Къде в Пловдив 6

• 79 284
  • 765
  •   1
Отговори
# 255

Къде продават бельо Слоги в Пловдив?

Където продават и Триумф. Май най-добре заредено в момента е магазинчето на "Капитан Райчо", точно зад градинката с тоалетните.
Да, точно така, Слоги е младежката линия на Триумф.
Хубавите материи - памука, са от сериите от минали години и ги няма почти никъде. Лично аз ги изкупих последните бройки, моя размер де, и на Капитан Райчо и в Еми. Дано да са получили пак. Иначе сега като бях в Италия - същите си бяха по 7 евро и си ги имаше свободно, тук никъде не съм ги взимала под 20 лв.
Тазгодишната серия с тази ликра е отвратителна.

# 256
Аз гледам, че рекламират гащи от памук без шевове и ще отскоча да ги видя. Идея си нямам от тази година ли са или от миналата  Grinning

А някой попадал ли е някъде на гащи от бамбук? Или от био/органичен памук?

# 257
Аз гледам, че рекламират гащи от памук без шевове и ще отскоча да ги видя. Идея си нямам от тази година ли са или от миналата  Grinning

Ей, голям зор за едни гащи при мен Crazy
Майтапа настрана, това е точно от миналата годината серията, даже по-миналата. Може сега да има нова.
Кажи моля те, като провериш има ли няма ли.

# 258
  • Майничка
Аз гледам, че рекламират гащи от памук без шевове и ще отскоча да ги видя. Идея си нямам от тази година ли са или от миналата  Grinning

А някой попадал ли е някъде на гащи от бамбук? Или от био/органичен памук?

Попадала съм на бамбуково бельо на Huber, в Халите, мисля.

Каспър, добре че не сме с един размер, защото моя аз го изкупих от въпросните магазини. Joy

# 259
  • Пловдив
Момичета, много съм слушала за магазина за обувки на завод Флавия - някъде до самия завод било, но без адрес трудно ще го намеря, някой знае ли къде се намират тези магазини около завода, имало и за по-стари модели, на изключително изгодни цени.
Флавия има и в Гранд на втори етаж.

Магазинът на Флавия е точно пред самия завод, няма как да го пропуснеш. Освен това там цените са доста по-ниски от цените на останалите им фирмени магазини в града.

# 260
  • Майничка
Момичета, много съм слушала за магазина за обувки на завод Флавия - някъде до самия завод било, но без адрес трудно ще го намеря, някой знае ли къде се намират тези магазини около завода, имало и за по-стари модели, на изключително изгодни цени.

Магазинът на Флавия е точно пред самия завод, няма как да го пропуснеш. Освен това там цените са доста по-ниски от цените на останалите им фирмени магазини в града.

Ако някой е ходил скоро в този магазин, дали има още детски обувки? Преди с/у Халите зареждаха детски от ишлеметата и бяха на много прилични цени, но сега в Гранда няма.

# 261
  • Пловдив
Няма детски.

# 262
  • Майничка
Благодаря!  bouquet

# 263
Момичета,къде мога да намеря хлебопекарна на Severin в Пловдив?Нещо тази марка никъде не я виждам newsm78

# 264
  • Пловдив
Момичета,къде мога да намеря хлебопекарна на Severin в Пловдив?Нещо тази марка никъде не я виждам newsm78

фирмения магазин на Северин е в хотел Новиз на Руски

# 265
Аз също мисля да взимам хлепопекарна, но мислех на Мулинекс, какви са отзивите за тази на Северин?
 Всъщност искам да купя около 10-15 неща едновременно - къде могат да ми направят отстъпка, питах в Технополис - да съм им дадяла списък и щели да решат.
В Техномаркет - смешни проценти отстъпки дават.
А все пак измежду тези неща има и хладилник за 1500 лв примерно. Така че ако някой се сеща нещо или има познати, да каже.
В Деком ползваме отстъпка, но някои неща ги нямат там - примерно парната ютия, кантарите и тн т.

# 266
Аз си мислех, че от памук са от скоро, защото имам едни от преди , но от микрофибър.

Попадала съм на бамбуково бельо на Huber, в Халите, мисля.
Къде по-точно е този магазин?

И ние сме се навили на хлебопекарна, но май в БГ продават само Мулинекс и Северин. Аз четох добри отзиви в чужди сайтове за Панасоник. Имат ли някъде магазин в Пловдив?

Каспър пробвай в Интер Сервиз Узунов. Нашите по-голями неща ги взимахме от там с отстъпка, но имахме човек, който работи с тях и поръчва постоянно. От Технополис взимахме по-малките неща (към 6-7), но изобщо не сме се сетили да питаме за отстъпка  Simple Smile

# 267

Ако някой е ходил скоро в този магазин, дали има още детски обувки? Преди с/у Халите зареждаха детски от ишлеметата и бяха на много прилични цени, но сега в Гранда няма.
Освен магазина който е отдясно на портала на завода има и още един-отляво,откъм паркинга се пада/нещо като павилион-целия с едни грозни решетки опасан/-там продават на смешни цени обувки от стари колекции,както и свалени пробни модели от моделиерна-обувките са си пак с гаранция и с подобаващо качество.Там има и детски модели/от ишлиметата/

# 268
Elfita,благодаря за инфото  bouquetКаспър,от прочетените мнения из Нета не намерих лоши отзиви за Северин,докато за Мулинекс чувствата са малко смесени-преобладават позитивите,но има и разочаровани от марката newsm78Абе...кво го мисля толкова като покупката на техника си е и доза късмет Laughing
А за отстъпките-мъжът ми купи почти всички по-големи ел.уреди (на Gorenje)от складовете на Брезовско и помня ,че му направиха отстъпка.Но това беше преди 3 години Simple Smile

# 269
dunaika намерих Rosso di Sera  Grinning В Мазин ВИП на улицата успоредна на главната. Малко преди магазина на Келвин Клейн. Имат и намаления, но не разбрах как се формират Simple Smile Аз си взех едни дънки и момичето ми каза по принцип са на... цена, но сега са за ...цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт