Детски рожден ден във Варна

• 68 770
  • 466
  •   1
Отговори
# 435
Като стана дума за Гранда ... от тази седмица събират такса, ако си пускаш детето в къта за игра. През седмицата е 2лв., в почивните дни 3лв. Това е цената, независимо дали детето ще остане за 10мин., или за 5 часа.

Вчера бяхме там, не ни взеха пари ! На мнение съм обаче, че такса трябва да има.

# 436
Вчера бяхме там, не ни взеха пари ! На мнение съм обаче, че такса трябва да има.
МрАсници! На нас ни взеха вчера!
 Crazy
Пропуснали са ви нещо, други познати също казаха, че се плаща от около седмица. Даже касова бележка от бара ми дадоха за услуга "Kinder neshto si tam"

# 437
Е ама Дивачко, ти си с двама, не мой и двамата да минат гратис Mr. GreenАма азпредпочитам да дам 4 лв. за моите двамата и да стоят дорис само час там, отколкото да ми цъка хронометъра на всеки 30 минути...все едно че съм в такси  Crazy Хубаво решение са взели! Grinning

# 438
Рожденият ден на моята Гергина празнувахме в "Тримата Мускетари" в Младост и всички деца и родители останаха много доволни Simple Smile Има широк и хубав двор, има и вътрешно помещение за студените дни, родителите са в съседната зала. Има достатъчно място за децата да подивеят на воля.
И много мерси на Джак за страхотния купон  Grinning  bouquet Grinning

# 439
  • Варна
Вече се виждат- много е сладка Вики! Радвам се, че ви е харесало Hug

Grinning

# 440
 Много се е променила Вики за една година. И косата и е пораснала. Бяха с Йоана в една група в яслата. Поздрави! Grinning

# 441
Вече се виждат- много е сладка Вики! Радвам се, че ви е харесало Hug

Grinning
и аз се радвам, че ви е харесало и не съм те подвела с информация Peace

# 442
  • Варна
Много се е променила Вики за една година. И косата и е пораснала. Бяха с Йоана в една група в яслата. Поздрави! Grinning

Хехе, привет и на вас!  Wink

и аз се радвам, че ви е харесало и не съм те подвела с информация Peace

Да, така е!  Hug

# 443
  • Варна
Като стана дума за Гранда ... от тази седмица събират такса, ако си пускаш детето в къта за игра. През седмицата е 2лв., в почивните дни 3лв. Това е цената, независимо дали детето ще остане за 10мин., или за 5 часа.

Изтървали са ви - нас още преди 2 седм ни таксуваха. Лошото е, че искат деца до 3 год. задължително с придружител Crossing Arms Направо се чудя малкия вече къде да го водя newsm78

# 444
Анет и аз съм така-чудя се къде да отида с малкия.В Гранда задължително с придружител под 3г.Ела да видиш оня ден аз и сина ми по чорапи по всички етажи и коридори на хотела.Не мога да го задържа само в детския кът,а събуването и на придружителите е задължително и така обиколих навсякъде по чорапи-повече там не.В Елитис лудница почти винаги има РД и пак по-малките с придружител.В Потокал когато и да отида има частно парти.В Пикадили парк от изхода до ескалатора са сантиметри и е много опасно за по-палавите,пък там аниматорките не задържат децата вътре и те си влизат -излизат...Изобщо нямам вариант.

# 445
Филип все още не е на 3, но дори още в началото на тази година не са ме викали за придружител нито в Елитис, нито в Гранда. Той се заиграва, или зяпа огромната плазма в Гранда. На РД на сестра му почти не мръдна от тв... Crazy
Наистина е неприятно, явно няма особено желание от страна на обслужващите заведенията да се грижат за по-малки деца. Тъй де, то се иска умения, фантазия, енергия...не е като за по-големичките да ги оставиш сами да се забавляват....

# 446
В събота още на входа на детския кът в Гранда ме попитаха за годинките и ми казаха ,че е задължително да има придружител.За Елитис от време на време като нямат работа може и без мама,но това беше още в първите дни на отварянето му.Сега е лудница и пак под 3г. е с придружител.

# 447
Рожденият ден на моята Гергина празнувахме в "Тримата Мускетари" в Младост и всички деца и родители останаха много доволни Simple Smile Има широк и хубав двор, има и вътрешно помещение за студените дни, родителите са в съседната зала. Има достатъчно място за децата да подивеят на воля.
И много мерси на Джак за страхотния купон  Grinning  bouquet Grinning

Мамо зайке, ако имаш снимки, пусни ги, ако обичаш!   bouquet

# 448
Мисля си, че е крайно време някак да обобщим мненията по темата:
- Заведения - храна, пушене, цени
- Аниматори
Аз съм много доволна от Пари Джак, само че миналата година празнувахме с тях, и не само ние, та не искам да се повтарят, затова смятам тази година да го направим с Лудите глави.

Тези дни бях на рожден ден без аниматори, демек в Барби, и децата дивяха неорганизирано. Освен, че отвратителното ми мнение се затвърди, си спомних защо не искам повече никога да оставам без аниматор на рожден ден. Всички крещят, патардията се увеличава, някои играят, други плачат и определено нямапразнично настроение.

# 449
И аз вчера бях на РД в Барби.На мен ми хареса- беше много спокойно,момичето в детския кът доколкото можеше забавляваше децата,менюто е хубаво и изобщо не ми се наду главата.Хубаво е да има аниматори ,но не всички могат да си го позволят.

Общи условия

Активация на акаунт