Къде в Пловдив 6

• 79 182
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Каспър благодаря от сърце , сега ще пробвам и това, последната ни надежда е Джъмбо/утре ще проверят и там/

Джъмбо да не би да е отворил вече? Thinking

А кога отворя Джъмбо в Пловдив ?!

# 496
  • plovdiv
Казаха че отваря ноември/декември в Пловдив

# 497
  • София
Въпросът за отварянето на Джъмбо се задава за поне трети пореден път. Ами като му дойде времето, ще има реклама. Не съм видяла досега толкова голям магазин да е отворил тихомълком.

# 498

Да се включа и аз- със сигурност знам една жена, която разваля магии, ако има такава, но тя не е гледачка. Тя просто контактува с Всевишния. /знам, че може някой да е против думите ми, но това се отнася до хората, които ще ме разберат/. Аз лично никога не съм имала магии, но съм имала 2 приятелки, които съм водила с черни магии и всичко е било ОК след няколко месеца. Но трябва да си набожен, да вярваш. Много е важно да осъществиш контакт и да ти бъде дадино да ти се помогне. Но се чака 1 месец да ти дойде реда.
Ако те интерисува ми пиши на ЛС да ти дам телефон. Казва се Роси и се намира до църквата св.Петка.
А за Киприяновите молитви в църквата св.Петка - три поредни четвъртъка - наистина са много силни. Хубаво е да се носи и някакво бельо и - потник, тениска и да се облече след службата и да не се сваля до другата служба.

Не разбирам... Трябва да си набожен,за да ти развали черна магия?Щом контактува с Всевишния,той не й ли е казал,че Християнството не признава магиите...

# 499
Въпросът за отварянето на Джъмбо се задава за поне трети пореден път. Ами като му дойде времето, ще има реклама. Не съм видяла досега толкова голям магазин да е отворил тихомълком.

Може и за 50ти път да се задава.Който  няма нерви и желание да не отговаря.Нормално е да има реклама, просто момичето пита. ooooh! Понякога във форума има много полезна информация предварително.

# 500
Търся детска хармоника (музикален инструмент). Някой да е виждал?
Не искам да купувам от музикален магазин, че ще са доста по-скъпи от играчките....

# 501
Взех хармоника от Кауфланд. Към 5лв беше, метална, прилична.

# 502
  Момичета къде има избор на сурови ядки/бадеми, орехи, лешници/?Сещам се за Метро и Кауфланд, но не съм сигурна newsm78

# 503
  • Пловдив
Аз купувам сурови ядки от едно магазинче на Главната. Веднага като излезеш от подлеза от Пешеходния мост в посока Центъра, намира се вляво. Има доста различни сурови ядки, кори канела и др. нещица...Купувам предимно сурови тиквени семки, слънчоглед, бадеми, лешници, стафиди, сусам...Орехи си имам домашни. Това обичат дечурлигата.  Mr. Green
Или от Четвъртък пазара.  Peace

# 504
 Много благодаря!А имаш ли представа до колко часа работи че преди 18.30 не мога да ида нататък.

# 505
  • Пловдив
  Момичета къде има избор на сурови ядки/бадеми, орехи, лешници/?Сещам се за Метро и Кауфланд, но не съм сигурна newsm78

Аз си взимам от четвъртък пазара. Има на няколко места.

# 506
  Благодаря и на теб!Там ми е по-удобно.

# 507
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали някъде в Пловдив има магазин за уреди втора употреба, в който да продават сушилни Миеле, Бош и др. подобни марки?

# 508
  • Plovdiv
Здравейте момичета, да попитам мамите който живеят в Кичука около събота пазар, къде ходят на децка кухня, че чух че трябвало половин година по-рано да се запишеш. А около нас не виждам никъде. Благодаря ви предварително.

# 509
  • Лондон/Пловдив
Момичета къде има нощни лампи с Принцеси .Търсим нещо такова . Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт