Къде в Пловдив 6

• 79 333
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли кога ще откриват Джъмбо в Пловдив

Ноември ми каза вътрешно лице  Peace

# 136
  • София
Никой ли не е купувал чаршафи с ластик за детско легло? Бях питала по-напред в темата, продължавам да търся, ама не мога да открия къде ги има.

# 137
Никой ли не е купувал чаршафи с ластик за детско легло? Бях питала по-напред в темата, продължавам да търся, ама не мога да открия къде ги има.

Аз купих такъв от  Кауфланд  , памучен  с ластик.

# 138
  • Пловдив
Дайте предложения къде има избор на пантофи за градината   bouquet

В магазин Мечо Пух в Кичука. Има по 10 лв. на КиК. На Беко са по 9 лв. Вчера купихме на малкия обувки от там, така че инфото е актуално.

# 139
  • Пловдив

в Сани също има

# 140

в Сани също има
И Вис Виталис

# 141
  • София

в Сани също има
И Вис Виталис
Аз ли попаднах на една служителка във Вис Виталис - но тя ми каза, че изибщо не са имали такива чаршафи. май ме е пуснала по пързалка.

# 142
От опита ми с Вис Виталис заключих едно: Служителите не знаят какво има в магазина.Не им вярвай,просто търси.В стария обаче,в новия нямат нищо почти.

# 143
и аз имам проблем. не можах сама да го реша и си позволих да поискам съвет от вас.виждам че сте по запознати от мен.търся малка пералня.по-рано имаше такива''диана''.сега не се произвеждали но се продавали подобни на тях турски.моля ако някой е виждал нещо подобно да ми каже.

# 144
Момичета,някой знае ли кога ще откриват Джъмбо в Пловдив

Ноември ми каза вътрешно лице  Peace

И на мен днес вътрешно лице ми каза , че бързали да стане преди Коледа, но най-вероятно нямало да успеят и щяли да гледат поне за Великден да е готов. Кой знае?!  Grinning

# 145
Момичета, откъде мога да намеря продукти на Kerastase?

Благодаря ви.  bouquet

# 146
Момичета, откъде мога да намеря продукти на Kerastase?

Благодаря ви.  bouquet
Фризьорски салони
Арлет имат налично винаги почти всичко

# 147
Благодаря Каспър, ще ги посетя при първа възможност ... а цените как са, имаш ли идея?

# 148
Шампоан - 25-30 лв
Други разни, тоници и тн - 40-60 лв
Вече не съм в час, защото нещо не ми действат, то на мойте три миши косъма е без значение май  Close

# 149
Дайте предложения къде има избор на пантофи за градината   bouquet

В магазин Мечо Пух в Кичука. Има по 10 лв. на КиК. На Беко са по 9 лв. Вчера купихме на малкия обувки от там, така че инфото е актуално.

Наистина голям избор има в Мечо  Пух, но малко в страни идва. Но който е с кола не е проблем. Даже се радвам, че отскоро ги има вече и моите любими пантофи Миролюбец, които са от кадифе и цената им е поносима- мисля и те бяха 10лв!
Ти в кой квартал живееш??? В Тракия във Форума има едно спретнато магазинче на първия етаж....

Общи условия

Активация на акаунт