Къде в Пловдив 6

• 79 305
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Някой знае ли къде точно в Прослав се намира склада на тази фирма
http://www.rsgroup-bg.com/contacts.php

# 106
Момичета, от къде в Пловдив мога да взема качествен прах за пране? И още едно питане - скъсах се да търся тефлонови формички за мъфини, кажете ако сте ги мяркали някъде Heart Eyes.

Благодаря ви предварително  bouquet!

Аз купувам от Метро и съм доволна, последния път като ходихме до Гърция си купих Ариел, но специално да ходиш до там за прах не си струва. Виж ако ходиш до Благоевград, Сандански и оттам да отскочиш, тогава да!!!!

# 107
Я ми кажете във Вис Виталис има ли ранички с Уинкс?Дъщеря ми е полудяла по тези грозотии и сега търсим всичко по темата  Rolling Eyes

срещу служебния вход на панаира - в сградата на Язов -Кършака имаше раници с Уинкс - магазин Венера, мисля, че се казваше магазина. Даже можеш и да си поръчаш по каталог, ако не си харесаш оттам. Пробвай ако ти е по път.

# 108
Момичета,търся си вътрешна гума на херметическа тенджера!Турска е, със странично затваряне като тази на фагор.Обиколих доста магазини,но засега нищо! Praynig

# 109
благодаря много аз знам че е до ленинград безброй пъти ходя там  Laughingтака ми е по-лесно обаче като кажа до новотела Embarassed Joyблагодаря ти още веднъж  bouquet

# 110
  • Пловдив
Момичета,къде има качествени ръчни часовници?

искам да купя на съпружеството хубав мъжки часовник,обаче на идея си нямам от къде?не искам да е някой долнопробен
 newsm78

# 111
Момичета,къде има качествени ръчни часовници?

искам да купя на съпружеството хубав мъжки часовник,обаче на идея си нямам от къде?не искам да е някой долнопробен
 newsm78

По Заимов, посока Енергото от дясната страна/преди бившия магазин на КиК/  - сме взимали на моя мъж - швейцарски, изгодни цени, но отдавна.

# 112
Я ми кажете във Вис Виталис има ли ранички с Уинкс?Дъщеря ми е полудяла по тези грозотии и сега търсим всичко по темата  Rolling Eyes

срещу служебния вход на панаира - в сградата на Язов -Кършака имаше раници с Уинкс - магазин Венера, мисля, че се казваше магазина. Даже можеш и да си поръчаш по каталог, ако не си харесаш оттам. Пробвай ако ти е по път.

Вчера в Илиенци видях цял магазин с неща на Уинкс  Wink Като влезеш от централния вход, в дясно, към средата е този магазин.

# 113
  • Пловдив
 Mr. Green За две седмици много странички сте навъртяли.
Записвам се да не изпусна ценно инфо  Mr. Green

# 114
  • Пловдив
Часовници има и в магазина на "Железарска" срещу Джамията на джумаята.И в Мола на втория етаж има магазин за часовници.

# 115
  • Пазарджик/Лондон
енито ,demi70 ,nora13  - благодаря ви за отговорите  bouquet  bouquet  bouquet.При първа възможност ще посетя магазините, които сте посочили Hug.

# 116
Аз пък да питам къде в Пловдив да си поръчам хубава торта за детски РД? Тези от "Неделя" вече ми омръзнаха.
Искам нещо красиво и различно. Знам ли...

# 117
  • Пловдив
здравейте, търся сервиз за ремонт на принтер.

# 118
Calathea, в сладкарница " Червената шапчица " срещу общежитията на ВМИ в Смирненски. Като вкус са страхотни и са лекички, не са мазни. Не харесвам тортите на "Неделя".Правят и по снимка (но аз лично не бих сложила детето си и после да го нарежа на парчета). Нашата беше четвъртита с мотиви от Мечо Пух. Струваше 23 лв. и ако не се лъжа беше за 16 човека, има и по- големи. Поръчките са правят от предния ден. Имат си каталог с доста модели.

# 119
здравейте, търся сервиз за ремонт на принтер.
Ако не намериш нищо, ще ти кажа едни, макар че не ги препоръчвам с чисто сърце. Simple Smile

А за тортите - моите уважения към Пумукъл, но тези от Червената шапчица без пари да ми ги дават не бих ги взела.
От града има само три места, от които бих яла торта, но не ги коментирам вече.
Ако искаш можеш да си поръчаш от някой от моите центрове - гарантирам и за визия и за вкусови качества. Обаче са от 38 лв нагоре. Бутиковите и повече. Няма как качествена торта да струва 23 лв. Само материалът може да е повече.
Но вкусове разни.
Уважение за всеки вкус. Моят е много висок в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт