Къде в Пловдив 6

• 79 266
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • Майничка
Аз си мислех, че от памук са от скоро, защото имам едни от преди , но от микрофибър.

Попадала съм на бамбуково бельо на Huber, в Халите, мисля.
Къде по-точно е този магазин?

Като влезеш от страничния вход, откъм платения паркинг, продължаваш напред по редицата, пада се отдясно, преди някакви кожени якета.

# 271
Момичета, казаха ми за магазин със стоки на Адидас на Коматевско шосе срещу Филикона( не аутлет Пловдив) Някой ходил ли е и има ли нещо интересно?

# 272
Момичета, казаха ми за магазин със стоки на Адидас на Коматевско шосе срещу Филикона( не аутлет Пловдив) Някой ходил ли е и има ли нещо интересно?
Аз не съм видяла подобно нещо там  newsm78 Ако някой знае повече, да сподели

# 273
Преди 3 седмици бил отворен магазина и цените били много хубави

# 274
  • Бг
До колкото ми е известно, друг магазин там, освен аутлета няма. Доста често минавам и досега не съм забезяла да има друг.

# 275
  • Пловдив Белащица
Някой знае ли, къде в Пловдив се продават дрешки на фирма Захитекс (Захи)? Преди имаше в магазин 9+ дали още има, че ми е доста далече да бия път до там.

# 276
dunaika намерих Rosso di Sera  Grinning В Мазин ВИП на улицата успоредна на главната. Малко преди магазина на Келвин Клейн. Имат и намаления, но не разбрах как се формират Simple Smile Аз си взех едни дънки и момичето ми каза по принцип са на... цена, но сега са за ...цена Simple Smile

Аууу,златна си  Hug
Тъкмо от вчера съм в Пловдив вече и мислех да ходя до Мола да си търся туй-онуй,така ме зарадва.
Не знам как правят намаленията,аз ползвам 10% отгоре като редовен клиент и стават още по-изгодни дрешките.  Grinning

# 277
dunaika намерих Rosso di Sera  Grinning В Мазин ВИП на улицата успоредна на главната. Малко преди магазина на Келвин Клейн. Имат и намаления, но не разбрах как се формират Simple Smile Аз си взех едни дънки и момичето ми каза по принцип са на... цена, но сега са за ...цена Simple Smile

Аууу,златна си  Hug
Тъкмо от вчера съм в Пловдив вече и мислех да ходя до Мола да си търся туй-онуй,така ме зарадва.
Не знам как правят намаленията,аз ползвам 10% отгоре като редовен клиент и стават още по-изгодни дрешките.  Grinning
А тази карта как се взима ? Grinning

# 278
Ми нямам карта.Познаваше ме момичето по физиономия.Това беше в магазина до Новотела,в този в Центъра не ме познават.Аз из Центъра по принцип не ходя.

# 279
На 20ти, другата неделя от 11:30, в Мол Пловдив е партито послучай тръгването на Картуун Нетуърк на български.
Брошурите ще ги разпространявам от понеделник нататък, но пускам и една тук, на който му се идва.

http://img.photobucket.com/albums/v662/PoliaSp/CartoonNetwork.jpg

# 280
  • до Пловдив
търся добра сладкарница в пловдив да си поръчаме торта за повод
днес ходих до сладкарница амели но вече е затворена неработи
някои да има повече инфо за тази сладкарница понеже ми я бяха препоръчали и бях решила от там но гледам че не работят вече

# 281
Къде в Пловдив продават неопренов стабилизатор за прасеца, като уточнение към въпроса- къде има магазини за спортни аксесоари из града?  Rolling Eyes

# 282
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават неопренов стабилизатор за прасеца, като уточнение към въпроса- къде има магазини за спортни аксесоари из града?  Rolling Eyes

на черната главна като вървиш от Джумаята към 6 ти септември се пада от ляво,малко преди подлеза

# 283
търся добра сладкарница в пловдив да си поръчаме торта за повод
днес ходих до сладкарница амели но вече е затворена неработи
някои да има повече инфо за тази сладкарница понеже ми я бяха препоръчали и бях решила от там но гледам че не работят вече
Аз имам всички каталози на Амели, можеш да поръчаш от някой от моите центрове. Всеки ден получавам доставки от тях, не знам как така не работят.

# 284

Срещу Метро на втория етаж има магазин за спортни стоки и аксесоари имат и сайт и телефони да питаш дали имат това ,което ти трябва. http://www.sportdepot.bg/

Общи условия

Активация на акаунт