Детски рожден ден във Варна

• 68 799
  • 466
  •   1
Отговори
# 420
А аз търся къде се намира, някой ще ми каже ли точен адрес на този център Далматинци  newsm78 , сестра ми иска да празнува РД там.  #Crazy  newsm59

# 421
някой знае ли нещо за център Далматинци; вчера на фитнеса една мама ми сподели, че води там детето си и е много доволна; било някъде до спирка Илия Димитров, ама не можах да схвана къде точно Embarassed
Ходила съм в едно заведение, което се казваше "1001 приказки", малко над сп. "Илия Димитров". Било е само два пъти, по покана на рожденици. По своя инициатива не бих го посетила. Задимено, мръсно, кофти обслужване, олющено...гадост. Това бе преди 2г. Ако оттогава до сега е претърпяло положителна промяна би било добре.

# 422
за съжаление пак си е същото въпреки че го били освежили септември вътре си мирише на стара кръчма
за което много съжалявам, защото си има много всичко за децата макар и олющено къщички, пързалка, колички и др  и е удобно разположено
ама защо малко не го стегнат  незнам......

# 423
някой знае ли нещо за център Далматинци; вчера на фитнеса една мама ми сподели, че води там детето си и е много доволна; било някъде до спирка Илия Димитров, ама не можах да схвана къде точно Embarassed
Ходила съм в едно заведение, което се казваше "1001 приказки", малко над сп. "Илия Димитров". Било е само два пъти, по покана на рожденици. По своя инициатива не бих го посетила. Задимено, мръсно, кофти обслужване, олющено...гадост. Това бе преди 2г. Ако оттогава до сега е претърпяло положителна промяна би било добре.

Просто не знам как това заведение още съществува. Преди 10 години, когато беше първото такова, абсурдната кръчмарска обстановка, приспособена нескопосано на две на три сякаш се понасяше. Сега обаче не мога да си обясня желанието на хората да го посещават  Rolling Eyes.

# 424
star, вероятно е по-евтино. Не може всички да са в Портокал. А и той не е за всички, както разбирам (като чувам цените и на мен ми е скъпо...не че ще се юрна в 1001 приказки Crazy).
За всеки влак си има пътник.

# 425
star, вероятно е по-евтино. Не може всички да са в Портокал. А и той не е за всички, както разбирам (като чувам цените и на мен ми е скъпо...не че ще се юрна в 1001 приказки Crazy).
За всеки влак си има пътник.
Радвам се, че стават еталон малко по малко. Laughing
И не е скъпо, дори е евтино, както се осведомих тези дни, довчера мислех че е по-различен ценоразписа ... Ако на 160 -200 лв за 20 деца му казваш скъпо, здраве да е.

# 426
Каспър, за мен Портокал не е еталон, тъй като не съм го виждала. Просто в момента е най-новото и доста коментирано място и го дадох за пример. Със същия успех можех да дам за пример детския кът в Гранд хотела, с цел сравнение.  Wink
Всеки има различни виждания по въпроса за скъпо. И се разпростира според чергата си.

# 427
гадост, значи newsm78
а ние просто искахме да излезем някъде с децата, когато вън вали... Thinking

# 428
  • Варна
Качила съм малко снимки от рождения ден на Вики в Макдоналдс.

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=186933

# 429
Като стана дума за Гранда ... от тази седмица събират такса, ако си пускаш детето в къта за игра. През седмицата е 2лв., в почивните дни 3лв. Това е цената, независимо дали детето ще остане за 10мин., или за 5 часа.

# 430
е пак е по- добре отколкото 2 лв на 30 мин , като често се случва повечето време  да ми виси на врата
 та в тази връзка някой аниматори ако се сетят когато детето каже "мама, мама" вместо да ме търсят , или да го дърпат "ела , ела "да изпеят една песничка или с друго да се постараят  да му превлекат вниманието нямаше да е така....

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 18:41 от yasmina

# 431
е пак е по- добре отколкото 2 лв на 30 мин , ....
О да, за там определено си струва. Дори бих казала, че е ниска цената, но пък не е изненадващо, предвид това, че не им е основен бизнес, а допълнителна услуга към хотела.
Извинявам се, не беше по темата.

# 432
Киса, отваря се началната страница.

# 433
  • Варна
Киса, отваря се началната страница.

Странно. Същия линк http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=186933 пратих по Кю-то и хората видяха снимките...

Я така: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186933&view=1&photo=1

# 434
Вече се виждат- много е сладка Вики! Радвам се, че ви е харесало Hug

Общи условия

Активация на акаунт