Къде в Пловдив 6

• 79 292
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
С пистолет ли пробиват там?Заболя ли го детето?

[/quote]

Да, с пистолет - като с него директно слагат и обичките, които сте си избрали предварително. Да, заболя я, но тя сама пожела да й пробием ушите, освен това каката веднага я намаза с едно гелче и се успокои, това гелче после си го купихме и сега всеки ден я мажа с него и с кислородна вода! И аз знаех, че ушичките се пробиват на Благовещение, но дъщеря ми тогава беше леко болна и го отложихме.

Да ви попитам и аз - препоръчайте ми майстори на ПВЦ дограма - евтино и качествено - ако някой е ползвал наскоро такива услуги. Имам двама майстори, но искам да сравня. Благодаря предварително.

# 241
утре съм на шопинг в Пловдив и искам да ви попитам къде мога да си намеря гумени ботушки , някъде в мола ?

# 242
veliana, Еридан-М - http://www.eridan-m.com/
Имат оригинално Рехау  Peace Аз съм много доволна от тях!

# 243
Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря дъждобран за моята госпожица  Hug  bouquet

# 244
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря дъждобран за моята госпожица  Hug  bouquet
Преди време купих дъждобран от Юск, но скоро не съм ходила.

# 245
Здравейте!
В Хиполенда са от 104 до 140см, 6,99лв по каталог

# 246
  • Пловдив
veliana, Еридан-М - http://www.eridan-m.com/
Имат оригинално Рехау  Peace Аз съм много доволна от тях!

Благодаря!

# 247
  • Майничка
Някой да е виждал случайно в П-в детски непромокаеми шапки, като идиотки, но от материята на дъждобраните?

# 248
Знаете ли къде в Пловдив боядисват вътрешни врати от мдф? Благодаря!

# 249
  • Пловдив
Благодаря Каспър, ще се разходя до там тези дни, че моята щерка ще става танцьорка  Wink
Пиша ти ЛС къде наистина ще бъде танцьорка. Девойката е уникална и беше най-ценният ми аниматор, но сега има вече над 200 деца, които танцуват при нея, собствена школа и ме напусна, защото има и малко бебе и третата работа й дойде в повече. Започна с 18 деца, сега са 200 и всяко си го познава и си има лично отношение. Ако има кой да ми води детето, сега ще търся, ще го запиша в нейната школа по народни танци, където има и момчета. Съвсем близо ти е.
Иначе такъв талант и подход към децата не съм виждала никога.
Каспър, може ли и на мен ЛС  Hug

# 250
Живея на две крачки от Форум Тракия ,но ако не бях прочела  тук ,че имало  newsm78 танцова школа можеше и да не разбера въобще.  Joy Joy

Хаха.. и аз така  Joy Но ми стана интересно! Ще следя развитието на сайта и школата.

# 251
  • Пловдив
Момичета, много съм слушала за магазина за обувки на завод Флавия - някъде до самия завод било, но без адрес трудно ще го намеря, някой знае ли къде се намират тези магазини около завода, имало и за по-стари модели, на изключително изгодни цени.

# 252
Момичета, много съм слушала за магазина за обувки на завод Флавия - някъде до самия завод било, но без адрес трудно ще го намеря, някой знае ли къде се намират тези магазини около завода, имало и за по-стари модели, на изключително изгодни цени.
Флавия има и в Гранд на втори етаж.

Къде продават бельо Слоги в Пловдив?

# 253
В началото на центъра, след пощата. Магазина се пада вдясно.
Триумф Ели май се казваше.  Rolling Eyes

# 254
  • Майничка

Където продават и Триумф. Май най-добре заредено в момента е магазинчето на "Капитан Райчо", точно зад градинката с тоалетните.

Общи условия

Активация на акаунт