Къде в Пловдив 6

• 78 728
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Габи01 ,и какво точно работиш във фирма Eлбраво  Laughing

# 706
  • Пловдив
Момичета, къде има избор на стоки за дома? Нуждая се да от подарък за новодомци.

# 707
Вероятно в домашни потреби може да отидеш  Joy Или в Гъската - JUSK до Метро  Peace

# 708
Момичета, къде има избор на стоки за дома? Нуждая се да от подарък за новодомци.
На много места. Какви по точно?

# 709
  • Пловдив
Габи, като заначало можеш да посещаваш лекциите на 9 месеца.На мен ми бяха интересни.

# 710
  • Пловдив
Еlfita, Габи01 изказа мнение, както и всички останали в темата, не е нужно да я иронизираш  Peace
Габи01, относно мнения и препоръки за лекари в Пловдив прочети в подфорум Здравен справочник, има доста теми и ще се ориентираш по-добре. Освен това можеш да се регистрираш във форума, тук има мнооого полезна информация за бъдещите майки и предполагам ще прекарваш доста време тук, по-добре да си регистриран потребител  Simple Smile

А някой може ли да ми препоръча фирма за поставяне на автоматични паркинг устройства, може и бариери. Искаме да ограничим по някакъв начин достъпа до паркинга пред блока ни, защото сме в центъра, под блока има магазин и ресторант и паркирането е кошмар.  

# 711
хеххехе Не работя в тая фирма... В съвмсем друга област работя... споко не е спам.... Просто си изказах мнение... влязах в тоя форум, само защото тия дни чета всичко за бременността и майчинството. Иначе си работя в една малка фирма в областта на търговията казва се Лилия. И си е моя фирмата. И ако още те вълнува - Занимавам се със всичко - доставка, разтпространение, носач  ит.н. Включително самата продажба на дрехи. хаххаха

# 712
Благодаря на всички, които ми отговореха... но какви са тия лекции за 9 месеца. Къде мога да прочета повече за тях. За ДКЦ 1 ли става въпрос?... И да смятам да се регистрима ... веднага се заемам с това...Все пак никой не обича да му е трудно.

# 713
Ариелчето го има в специализираното магазинче до у-ще Душо Хаджидеков на колелото на Богомил и Петко Д.Петков. Във варианти на гел и на прах.
Благодаря ти !  bouquetВчера ходих до там ,но хванах обедната почивка,а през витрината видях само малка кутия.Иска ми се направо голяма да си взема,ама ако не намеря никъде ще ползвам малките.
Габи01-заповядай!http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=80Аз също съм ги посещавала и като отсееш рекламната част на Авент  Laughing,научаваш интересни и важни неща Peace

# 714
Здравейте ...отново още не съм се регистрирала... нещо не успях да се регистрирам .... ще опитам отново... но засезга бързах да благодаря на bugaboo, че ме защити.  bugaboo виж фирмата Майнинг или нещо такова... намират се на бул. Марица. Докато търсих домофонна уредба за нашия вход, попаднах на нея. Мисля, че имат голям избор на бариери... Малко скъпичко работят, а и техниката им е скъпа...  И благодарско на danip. ще ги видя тия лекции... Май нищо нема да е излишно. Засега се захващам за работа, че ме чака... Спорна и лека на всички.

# 715
  • Пловдив
Габи, аз сега съм се записала на консултация при Велевски в Гранда - там има още 2-ма лекари, работи със ЗК
Като за начало помисли в частна или в държавна болница ще раждаш, по ЗК ли търсиш лекар, или на частно ще те гледат. Лекаря, който те следи той ли искаш да те изражда и т.н. - така ще ти се избистри картинката

С предишната ми бременност съм ходила на курсовете в ДКЦ 1, хубави са - към 5-6 месец най-рано според мен се запиши  Peace

# 716
Здравейте момичета, от скоро и аз разбрах че ще си имам бебе. Искрено се зарадвах на вашият сайт.
От гр. Пловдив съм и много ми се иска да получа от вас съвет... Кой към кой лекар да се обърна да наблюдава моята бременност... Ходила съм при д-р Бабаков. Доволна съм от него... просто е много внимателен...но не знам дали наистина да се обърна към него. Той не говори и не обяснява много... Моля ви дайте ми съвет... знам че всяка втори от вас се е сблъсквала с това... Благодаря ви предварително за съвета.. Все още съм малко объркана и ми е притеснено, да не би да навредя на мъника, за който вече трябва да мисля.

И двете ми деца са родени с помощта на д-р Бабаков.
И двете ми бременности следи той изцяло и на двете раждания беше до мен.
Незнам защо искаш да го сменяш  newsm78
Аз и занапред не бих  го сменила,той ни е направо семеен гинеколог и го приемам лично  Mr. Green
Винаги ми обясняваша всичко надълго и нашироко още преди да го попитам,сигурно защото знаеше,че ще го затрупам с куп странни несъстоятелни въпроси  Laughing

# 717
  • Пловдив
Някой да знае къде в Кючук Париж има школа за танци, било то модерни или народни (за възрастни) или аеробика?
Днес видях плакати, че има модерни и народни танци за деца и възрастни в спортната зала зад кино Въстаник.

Габи01-за д-ри виж в Здравния справочник на форума. И понеже не мога да ти пратя лс-ще оспамя малко тук. Д-р Бабаков не познавам лично, но пък познавам лично две майки, чиято бременност е следил, за съжаление не с добър край поради лекарска грешка. Този лекар бих класирала в графата "любезен и безотговорен". За курсове според мен е рано (пишеш, че наскоро си разбрала и реших, че си малко  Grinning бременна). Някой беше писал за ДКЦ І към 5-6 месеца е добре, а и от лекциите на "9 месеца" има полезни неща.

# 718
  • Пловдив
jul , за Бабаков ще те подкрепя. Аз също познавам две млади момичета с безпроблемни бременностти и неуспешни раждания .За мен  този човек си мисли , че е бог или врачка щом смята , че познава кога има нужда от БХС и ФМ.Пази боже да не попаднеш в ръцете му, защото вероятността  да се прибереш с празни ръце в къщи  е голяма.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:00 от Aнели

# 719
Здравейте,
някой би ли ми казал къде има частна детска ЯСЛА?
Да не е в Тракия.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт