Къде в Пловдив 6

• 79 234
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте!И аз да попитам дали някъде сте виждали детски дъждобрани,за 2год.момиченце търся.Във Вис Виталиса ми казаха ,че нямат,в Хиполенда бяха останали само за 5-6г.момченца.А може и телефони на магазини,където знаете,че са продавали,също ме устройва да звънна ,да попитам  bouquet

Аз съм купувала на дъщеря ми от Юск (до Метро), но беше преди 1-2 години. Незнам сега дали ще имат newsm78

# 406
Здравейте!И аз да попитам дали някъде сте виждали детски дъждобрани,за 2год.момиченце търся.Във Вис Виталиса ми казаха ,че нямат,в Хиполенда бяха останали само за 5-6г.момченца.А може и телефони на магазини,където знаете,че са продавали,също ме устройва да звънна ,да попитам  bouquet

Ето тук, малко са скъпички, но пък са хубави.
http://www.smenzamen.com/default.php?cPath=1183_1184

# 407
  • Пловдив
запис

# 408
Виждали ли сте някъде оливерник с пулверизатор?
като тук в тази тема има снимани - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425749.0

gargamela, мерси за чантите.  Simple Smile

# 409
Здравейте, моми4ета! Много полезна теми4ка... А относно папагала, който търси BENITTA - аз ли4но сам го вижала в една книжарни4ка с/у "Евъргрийна" - под блоковете там, отдясно на о4ната болница.

# 410
За тези, които се интересуваха от дъждобрани за 2 годишни, днес видях в Хиполенд-а два модела.
Лично аз обаче се отказах ... абе, много миришат на гума, явно ще мисля върху друг вариант ... може би шушляк ... ако някой види да свирка.

# 411
  • Пловдив
В градината на сина ми е на мода някакво черно желе в кутийки за игра, за съжаление са свършили на мястото където ме изпратиха, та въпроса ми е ако някой инфо да помага Hug

# 412
В градината на сина ми е на мода някакво черно желе в кутийки за игра, за съжаление са свършили на мястото където ме изпратиха, та въпроса ми е ако някой инфо да помага Hug
Тез боклуци ги продават по лавките в училищата. И племенницата ми беше домъкнала такова, но зелено

# 413
Откъде мога да си купя ратанова кошница за пикник на прилична цена?  Rolling Eyes
Мерси!   bouquet

# 414
Откъде мога да си купя ратанова кошница за пикник на прилична цена?  Rolling Eyes
Мерси!   bouquet

Ако видиш някъде раничка за пикник пиши.

# 415
Мерси!   bouquet

В Юск гледах наскоро и още някъде, обаче не мога да се сетя сега, после ако се сетя, ще пиша

А това желе, доника, за ядене ли е?

# 416
  • Пловдив
Мерси!   bouquet

И аз съм гледала в Юск - раница, заредена с чаши, чинии, прибори и пр., беше около 30 лв. Гледала съм и в Кауфланд подобни.

# 417
Мерси!   bouquet

И аз съм гледала в Юск - раница, заредена с чаши, чинии, прибори и пр., беше около 30 лв. Гледала съм и в Кауфланд подобни.
Точно такава Simple Smile Но къде е това Юск?

# 418
  • На брега на реката
Мерси!   bouquet

Точно такава Simple Smile Но къде е това Юск?

До Метро, след Техномаркет и другите там, почти в края.

# 419
  • Пловдив

А това желе, доника, за ядене ли е?
Не, за игра, в кутийки, но на всякъде е свършило  Laughing

Кошници за пикник гледах в един склад в малката търговия, бяха 40-60лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт