Къде в Пловдив 6

• 79 070
  • 765
  •   1
Отговори
# 75

Ресторант пикник - над първенец - хладничко, кухнята е като на Класика и има хубава детска площадка- но трябва резервация за да си сигурна , че ще има места. тел. мисля че беше 03111 2070 /дано да не бъркам/

Момичета, предложете ми хубав ресторант с добра кухня, подходящ за празник и дете в компанията Simple Smile
Да не е Централ Парк на тепето моля, ужасна им е детската площадка според мен  Rolling Eyes

# 76
Я да се запиша, да мога да следя темичката .

# 77
Момичета, предложете ми хубав ресторант с добра кухня, подходящ за празник и дете в компанията Simple Smile
Да не е Централ Парк на тепето моля, ужасна им е детската площадка според мен  Rolling Eyes

Ресторант "Гребеца" на Гребната.Хубаво и интересно меню,голяма тревна площ за тичане  Laughing ,масите вън са разположени много далеч една от друга,има две старички люлки и от колите,които се клатят с/у 1 левче.Няма специална детска площадка,но просторът компенсира.Поне за мен.С детето ходя там.

# 78

Ресторант пикник - над първенец - хладничко, кухнята е като на Класика и има хубава детска площадка- но трябва резервация за да си сигурна , че ще има места. тел. мисля че беше 03111 2070 /дано да не бъркам/

Да не е Централ Парк на тепето моля, ужасна им е детската площадка според мен  Rolling Eyes
да, вярно, тъкмо се чудех къде да ти кажа с това кротко детенце където като седне и не мърда хич Simple Smile
там наистина е хубаво Simple Smile
всичко друго си го спестявам по обективни причини

# 79
  • Пловдив
Каспър, не мога да отрека, кротичко е детето  Mr. Green

Благодаря за предложенията. Решихме да отидем в Пикника без резервация, след като цял ден им звънях и не вдигнаха телефона. С нашия късмет се оказа, че ресторантът не работи до 1ви септември  Tired
Тъй като вече беше доста късно да се връщаме в града, седнахме в едно от другите заведения в парка, това, което е в дясно от Пикник. Е, няма такова обслужване просто - чакаш да дойде сервитьор - половин час, за салатите - половин час, за основно ядене, поръчано заедно със салатите - час и половина и накрая ти го носят недопечено  Shocked Сервитьорите минават през масата през един час, нито по-рано, нито по-късно. Ако решиш, че ти е свършило питието и искаш да поръчаш ново - забрави.
Вярно, че заведението е непретенциозно, но обслужването наистина беше безобразно.
Пиша това не за да се оплача, а за да не се прецака и някой друг като нас, особено пък ако е взискателен като баща ми  Rolling Eyes

# 80
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават тези обувки:
http://www.paqpa.com/default.asp?L=TR&mid=238

# 81
  • Пловдив
 Simple Smile

# 82
Каспър, не мога да отрека, кротичко е детето  Mr. Green

Благодаря за предложенията. Решихме да отидем в Пикника без резервация, след като цял ден им звънях и не вдигнаха телефона. С нашия късмет се оказа, че ресторантът не работи до 1ви септември  Tired
Тъй като вече беше доста късно да се връщаме в града, седнахме в едно от другите заведения в парка, това, което е в дясно от Пикник. Е, няма такова обслужване просто - чакаш да дойде сервитьор - половин час, за салатите - половин час, за основно ядене, поръчано заедно със салатите - час и половина и накрая ти го носят недопечено  Shocked Сервитьорите минават през масата през един час, нито по-рано, нито по-късно. Ако решиш, че ти е свършило питието и искаш да поръчаш ново - забрави.
Вярно, че заведението е непретенциозно, но обслужването наистина беше безобразно.
Пиша това не за да се оплача, а за да не се прецака и някой друг като нас, особено пък ако е взискателен като баща ми  Rolling Eyes

много съжалявам!!! Пикника си е пикник...

# 83

какво производство са тези обувки? Не съм ги виждала  newsm78

# 84
Някой знае ли къде в Пловдив продават обръчи като за дърта магарица  Wink и ориентировъчна цена? Laughing

# 85
Да, трябва ти от българските обръчи, тоест не китайски или турски.
На едро струва 3 лв, аз си ги взимам от един склад от малката търговия. По магазините да са 5-6 лв
Някоя книжарница - ще ги различиш от другите, че са едноцветни, с плътни хубави ярки цветове и пластмасата е много хубава - има 3 размера. Ще си вземеш най-големия.
Весело въртене! Simple Smile

# 86
Благодаря ти, Каспър! Че ще е весело, весело...и носталгично ще е, ама дано е и ползотворно  Wink

# 87
Благодаря ти, Каспър! Че ще е весело, весело...и носталгично ще е, ама дано е и ползотворно  Wink
малко спам - но ако не даде ефект, ела да поработиш 2 месеца при мен
пари като д-р емилова не взимам
но нямаме нито 1 дебел, дори пълничък, който дойде до 2 месеца или отслабва или напуска  Joy

# 88
Я ми кажете във Вис Виталис има ли ранички с Уинкс?Дъщеря ми е полудяла по тези грозотии и сега търсим всичко по темата  Rolling Eyes

# 89
малко спам - но ако не даде ефект, ела да поработиш 2 месеца при мен
пари като д-р емилова не взимам
но нямаме нито 1 дебел, дори пълничък, който дойде до 2 месеца или отслабва или напуска  Joy
Да не би да ме включиш в ансамбъла по художествена гимнастика.  Joy  Засега съм в майчинство. Като свърши, ще те имам предвид (ако отговарям на критериите), че настоящата ми работа е само седяща  Mr. Green Само да не взема да остана повече от 2 месеца, че ефектът от отслабването ще е върху твоята фигура  Wink

Общи условия

Активация на акаунт