Къде в Пловдив 6

• 79 121
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!Някой ако знае да каже къде точно се намира катедрата по медицинска генетика newsm78знам,че  е на пещерско шосе ВМИ ама какво що ThinkingПредстои ми БХС

# 571
Курсове по тенис за деца да знае някой и телефон ако знае ще е супер ....
Един вариант е Спортното училище - Пловдив Телефон: +359 (0)32 642732
Знам, че там школата е с голяма традиция
И други разни съм чувала, но още не ми е на дневен ред и не съм ги проверявала в детайли

# 572
Добро утро!Някой ако знае да каже къде точно се намира катедрата по медицинска генетика newsm78знам,че  е на пещерско шосе ВМИ ама какво що ThinkingПредстои ми БХС
Влизаш във ВМИ от задния вход за колите, може и с колата да влезеш, улицата която като подминеш главния вход, караш към гарата, ако идваш от Мальовица или Руски примерно, на колелото вдясно и влизаш през входа за колите и линейките. На 50 метра вдясно пише, първата сграда вдясно след входа, има малко паркингче отпред - Катедра Генетика. На втория етаж - има решетки, вдясно кабинета. Между 8:30 и 11:00 се взима кръв.

# 573
  • Пловдив
Каспър  bouquet

# 574
Добро утро!Някой ако знае да каже къде точно се намира катедрата по медицинска генетика newsm78знам,че  е на пещерско шосе ВМИ ама какво що ThinkingПредстои ми БХС
Влизаш във ВМИ от задния вход за колите, може и с колата да влезеш, улицата която като подминеш главния вход, караш към гарата, ако идваш от Мальовица или Руски примерно, на колелото вдясно и влизаш през входа за колите и линейките. На 50 метра вдясно пише, първата сграда вдясно след входа, има малко паркингче отпред - Катедра Генетика. На втория етаж - има решетки, вдясно кабинета. Между 8:30 и 11:00 се взима кръв.

Леле, голям съм заплес - имах предвид другото вдясно - сградата се пада отляво. ooooh!

# 575
Някоя мама да знае с какъв рейс мога да стигна от Кичука до Баумакс?
Знам че 17 ходи в Тракия ама къде точно- покрай ВСИ ли минава другаде ли?
Спешно ми е, ако някой знае да ми каже, моля

# 576
  • Пловдив

Виж тази карта: http://3rdnews.info/images/stories/polezno/plovdiv-karta.jpg Минава покрай ВСИ, а следващата спирка след ВСИ е Мебелна къща

# 577
  • София

Това ти е едниствения вариант, спира точно на Баумакс.

# 578
  • Пловдив
Здравейте, някой ходил ли е вече на цирк "Балкански" - интересува ме от колко часа има представления и каква е цената на билетите? И дали е харесало на децата ви? Simple Smile

# 579
  • Пловдив
Здравейте, някой ходил ли е вече на цирк "Балкански" - интересува ме от колко часа има представления и каква е цената на билетите? И дали е харесало на децата ви? Simple Smile

Представления - всеки ден от 16:30 и 19:30
Цени - В зависимост от зоните - 14, 18 и 20лв. Партер- 18лв.
Деца до 3 год. - 3лв. без право на място
Деца от 4 до 10 години мисля беше - 10лв.

Смятаме да ходим и за това не мога да кажа дали представлението е хубаво.

# 580
Помогнете бе хора  Praynig за тез чорапки с подметка отдолу, писах вчера, никой ли не знае  Sad . Трябва ми голям номер 31-2-3 нещо такова. Ще съм ви много благодарна  Hug

# 581
Цитат
Наем на залата няма никъде, спокойно. Не си го слагай на сърцето.

Наема на зала в Ян Бибиян е 70лв малката, 90лв голямата Wink

# 582
Курсове по тенис за деца да знае някой и телефон ако знае ще е супер ....
Курсове се провеждат до нас. Зад Ленинград срещу училище "Райна Княгиня" има заведение с кортове. Миналата година племенницата ходи и беше доволна, даваха 50 лв за 8 посещения.
Пепи, сподели после как е било на цирка, че се чудим дали да ходим и ние, а четох лоши отзиви

# 583
Помогнете бе хора  Praynig за тез чорапки с подметка отдолу, писах вчера, никой ли не знае  Sad . Трябва ми голям номер 31-2-3 нещо такова. Ще съм ви много благодарна  Hug

Миналата зима имаше във Вис Виталис на долния етаж.Сега не знам,провери там.

Искам да похваля тепавица Барите в Пловдив.Справиха се отлично с прането на бял килим.Тепавица Рай не успяха да се справят със същия.

# 584
Чорапи с подметка видях онзи ден в Deichman. Не съм гледала номерацията, но съм сигурна че имаше. Седяха в един метален кош, близо до касата.

Общи условия

Активация на акаунт