от родителите не направи забележка на децата. На всички им се виждаше много смешно. Вярно че клоуна го правеше такова но видимо не му беше приятно. маи трябва да се регистрирам и да пусна нова тема. Възпитанието и тн.......

# 348
  • Варна
Ние бяхме седнали отвън, пак в Мак Доналдс, де. ЗА родителите  май не е много удобно, ако са повечко народ....
Това е и моето мнение. Аз го играх сервитьорка, защото нямаше кой да ни вземе поръчката пък гостите сами да поръчват на касата е малко неудобно.

# 349
  • Варна
Ние бяхме седнали отвън, пак в Мак Доналдс, де. ЗА родителите  май не е много удобно, ако са повечко народ....
Това е и моето мнение. Аз го играх сервитьорка, защото нямаше кой да ни вземе поръчката пък гостите сами да поръчват на касата е малко неудобно.
Това и на мен не ми хареса. Празнувахме там четвъртия рожден ден на Дария и децата бяха много доволни. Какичката се казваше Силви и много добре ги занимаваше. Бях питала може ли да занеса повече неща за почерпката на родителите, защото асортимента им там е ограничен - отказаха ми и бяхме на кафе, сок и шейкове.

# 350
Това че дрехите се вмирисват зависи от родителите. Ужасно е че се пуши на такива места. навярно и вие сте пушили на детски празник. Което може и да не се случи ако майките проявят малко повече отговорност към децата си.

Никой от присъстващите не е пушил, просто в слдкарницата по принцип се пуши, а миризмата няма как да изчезне.

# 351
  • Варна
Важното е децата да са щастливи и да им харесва забавлението. Все пак празникът е детски, а ние, родителите, сме придружаващ персонал - нашата работа е да стоим отстрани и да чакаме да се налудуват. Не би ме притеснило, че няма какво да пия или нещо от сорта.

# 352
Gost m, и аз това исках да направя - да публикувам тема или теми по някои въпроси. само че неможах да намеря от къде се пуска тема изобщо. или съм окьоравял или наистина няма. а за възпитанието на децата и тяхното поведение, мога да говоря много... много. имал съм ужасяващи случаи. един бърз - баща накара сина си да ме ритне в топките!!! как си бях клекнал и занимавах един 2-годишен, изведнъж усетих силен шут там долу. свих се на земята, след 10-ина секунди станах и видях ухилените мутри на родителите.на всички! казах на бащата, който се заливаше от смях, да ми плати за 1 час(а аз бях там едва от 20 минути) и си тръгнах. оня се цупеше караше и прочее, ма мен хич не ми пукаше. изнесох набързо една образователна лекция на родителите, да се засрамят малко и напуснах.
  наистина ще е добре обаче, да има някаква подобна тема, в която да се разискват такива въпроси. макар да не смятам, че някой ще пише в нея, защото за всеки неговото "ангелче" е най-доброто и всеки родител възпитава по-добре от другия. но ако някой я отвори тая тема, със сигурност аз ще пиша там - като опит с деца, като съвети и случки.

# 353
и още една тема бих пуснал: "защо има 99% майки по рожденни дни? къде са татковците?"

# 354
Миналата събота бяхме на рожден ден в "Мак Доналдс", по-точно дъщеря ми беше - почти на 8 години е.Аз я заведох, връчих я на другата майка и се прибрах.Не, че жената не ми предложи да остана, но си имам още едно хлапе за гледане!А и тя ми предложи после да я докара до вкъщи, което разбира се ми беше добре дошло.
Та, нашият рожден ден беше от 19:30 до 21:00 часа.Т.е. има и вечерни такива, `щото някой се беше интересувал...Дъщеря ми беше много доволна.Развличала ги е някаква какичка, рисувала им маски по лицата и други такива детски радости.До сега събирах хлапетата у нас, веднъж дори и наехме клоун, ама не си е работа да чистиш после хаоса...Та с интерес ще следя тая тема!...Вчера ходихме до пицарията "Тримата Мускетари" над Затвора.Има си отделно помещение за детски празненства, но е само с маси и пейки, няма игри и играчки, има готини дървени атракциони и живи птици, ама на двора, на открито, а нашият рожден ден ще е на 23 декември...В тая мисъл, дайте предложение за място, където хем да има къде да поседнеш, хем и занимание да има за дечицата.Проблема е, че възрастовата ни група е много разнообразна - от 8 до 2-годишни.Жива лудница!!!

# 355
  • Варна
...Вчера ходихме до пицарията "Тримата Мускетари" над Затвора.Има си отделно помещение за детски празненства, но е само с маси и пейки, няма игри и играчки, има готини дървени атракциони и живи птици, ама на двора, на открито,

Наистина ли вътре няма нищо, с което да се занимават децата?

# 356
Имаше един въртолет по-встрани, от тия дето те люшкат за по левче, един джип, който може би едно време е бил с педали, а сега само си стоеше там и една джага.Това да кажем ще забаламоса по-големичките /и то момченца/, ама какво да правим с госпожиците и дребосъците?Синът ми е на 3 и ме притеснява, че навсякъде се вре и ще трябва да го преследвам нон-стоп, за да не го бутне някой или сам да не се удари някъде.Вече обмислям варианта да си взема една-две торби с играчки и да ги струпам в средата на помещението.Навън имаше още 2 коли от тези за по левче-кефче и омразните ми човечета, които пускат топчета...Много ги мразя, честно...Синът ми се залепя за тях, вижда отгоре някакво топче и казва - искам такова.Пускаме левче, ама разбира се излиза друго топче и се почва рев и тръшкане...До лудост ме докарва понякога...

# 357
  • Варна
Двора им е много хубав - на РД на приятелчето на Дария много играха в замъка и на люлките. Аниматор беше клоун от Парти Джак и с него се забавляваха.

# 358
Двора - да!И на мен ми хареса, макар, че претичахме набързо през него, а и беше вечер, но ние ще празнуваме ЧРД точно преди Коледа.Едва ли ще става да е на открито...

# 359
Gost m, и аз това исках да направя - да публикувам тема или теми по някои въпроси. само че неможах да намеря от къде се пуска тема изобщо.
В дясно горе, когато си в съответния подфорум има бутони "маркирай прочетено", "извести",  "нова тема" и "нова анкета".
Ако не ги виждаш, значи ранга ти на новак не го позволява.  Wink

и още една тема бих пуснал: "защо има 99% майки по рожденни дни? къде са татковците?"
Има много причини за това-като започнеш, че излиза по-евтино ако не каниш целите семейства до това, че мъжете по принцип не предпочитат този тип тържества. Grinning Но разбира се има и 1% рд с покани за цялото семейство за сметка на бройката поканени деца (понякога) или рд прилича на малка сватба. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт