Къде в Пловдив 6

• 79 218
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Нещо съм изпуснала последните странички..... Embarassed
Само да кажа че и ние миналата седмица си взехме пантофи на миролюбец,това е ловешки завод,в Мечо пух са по 10 лв,незнам колко са качествени,продавачката много ми ги похвали,а и аз се сетих като каза заводя,че едно време само такива ни купуваха наще,ама то много време мина  hahaha взехме ги за първо време,а после задължително ще взема и на Зетпол или тези Буфало,много съм доволна миналата зима от тях  Peace

sis7, аз от 4-5 години насам купувам от панаир на панаир от тези пантофки на Миролюбец и съм много доволна- не избелява плата при прането, не се късат, подметката е еластична. Единствено малко стелката- но и тя си има своите предимства- може да се пере... но аз винаги взимам хубава стелка от 2 лв. и си решавам проблема.

Но явно и в Пловдив са започнали да зареждат от тези пантофки, за което се радвам...

Дунайка, много е хубаво одеалото. Ще чакам да пишеш от къде сте го купили???
ауууу амй мислим по един начин,и на мен подметката ми допадна че е еластична.А и за стелката си права,то и миналата зима ни се скъса (според мъжа ми - от пране  hahaha ) стелката на Зетпола и купувах нова  Peace
Здравейте!
И аз да кажа за пантофките. И аз като нора13 ходих до Венера за пижами и бельо и от там видях и този магазин за пантофи, който се коментира. Бях се спряла на Зетпол, но после ми показаха и тези на Миролюбец - като за български много добре!! особено разцветките бяха много свежи - купих и от тях  и на Зетпол Simple Smile

# 466
Здравейте, моми4ета! Искам да си намеря кожено яке - тип сако - ни6то особено, но да е ка4ествено. Къде 6те ме посъветвате да проверя?

# 467
 Здравейте !
Търся шивашко ателие, където мога да дам дреха от трико за ремонт.

brambi, в МОЛ-а, в магазина на Рокедс гледах нелоши якета и сака, хем и на прилична цена (към 160 лева бяха дамските)

# 468
  • Пловдив
Здравейте, моми4ета! Искам да си намеря кожено яке - тип сако - ни6то особено, но да е ка4ествено. Къде 6те ме посъветвате да проверя?

На малката Главна, от страната на Халите,  има един италиански магазин за обувки и дрехи, в него вчера видях кожени сака по 160лв, намалени от 300 Peace

# 469
Здравейте !
Търся шивашко ателие, където мога да дам дреха от трико за ремонт.

brambi, в МОЛ-а, в магазина на Рокедс гледах нелоши якета и сака, хем и на прилична цена (към 160 лева бяха дамските)

Matris, шивашки ателиета има доста в града. Но преди да си оставиш дрехата се убеди, че разполагат със специализирани за трико шевни машини, т.е. 5-конечен оверлог и покривна машина /използва се за подгави на трико/. Преди време ми развалиха една рокля и после приятелка шивачка ми каза, че трикото ако не се шие с подходящи машини и конци се появяват дупки и бримки /както стана в моя случай/, където е минала иглата, да не говорим, че по шева се губи еластичността и конеца се къса.
Сещам се за едно ателие в Кючука - ако там те устройва ще ти го обясня по-подробно Simple Smile

# 470
  • Пловдив
И аз се сещам за ателие в Кичука на Събота пазара. Отскоро е тук. Казва се Модна къща Блек кет .
Извършват и ремонти , а и част от моделите на витрината са от трико, което ми говори , че имат специализирана машина. Намират се на втория етаж на една кооперация на самия Събота пазар в онзи край, от който започва пешеходната алея за Молдавия.
Дано съм била полезна  Wink

# 471

В Метро имаше доста кожени якета и то на добри цени...

# 472
  • plovdiv
Здравейте, спешно ми трябва детска косачка, виждала съм в Хиполенд, но вчера се обадих и ми казаха, че нямат, някой виждал лие другаде?

# 473
  • Пловдив
Момичета,къде има магазини за по-евтини дамаски?
На Събота пазар има поне 3 магазина с евтини и сравнително качествени дамаски. Всъщност двата са еднакви (този откъм училището и от противоположната страна на сградите на успоредната улица), а турски дамаски имаше в магазина на прекия пешеходен път от пазара към бившата Молдавия.

# 474
  • Пловдив

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Много ми трябват координати на добра ''гледачка'' от Пловдив.За съмнения за магия става въпрос.И тъй като не ми се ходи при първата срещната,бих искала някой да ми препоръча такава ''врачка'' от личен опит.Някой,който е имал магия и чрез тази жена /или мъж/ се е оправило положението.
Знам,че може да ви се стори странен или прекален въпроса ми,но имам куп причини да мисля така,повярвайте ми.
Благодаря сърдечно!

# 475
Здравейте, спешно ми трябва детска косачка, виждала съм в Хиполенд, но вчера се обадих и ми казаха, че нямат, някой виждал лие другаде?

Във Вис Виталис съм виждала

# 476

Здравейте!Много ми трябват координати на добра ''гледачка'' от Пловдив.

Имам една "луда" приятелка - тя е обиколила всички възможни гледачки в Пловдив и околията и да ти кажа  честно не знам да има такава, от която да е доволна ...
 Трудно ми е да ти помогна .

# 477
  • Пловдив

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Много ми трябват координати на добра ''гледачка'' от Пловдив.За съмнения за магия става въпрос.И тъй като не ми се ходи при първата срещната,бих искала някой да ми препоръча такава ''врачка'' от личен опит.Някой,който е имал магия и чрез тази жена /или мъж/ се е оправило положението.
Знам,че може да ви се стори странен или прекален въпроса ми,но имам куп причини да мисля така,повярвайте ми.
Благодаря сърдечно!

Гледачка - не мога да ти препоръчам, но съм чувала от доста хора, че в църквата "Св. Петка" всеки четвъртък има служба, на която ходят хора да си помогнат при съмнения като твоите. Била много силна църква, като отидеш - заставай точно под купола и постой така известно време. Успех!

# 478
  • Пловдив

Благодаря сърдечно!

Гледачка - не мога да ти препоръчам, но съм чувала от доста хора, че в църквата "Св. Петка" всеки четвъртък има служба, на която ходят хора да си помогнат при съмнения като твоите. Била много силна църква, като отидеш - заставай точно под купола и постой така известно време. Успех!

Да,знам я ''Св.Петка'' църквата.Но това не го знаех.Благодаря,ще го направя.И все пак,въпросът ми си остава,а църкваа си е църква и ще ида и там.

# 479
Това за църквата Thinking По принцип християнството не приема съществуването на такива неща,защото са един вид отричане силата на Бога. И точно в Света Петка попа ме е връщал( с такава молба и аз съм ходила).

Знам за един ходжа ,но той не е в Пловдив а в Долни Воден. Ако те инетересува да му издиря телефона. На мен ми е правил амулети за здраве и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт