Къде в Пловдив 6

• 79 229
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм взимала части за Авент от магазин Штъркел Peace
Мерси    bouquet
Преди колко време?

# 301
Ами през пролетта беше,но с точност не помня.

# 302
Как да търся там?С търсачката на сайта не става!Работата ми е напечена и затова... smile3511

# 303
  • Пловдив
Как да търся там?С търсачката на сайта не става!Работата ми е напечена и затова... smile3511

обади се в Штъркел  тел.: (032) 633 722,но утре не работят

Касида -032/622890;

Хиполенд  032/68 68 22

# 304
Милички,всички магазини ме пращат в Сф където им е представителството.Там звънях,но нищо не уредих по тел  #2gunfire
Останах си без помпа  newsm45

# 305
Милички,всички магазини ме пращат в Сф където им е представителството.Там звънях,но нищо не уредих по тел  #2gunfire
Останах си без помпа  newsm45
Какви части ти трябват?
Виж тук една обява, продават, но е ръчна. Пише, че резервните части не са ползвани.
Ето и още една в Пловдив

# 306
iliqna,видях ги.Помпа имам.Трябват ми диафрагмата и клапата,защото се скъсаха по малко и трудно прави вакуум.
Благодаря ти все пак   bouquet

# 307
  • София / Пловдив

Някой да е виждал скоро от онези машинки, които махат топчетата от пуловери?

# 308
Здравейте не знам дали точно тук е мястото да попитам,но ме интересува координатите на агенции за работа и има ли доволен от някоя агенция.Студентка съм и мисля да потърся работа чрез агенции,лятото търсих чрез интернет и попаднах на лоши работодатели.

# 309
Деянова,на мен лично от представителството им в София ми пратиха резервни части,защото по онова време никой магазин нямаше.Незнам,защо така се е получило с теб.

# 310
  • Пловдив
Извинявам се за нахълтването - спешно ми трябва фигурка на Пепеляшка около 12см, ще се използва за украса на торта. Има такава поредица гумени на Дисни, но точно Пепеляшка не намираме никъде в града  Rolling Eyes
Благодаря предварително   bouquet

# 311
Извинявам се за нахълтването - спешно ми трябва фигурка на Пепеляшка около 12см, ще се използва за украса на торта. Има такава поредица гумени на Дисни, но точно Пепеляшка не намираме никъде в града  Rolling Eyes
Благодаря предварително   bouquet
В Мола имахме, но свършиха, точно преди 2 дни ми отчетоха за свършили.
Имаш ли човек да кажа откъде да ти ги купи от София, ние ще зареждаме чак след 2 седмици.

# 312
mu6inka,  не мога да ти препоръчам агенция, но аз лично не съм доволна от Мираж. Все пак, не искам да казвам нищо лошо, защото моя опит е отпреди 5 г някъде, та нещата при тях може да са се подобрили.

bim_bam, аз последно купувах такава машинка през май, не че е много скоро, но все пак. Взех я от Технополис, където  имаше 3-4 модела. Моята беше най-тънката цена, Лайка, но си е съвсем читава. Мисля, че беше към 10 лв, но батериите се купуват отделно.

# 313
  • Някъде там...
записвам се да ви следя  Hug

# 314
  • Пловдив
Каспър, точно в МОЛ-а бяхме във вашия център, там ме изпрати едно "твое" момиче, но за съжаление само Снежанка имаше... Sad  Нищо, де, имаме вариант с Пепеляшка назаем   Joy Все пак ако някой знае къде има...в сряда е РД  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт