Къде в Пловдив 6

• 79 204
  • 765
  •   1
Отговори
# 435

Уау  Shocked  Свиди ми се   Mr. Green  Децата одма са му лепнали някое петно отгоре  Laughing

# 436
  • Майничка
В Гранда на втория етаж, в единствения магазин за посуда (чието име старателно прочетох и още по-старателно забравих Laughing), има оливерници със спрей, два вида - едните са к-т оцет и олио,немски, хромирани матови цилиндри с надпис и капаче, височина ок.20см., диаметър около 5см, цена 55лв. В каталога има и к-т малко по-тесни цилиндри за 49лв., но от тях няма в момента. Вторият е единичен оливерник, испански, пак хромиран, с надпис "oil" и капаче , но със стъклена част по средата и с форма на пресечен конус, цена 25лв. По-принцип, имали и същия за оцет, но в момента липсва.

Пак там има кошници за пикник, на 107лв., на фасон са ратанови, но имат по-солиден вид.

# 437
Гаргамела, мерси
Този единичният където го купих ми излезна без пари, защото си използвах шел смарт точките.
Но явно с един няма да се размина и ще купя комплект. Откъдето дошло, там отишло. Simple Smile
Задължително ще отида да ги видя.

# 438

Уау  Shocked  Свиди ми се   Mr. Green  Децата одма са му лепнали някое петно отгоре  Laughing

Е, то стандартното единично одеало е 100 лв.
Аз не знам одеало под 100 лв, качествено, не съм виждала.
Купих на детето онзи ден на Бен 10 от Домко, за 20 лв, ама то декоративно, никаква работа няма да върши.
Всички други, които съм виждала са по 100-200 лв бройката.

# 439
Момичета,знаете ли къде боядисват кожени якета,колко струва и боята после цапа ли, ако примерно се носи с по-светла чанта?  Hug  

gargamela   bouquet

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 22:12 от vox

# 440
  • Пловдив
И аз   bouquet
вече го  купих от  Карпетмакс и на място ми го опточиха.

# 441
  • Майничка
Момичета,знаете ли къде боядисват кожени якета,колко струва и боята после цапали, ако примерно се носи с по-светла чанта?  Hug

Боядисват на "Скайлер", пресечката на "Заимов", която започва от ДСК. Ателието е точно до оптиката, отляво.
Колко струва нямам спомен, защото давах две черни якета преди 3-4 години, но свършиха добра работа. Носила съм моето с бежова велурена чанта, няма следи от боя.

# 442
  • Пловдив
Някой знае ли в кои магазини предлагат радиатори Адакс

# 443
Мацки, пиша да ви кажа, че си купих от ароматизираните кърпички за сушилня и ги пробвах. Всъщност очакванията ми бяха по-големи, но и тези биват. Ароматизират се дрехите, но миризмата е много лека и бързо изветрява, поне това е първото ми впечатление.

# 444
  • Пловдив
Aз пак да си питам-памучни одеала хубави да сте виждали?
Виж тука: http://rodopska-takan.dir.bg/odeqla.htm

Имам техни неща. Добри са. Цената последно беше около 30 лв.

# 445
Мацки, пиша да ви кажа, че си купих от ароматизираните кърпички за сушилня и ги пробвах. Всъщност очакванията ми бяха по-големи, но и тези биват. Ароматизират се дрехите, но миризмата е много лека и бързо изветрява, поне това е първото ми впечатление.

Сигурно си си купила от ДМ. Техните изветряват веднага. Съвет - ако държиш да ползваш такива, потърси тези на Ленор. Нямат нищо общо двете.

# 446
И тях ги продават къде?

# 447
  • Пловдив
Нещо съм изпуснала последните странички..... Embarassed
Само да кажа че и ние миналата седмица си взехме пантофи на миролюбец,това е ловешки завод,в Мечо пух са по 10 лв,незнам колко са качествени,продавачката много ми ги похвали,а и аз се сетих като каза заводя,че едно време само такива ни купуваха наще,ама то много време мина  hahaha взехме ги за първо време,а после задължително ще взема и на Зетпол или тези Буфало,много съм доволна миналата зима от тях  Peace

# 448
И тях ги продават къде?

Каспър, ако въпросът е бил към мен, не си спомням от къде ги купих. Но не е от веригите, де. Сигурна съм. От някой от специализираните магазинчета беше. Аз ги посещавам всичките - на Независимост, до у-ще Душо Хаджидеков, на Хр.Г.Данов, до Дома на младоженците, до ресторант Стадиона. Като направя пак тур, ще проверя къде ги има и ще пиша. Дали пък не бяха от Стара Загора? И цената не си спомням, но в ДМ ми се сториха много по-евтини, купих и си стоят в шкафа.

# 449
Момичета,къде има магазини за по-евтини дамаски?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 17:19 от mama na batko i bebe

Общи условия

Активация на акаунт