За витамините по време на бременност

• 45 906
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
В началото пих фолиева кисекина и после Центрум Матерната не съм имала проблеми.А за ниския хемоглобин ми изписа докторката желязо като видя стойностите от изследванията! Simple Smile

# 136
В началото пих фолиева кисекина и после Центрум Матерната не съм имала проблеми.
и аз тези пиех не съм имала проблеми.

# 137
И по време на двете си бременности пиех Матерна, фолиева киселина не съм пила. Чувствах се добре и не съм имала проблеми с кръвните си показатели.

# 138
Освен фолиева кисилина ,желязо, чак към 7-8 месец почнах да пия О-МАМИ -слабички са ,но вече си идва есента Peace

# 139
  • София
Centrum Materna

# 140
Пила съм и преz двете ми бременности. Първия път Матерна(но не Центрум, тогава бяха само Матерна), нямам оплаквния. Сега вече бях чела повече и бях доста "на кантар" , ако мога така да се иzраzя, zа пиемето на синтетични витамини.. Обаче все пак се доверих на лекарката си тук, която много пъти ми повтори, че каквото и да ям или не, все пак да си пия витамините, които ми даваше.. И така пих ги, не съм качвала много, както много жени пишат, преz нито една от бременностите.
Втория път тук, пих едни витамини Нео Вин, на Милупа. И все пак в последния месец и половина, намериха, че желяzото ми е много ниско, та пийнах и желяzо.

# 141
И аз пих Центрум Матерна и съм доволна.

# 142
Също  Peace + фолиева киселина+ магне Б 6 + желязо, но си останах все така отпаднала, бледа и с нисък хемоглобин  Blush

# 143
Аз пих Центрум Матерна и Фолиева киселина Simple Smile

# 144
пия матерна от първия ден,в който видях положителния тест Peace мисля,4е е препоръ4ително,особено есента Simple Smile

# 145
i az piex samo folieva kiselina :)phpBB

# 146
  • Русе
на Джеймсън - Пренатал много съм доволна,те са за бременни и кърмачки

# 147
аз пих само фолиева киселина през първите три месеца

# 148
Допълнително калций пиете ли?

# 149
Допълнително калций пиете ли?
Аз не - във витамините за бременни си има всичко необходимо.
А ако искаш допълнителна доза - много мляко и сирене вършат идеална работа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт