Къде в Пловдив 6

• 79 095
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета търся си кристали за коса  Уна- Роланд, казаха ми че се продаваи по фризьорските салони, някъде в кичука да знаете?? И другаде де то ако тук няма ще ходя да ги търся където ми кажете. Благодяря!

Можеш да провериш в някой от магазините "Зара", има в почти всички квартали.

# 631
  • Пловдив
Да попитам и аз нещо - искам да направя застраховки живот и имущество, но не от тези със спестовен елемент, а с годишна вноска - ако някой скоро си е правил в Пловдив - моля за координати на агент и инфо (на лични). Благодаря  bouquet

# 632
Да попитам и аз нещо - искам да направя застраховки живот и имущество, но не от тези със спестовен елемент, а с годишна вноска - ако някой скоро си е правил в Пловдив - моля за координати на агент и инфо (на лични). Благодаря  bouquet
Преди в старата ми работа, съм използвала Алианц - в сградата до градската градина направо, защото ми писна да се разправям с агента
После се прехвърлих към AIG, имам и в Дженерали
Навсякъде ще ти вземат парите, въпросът е къде най-изгодно
Последно използвах една консултантска къща и те ми дадоха няколко оферти
Въпросът е, че се опитаха да ме преметнат една и съща застраховка да я платя двойно - просто бяха сложили различни имена на едно и също име и две суми. После се опитаха да се измъкнат, че било неволна грешка. Да, бе, да
Така че потърси си консултант, но свестен, за да ти даде оферти от различните компании и да си избереш най-изгодната
Или ти си ги вземи направо, но направи сравнение при всички положения

# 633
Някой ползвам ли е специалисти по фън шуй? Провеждат ли се някъде курсове в Пловдив? Има ли някъде магазин с разни неща -кристали, висулки и т.н.?  Grinning
Ima v Soan.
Къде по точно се намира това, че от скоро живея в Пловдив? 
 www.soan94.com

магазин Соан  виж какво открих в google. http://83.228.106.26/

# 634
Момичета, къде има свястни обувки в Пловдив? Обиколих цялата главна улица, само в Ривас ми хванаха око, но точно моделите, които харесах бяха с изчерпани номера. Искам елегантни, но не остри, заоблени, но да стават и за дънки и пола.

# 635
Момичета, къде има свястни обувки в Пловдив? Обиколих цялата главна улица, само в Ривас ми хванаха око, но точно моделите, които харесах бяха с изчерпани номера. Искам елегантни, но не остри, заоблени, но да стават и за дънки и пола.
В Джиокс в мола има голямо намаление
Ботуши по 60 лв - хубави, кожени, високи.
Мокасини, които са купувани на 180  сега на 90. #Cussing out
И все пак Джиокс си е Джиокс.

# 636
Каспър, а обувки зимни за деца има ли намалени в момента?

# 637
Каспър, а обувки зимни за деца има ли намалени в момента?
Embarassed егоистично, но не съм гледала. Само дамските гледах.

Сигурно знаеш - във Форума в Тракия има аутлет на Джиокс, там винаги си има по-евтини модели за сезона.
Но това намаление на дамските в Мола беше брутално - особено на ботушите.

# 638
  • Пловдив
Намалени обувки за деца имаше в ECCO.Но до кога ще продължи не погледнах.Ние купихме обувки за 59 лв, намалени от 119лв.Във Форума също имаше на GEOX доста детски модели, но аз гледах по-малките номера.

# 639
Момичета, къде има фототапети, освен Домко?
Миналата година имаше още в Практикер и Бриколаж.

# 640
Каспър, благодаря! Невероятна си - знаеш всичко. Можем само да взимаме пример от теб!  bouquet

# 641
Каспър, благодаря! Невероятна си - знаеш всичко. Можем само да взимаме пример от теб!  bouquet
Ти чакай да не са свършили хубавите модели, че как ще се изложа.
Това го видях в събота, когато имах малко градски отпуск.

# 642
  • Пловдив
Преди в старата ми работа, съм използвала Алианц - в сградата до градската градина направо, защото ми писна да се разправям с агента
После се прехвърлих към AIG, имам и в Дженерали
Навсякъде ще ти вземат парите, въпросът е къде най-изгодно
Последно използвах една консултантска къща и те ми дадоха няколко оферти
Въпросът е, че се опитаха да ме преметнат една и съща застраховка да я платя двойно - просто
бяха сложили различни имена на едно и също име и две суми. После се опитаха да се измъкнат, че било неволна грешка. Да, бе, да
Така че потърси си консултант, но свестен, за да ти даде оферти от различните компании и да си избереш най-изгодната
Или ти си ги вземи направо, но направи сравнение при всички положения

Мерси много, аз точно се чудя между Булстрад и Алико (бивши AIG). Ще се огледам за още оферти - някой друг ако има скорошен опит, нека сподели.

# 643
Някой да знае кога ще е на Миро концерта в Пловдив и къде се продават билети?

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/149841-miro-tour.html

По тези данни е сменен от 12 окт на 13 ти
Можеш да се обадиш по тел и да питаш

Благодаря Каспър!  bouquet
Аз ходих до цирк "Балкански" да питам на място. Но казаха, че началото на другата седмица ще се разбере дали ще има концерт на Миро. И ако ДА, билети ще се продават на касата на цирка.

# 644
Някой успя ли да посети Средновековния панаир? Ние мислим да отидем към 16ч, ако не вали естествено, но ако някой има впечатления, нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт