Къде в Пловдив 6

• 79 299
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. Пловдив
Знаете ли, къде в Пловдив могат да ми свалят на диск запис от видеокамера, която е с касета? Благодаря предварително!   bouquet

# 226
  • Пловдив
Преди години тази услуга имаха под бившия "Дом на техниката", който се намира срещу бившето кино "Космос" на ул."Гладстон".Скоро не съм минавала пеша от там и не зная съществува ли още.

# 227
Преди години тази услуга имаха под бившия "Дом на техниката", който се намира срещу бившето кино "Космос" на ул."Гладстон".Скоро не съм минавала пеша от там и не зная съществува ли още.
стои, ако не се лъжа 1час струва 8 лв
До нас също извършват тази услуга, в едно студио до Герджика ако ти е близо ще ти обясня точно къде е

# 228
  • гр. Пловдив
За големия копирен център ли става въпрос?
Теди, обясни ми ако имаш възможност.
 Hug

# 229
  • Пловдив
Здравейте ,моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

Преди две седмици пробивахме дупки на дъщеря ми в Дома на модата и красотата (салон Харем) - струваше 10.00 лв(включително медицинските обички) и отделно купих един специален гел за по-лесно зарастване - 5лв. Доволна съм - пробиха ги правилно и не криво, бяха внимателни.

# 230
За големия копирен център ли става въпрос?
Теди, обясни ми ако имаш възможност.
 Hug
Намира се на ул. Луда Яна От китайския ресторант, който е в началото на моста слизаш по стълбите и вървиш по улицата направо (Въча се казва) и излизаш точно пред студиото. Пред него има кафемашина, а срещу него магазин за перилни препарати

# 231

Преди две седмици пробивахме дупки на дъщеря ми в Дома на модата и красотата (салон Харем) - струваше 10.00 лв(включително медицинските обички) и отделно купих един специален гел за по-лесно зарастване - 5лв. Доволна съм - пробиха ги правилно и не криво, бяха внимателни.

С пистолет ли пробиват там?Заболя ли го детето?

# 232
Здравейте ,моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

При моята козметичка тази услуга е 12 лв като в цената са включени и обичките. Ако те интересува ще дам и адрес.

# 233

При моята козметичка тази услуга е 12 лв като в цената са включени и обичките. Ако те интересува ще дам и адрес.

Чувала съм, че ушичките се пробиват на Благовещение- на 25 март.

# 234
Поверието е, че на Благовец раните по-лесно заздравяват...

# 235
Момичета, дайте идеи от къде мога да купя от таблетките за почистване на котлен камък от кани и кафемашини. Преди ги намирах в Метро ... сега не знам.

# 236
Момичета, дайте идеи от къде мога да купя от таблетките за почистване на котлен камък от кани и кафемашини. Преди ги намирах в Метро ... сега не знам.

И мен ме интерисува също,най-вече да си почистя ютията,че направо ми побелява от водата   Twisted Evil

# 237
Къде мога да намеря хубави чанти освен в Паоло Ботичели

# 238
  • На брега на реката

И мен ме интерисува също,най-вече да си почистя ютията,че направо ми побелява от водата   Twisted Evil

Аз си купувам разтвор за ДеЛонги от Технополис.

# 239
Струва ми се, че в DM бях виждала таблетки за почистване на котлен камък. В Кичука, срещу пощата, има едно малко козметично магазинче, където също продаваха навремето, само че, не таблетки, а пакетчета с гранули.

Общи условия

Активация на акаунт