Къде в Пловдив 6

• 79 243
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
Kremena и Elfita, благодаря Ви !

# 286
  • до Пловдив
Аз имам всички каталози на Амели, можеш да поръчаш от някой от моите центрове. Всеки ден получавам доставки от тях, не знам как така не работят.
Ами вчера ходих до там сладкарницата беше затворена беше празно вътре и на вратата имаше оставен телефон за поръчки

# 287
Момичета, дайте идеи къде мога да намеря дървени столче с масичка. Преди време май видях в Юск, но незнам дали имат още.
Благодаря предварително на всички за предложенията.  bouquet

# 288
Аз имам всички каталози на Амели, можеш да поръчаш от някой от моите центрове. Всеки ден получавам доставки от тях, не знам как така не работят.
Ами вчера ходих до там сладкарницата беше затворена беше празно вътре и на вратата имаше оставен телефон за поръчки
Да, сега се сетих, защото като говорих вчера с тях, ми споменаха че правят ремонт. Може би ремонтират салона.
Празен е салона отпред, отзад цеха не е празен, да не правят всичките торти за мен всеки ден у тях си.

# 289
Момичета, дайте идеи къде мога да намеря дървени столче с масичка. Преди време май видях в Юск, но незнам дали имат още.

Вчера видях в една брошура на Домко.Имаше масичка,столче,пейка-кутия за играчки и т.н.Но бяха с мотиви от филмчета на Дисни.Сега са с 20% намалени.

# 290
Цоп и аз тук да не изтърва клюката  Mr. Green

# 291
Къде да си поръчам щори - хоризонтални,алуминиеви? Доволни ли сте от конкретна фирма?
Поръчвах при Стилпласт,но не останах доволна и искам друга фирма.Помагайте.  Grinning

# 292
  • Майничка

В събота имаше в Юск, от тези, дето са като моливчета. В Практикер също ги гледах преди 2-3 седмици.

# 293
Мами,преди време много се коментираше едно малко магазинче в Кършака за обувки Примиджи,някъде около църквата.Знаете ли съществува ли още,има ли боти/ботушки за момичета №26-27?

# 294
  • Пловдив
Къде да си поръчам щори - хоризонтални,алуминиеви? Доволни ли сте от конкретна фирма?
Поръчвах при Стилпласт,но не останах доволна и искам друга фирма.Помагайте.  Grinning

нашите са на Colori от по-тънките. Имаме ги от 2 години засега са добре малко зор виждам с миенето  Simple Smile

# 295
Мами,преди време много се коментираше едно малко магазинче в Кършака за обувки Примиджи,някъде около църквата.Знаете ли съществува ли още,има ли боти/ботушки за момичета №26-27?
Магазинът си съществува, но не съм видяла дали са заредили вече зимно

# 296
Магазинът си съществува, но не съм видяла дали са заредили вече зимно
Мерси!  bouquet

# 297
Здравейте!
Много спешно трябва да намеря части за помпа на Авент!Бях във Вис Виталис,но вече от 1седмица не продавали.Къде мога да открия?

# 298
Виж в Касида.

# 299
Аз съм взимала части за Авент от магазин Штъркел Peace

Общи условия

Активация на акаунт