Къде в Пловдив 6

• 79 087
  • 765
  •   2
Отговори
# 600
Винаги съм се чудела дали златото в този магазин /къща/ е найстина злато. newsm78

Единственият сигурен начин е, понеже сигурно там си ги правят, имат работилница, да имат печати от комитета по стандартизация.
Защото когато леят - могат леко да бутат някоя друга примес. Когато слегат печатите, ги проверяват много добре за каратите и чистотата на примесите.
Навремето имах приятели златари много - и понеже лееха и продаваха на магазини, най се стараеха като трябваше някоя партида да има печати.
Иначе вносното злато си е злато - при тях няма шест пет.

Цитат
Наем на залата няма никъде, спокойно. Не си го слагай на сърцето.
  Наема на зала в Ян Бибиян е 70лв малката, 90лв голямата Wink

Е, да но на другите места наемът е разпръснат в куверта - както например при мен или в новия център в комплекса на Пещерска - 12 лв е детския куверт и вътре е включена и наема на залата, таксата за престой на детето или кой както си го нарича.
Единствено наистина наем на залата няма в детския център в Ленинград, там е ако искаш да е затворено само за твоя рожден ден, тогава се плаща 100 лв допълнително. Иначе цените са такива - на менюто, тортата и родителите, че накрая се плаща точно същата сума като навсякъде другаде. Отделно при по-големите деца плащат на нас или друг нает аниматор анимацията или хостесите.

# 601
Някой ползвам ли е специалисти по фън шуй? Провеждат ли се някъде курсове в Пловдив? Има ли някъде магазин с разни неща -кристали, висулки и т.н.?  Grinning

# 602
АЗ лично съм на мнение, че когато има организиран рожден ден и си платил за това, не трябва да се пускат пред това време в залата и други деца! Става много неприятно, непознати деца по снимките от празника ти, пиещи сок от този на децата ти или ровейки  от тяхната храна и торта!  Лично аз не бих влезнала в детски център, независимо кой е той, щом хората са си платили за празника на детето им! Лично мнение!  Peace

# 603
  • Пловдив
АЗ лично съм на мнение, че когато има организиран рожден ден и си платил за това, не трябва да се пускат пред това време в залата и други деца! Става много неприятно, непознати деца по снимките от празника ти, пиещи сок от този на децата ти или ровейки  от тяхната храна и торта!  Лично аз не бих влезнала в детски център, независимо кой е той, щом хората са си платили за празника на детето им! Лично мнение!  Peace

Абсолютно си права, ако отида и видя, че има РД директно се изнасям (друг е въпроса, че изобщо не ходя там Mr. Green), но има майки които си стоят, а децата им тъжно гледат чуждата торта  Confused

# 604
Прави сте, но няма как да затворят център от 300 кв м за 6 деца, само защото е платено по 7 лв принцеса и сок, торта от 70 лв и 100 лв сметка на родители.
Отделно, специално в Ленинград, си има такива редовни - които си ходят на безплатно шоу от рождените дни всеки ден - като влизаме ние, гледат костюмите и питат "какво ще е шоуто днес?", като че ли са си купили билети. Laughing
Накрая хората от хотела решиха да затварят центъра когато някой толкова много иска и си плати.
Специално при мен никога не съм месила рождените дни и другите, защото няма как да се получат нещата. Децата от рождения ден могат да ходят при другите - кой ги знае, че са от рождения ден, но другите няма как да влезнат в партито, особено ако има сценарий.
Миналата зима моите хора са правили рождени дни в Ленинград - 10 деца от рождения ден и още 50 други от свободен достъп, особено събота и неделя. Направо им се плачеше - особено като има разни едвам проходили шушки. Сега с втората заличка отзад е добре положението, поне за малките и като няма много претенции.

Аз имам едно страхотно клиентче талисманче - момче на три години, толкова е сладък, той си стои при нас, гледаме си го по няколко часа. И винаги посреща гостите, научил се е от нас - Здравейте, добре дошли. После поздравява рожденика, прегръща го, целува го, когато чуе хепи бърдей, тича, бяга да пляска и казва браво. Един път духна свещичката още по пътя на тортата и му казах, че няма да го пускам никога повече. И го гледам на следващия ден - пак тригодишно рождениче - и застанал до него и му казва Хайде, давай, духай, ти си и ми намига. А, е на 3 години! Уникален е. Често го мислят за моето дете. Онзи ден отишъл да поздравява майката и тя го изгонила. Защото не бил от рождения ден. Голяма работа, пък, едно дете ще й развали празника. Той внася такова шоу и повечето майки искрено му се забавляват. Но има и такива, които като че ли от злоба го гонят. Хора разни.

# 605
Винаги съм се чудела дали златото в този магазин /къща/ е найстина злато. newsm78

Единственият сигурен начин е, понеже сигурно там си ги правят, имат работилница, да имат печати от комитета по стандартизация.
Защото когато леят - могат леко да бутат някоя друга примес. Когато слегат печатите, ги проверяват много добре за каратите и чистотата на примесите.
Навремето имах приятели златари много - и понеже лееха и продаваха на магазини, най се стараеха като трябваше някоя партида да има печати.
Иначе вносното злато си е злато - при тях няма шест пет.

Нямат никаква работилница, златото е от Турция

# 606
  • Майничка
Вижте на какво се натъкнах снощи. На по-големите деца сигурно ще им е интересно.

# 607
О, Гаргамела, сърдечно благодаря за предложението! Най-после мероприятие, на което с удоволствие да заведа дъщеря си!

Апропо, някой не може ли да препоръча жена, която чисти по домовете?

# 608

Апропо, някой не може ли да препоръча жена, която чисти по домовете?

http://www.chaseconsult.eu/

Спокойно можеш да разчиташ, гарантирано.

# 609
Веднъж съм влизала там,но имаше една гривна,която беше като една моя гривна,която всъщност не е златна,та затова. Thinking

И за подаръци съм купувала от там , и халките ни са от там, и хората са разбрани. Преди даже нямаха магазин и са ми вадили от едни големи кутии да си избирам. Знам ,че една дружка , на чието детенце подарих златна гривна ,после я беше заложила , а в заложните къщи проверяват златото със сигурност , ами нямаше проблеми.

# 610
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря разнообразие от дънки? Мисля да си взема 2 чифта че не съм си купувала от преди второто раждане, но не ми се дават по 100 лв за чифт. Помня че имаше тук тема за аутлетите в Пловдив но не я намирам в момента.  newsm78

# 611
Момичета, къде мога да намеря разнообразие от дънки? Мисля да си взема 2 чифта че не съм си купувала от преди второто раждане, но не ми се дават по 100 лв за чифт. Помня че имаше тук тема за аутлетите в Пловдив но не я намирам в момента.  newsm78

Linkata, много дънки има в магазин Петер ... пада се срещу Старческия дом.

# 612
Някой беше питал за детска косачка-видях във Вис Виталис на павираната улица

# 613
Някой да знае кога ще е на Миро концерта в Пловдив и къде се продават билети?

# 614
  • На брега на реката

Не знам дали е останало разнообразие, но в Кенвело 2 чифта са за 40 лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт