Къде в Пловдив 6

• 79 309
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Може, Каспър, аз много торти не обичам, особено пресладки, тежки и мазни  Peace Опитвала съм на Неделя и на Червената шапчица. За моя Рожден ден майка ми ми донесе торта от Неделя и на шоколадовата плочица от обратната страна пишеше Весела Коледа!  Shocked РД ми е презз февруари  Peace Не ми харесват и на вкус, сухи и сладки.
Не знам на една приятелка на дъщеричката от къде бяха поръчали торта, оформена около кукла Барби като рокля- наистина ефектна и оригинална, ама вътре хрупаха захаросани парчета, което затрудняваше консумацията и съответно преценката за вкус.
Е от изпробваните от мен торти, тези на Червената шапчица са най-добри, а и доста хора, работещи и живеещи наоколо споделят това мнение  Peace 

# 121
здравейте, търся сервиз за ремонт на принтер.
Ако не намериш нищо, ще ти кажа едни, макар че не ги препоръчвам с чисто сърце. Simple Smile

А за тортите - моите уважения към Пумукъл, но тези от Червената шапчица без пари да ми ги дават не бих ги взела.
От града има само три места, от които бих яла торта, но не ги коментирам вече.
Ако искаш можеш да си поръчаш от някой от моите центрове - гарантирам и за визия и за вкусови качества. Обаче са от 38 лв нагоре. Бутиковите и повече. Няма как качествена торта да струва 23 лв. Само материалът може да е повече.
Но вкусове разни.
Уважение за всеки вкус. Моят е много висок в това отношение.
  Аз също не уважавам Червената шапчица.Каспър защо не ги коментираш тези три места?

За мен най-вкусните торти са в Неделя.Нито ми са тежки, нито ми са мазни.За мен мазна торта е тази с много сметана.Аз я ненавиждам.Торта ям веднъж на два три месеца, понеже не обичам особенно много, но винаги в сладкарница Неделя.За всички празници поръчваме от там.За детския рожден ден вероятно също ще е от там.Ще отида и до Скалата, макар скоро да не съм яла от там, четох че качеството е доста занижено.

# 122
ами защото ми е част от бизнеса - работя с тези хора и който иска може да си поръча на същите цени нещата им от мен
казвала съм ги неведнъж

амели - с които работя от години и съотношение цена качество е идеално, за тортите снимка са перфектни - никога нищо не ми се е размазало при тяхя
бътерфлай - защото вкусът на някои торти е перфектен, вярно докато го докарат на добра визия за детска торта ми коства много, но затова казвам, че трябва да са поръчани през мен
и тортите на пепи - там единственият проблем е сертификатът, иначе съотношението цена качество за такъв тип торта е просто без коментар

всичко друго за мен е компромис
но пак казвам за мен
а тортите на неделя - моите уважения, аз много ги обичам, но това просто е един варен крем, който всеки що годе добър сладкар може да изпипа
отделно при детските торти много важен е детайлът, декорацията, хем да е атрактивно за детето, хем да не се прекрачи границата на кича, защото съм виждала торти показвани с гордост тук, за които кич е семпла дума, трупани, трупани китайски играчки от по 50 ст, а майката се радва, че имало за всички гостенчета по играчка. Crazy Или пък дори на мен ми се е случвало с хората, които работя оранжева торта и лилав борд отстрани - защото такъв цвят имала в поша от предишната торта и карала наред. Такива компромиси аз не приемам и връщам... Но все пак това е въпрос на избор, хората са различни и харесват различни неща.
затова най-важен ми е декоратора
но стига съм писала, защото всеки новоотворен детски център - първата работа е да отиде при хората, с които работя и да каже искам от вашите торти. е, да ама, тази работа не е като другите. важно е да знаеш какво наистина искаш.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 14:21 от Каспър

# 123
Да, много исках да поръчам торта от Пепи, но за съжаление е заминала на море в най-неподходящият за мен момент.  Laughing
Каспър, цената за мен не е от чак толкова голямо значение. Миналата година тортата на дъщ
еря ми от Неделя струваше 60лв. Въпросът е наистина да е ефектна, защото децата на това се радват най-много. И вкусна, разбира се.
Каспър, а колко дни предварително мога да дам заявка за торта при теб и къде мога да разгледам каталози?

# 124
Напълно подкрепям Каспър в изказването за тортите.
Харесвам тези от Амели,както и на Пепи(опитвала съм ги по рожденни дни  Grinning ).
Всички останали сладкарници са на едно и също(ниско) ниво.Не само по отношение на декорацията.Материалът ,с който правят тортите,ме ужасява.Поназнайвам от сестра ми това-онова за торти и др.,тъй като това й се отдава и (също като Пепи) прави торти за близки хора.
А сладкарници Неделя не ми се иска да коментирам.Започнаха добре... за да стигнат до накиснат във сироп хляб... съжалявам,но тортите им имат такъв вкус.Лично мое мнение.
Бих поръчала в Амели в твоя случай.

П.С. На аватара ми се вижда част от тортата за РД на дъщеря ми с мотиви на Мики Маус + ядяща се фигурка Мики.Красива детска торта с истински продукти вътре - всъщност това искаме всички...

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 15:56 от dunaika

# 125

П.С. На аватара ми се вижда част от тортата за РД на дъщеря ми с мотиви на Мики Маус + ядяща се фигурка Мики.Красива детска торта с истински продукти вътре - всъщност това искаме всички...

Но въпросът е колко са готови да платят съответната цена?

Пък и далеч не всички - продължавам да твърдя, че хората са различни и торта, която лично мен ме потриса е повече от перфектна за други.

# 126
Я ми кажете във Вис Виталис има ли ранички с Уинкс?Дъщеря ми е полудяла по тези грозотии и сега търсим всичко по темата  Rolling Eyes

срещу служебния вход на панаира - в сградата на Язов -Кършака имаше раници с Уинкс - магазин Венера, мисля, че се казваше магазина. Даже можеш и да си поръчаш по каталог, ако не си харесаш оттам. Пробвай ако ти е по път.

Вчера в Илиенци видях цял магазин с неща на Уинкс  Wink Като влезеш от централния вход, в дясно, към средата е този магазин.

И в Хиполенда също.

# 127
....хората са различни и торта, която лично мен ме потриса е повече от перфектна за други.

Пак ще се съглася с теб.Всеки има различен вкус,затова не го коментирам.За мен по-важно е,когато децата ни празнуват,да могат да похапват и долу-горе качествена храна,но точно тази възможност почти не съществува.Освен ако не заложиш на домашно приготвеното.

Оспамих доста,спирам.

# 128
Ох, сега какъв разговор имах на тема торти. С човек, който наистина разбира. Сто пъти се опитах да му обясня, че няма кой да го оцени - видяла съм го с очите си, той не та не. Може и да е прав. Ще поживеем, ще видим.

А за здравословната храна, какво да ти кажа - постоянно им предлагам плодови шишчета, салатки, картофено пюре вместо пържени картофи. Една от 50 майки да ми обърне внимание и разбере за какво говоря. Всеки друг на мое място отдавна да се е отказал.

И аз спирам, за да не спамя.

# 129
  • Пловдив
Здравейте !!! Някой знае ли къде в Пловдив продават този фон дьо тен Мейбълин. Благодаря               

# 130
Аз търся интересен детски стол за бюро - може и да е въртящ се, но по-нестандартно нещо. Може и да не е съвсем детски
Също и стол или фотьойл за дамска тоалетка.
Нещо ако е видял някой хубаво да казва.  Simple Smile

# 131
  • На брега на реката
Аз търся интересен детски стол за бюро - може и да е въртящ се, но по-нестандартно нещо. Може и да не е съвсем детски
Също и стол или фотьойл за дамска тоалетка.
Нещо ако е видял някой хубаво да казва.  Simple Smile

http://www.bestfurniturebg.com/index.php?m=320&lang=1&ca … mp;best_mebeli=65

Wink

# 132
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли кога ще откриват Джъмбо в Пловдив

# 133
  • Пловдив
Дайте предложения къде има избор на пантофи за градината   bouquet

# 134
  Peace Аз искам да кажа за всички, желаещи да дарят кръв от Пловдив, които не знаят как и къде, че от днес до петък(от 8.30-14.30ч.) на площад Централен под часовника на пощата ще има акция по кръводаряване. На всички дарители ще дават националния флаг.

Общи условия

Активация на акаунт