Къде в Пловдив 6

• 78 736
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Някой ходил ли е тези дни към "Мечо Пух" в Кичука? Дали са получили вече зимни моделчета обувки на К&К?

# 661
Някой ходил ли е тези дни към "Мечо Пух" в Кичука? Дали са получили вече зимни моделчета обувки на К&К?

Да, днес точно приятелки ми казаха че имало.Повечето от стара колекция.
  От новата колекция гледах вчера в Мол-а.Е, нищо не ми хареса.Едни дървени подметки..В Geox има много хубави боти за момиченца и ботушки,  пак в Мол-а.За момчетата пак са обрани, но този четвъртък чакат новите модели.

# 662
  • София / Пловдив

Още в началото на септември заредиха с ботуши.
Аз специално харесах много едни моделчета за момичета, но не посмях да купя толкова рано, защото не знам дали ще успее да ги обуе след месец - два.

# 663
Благодаря ви момичета. Аз знам, че рано ги зарежда зимните, но пак да питам, че ми е на другия край магазина.
bim_bam, в магазина на Адидас, който е на Ленинград пуснаха много сладурски боти и ботушки за момиченца за без пари 45 и 42 лв, сестра ми взе за племенницата, но за нас нямаше номер.

# 664
Благодаря ви момичета. Аз знам, че рано ги зарежда зимните, но пак да питам, че ми е на другия край магазина.
bim_bam, в магазина на Адидас, който е на Ленинград пуснаха много сладурски боти и ботушки за момиченца за без пари 45 и 42 лв, сестра ми взе за племенницата, но за нас нямаше номер.

За момченца няма ли????? Laughing

# 665
Момичета търся си стъклен чайник/каничка/.

Виждали ли сте някъде, искам да става и за микровълнова.
Ще го ползвам и за кафе/когато правя повече кафенца/ и за чай,
затова не искам каната да е над 1л.

# 666
Виж в Солинген на "Х.Данов"-ако идваш от Джумаята вдясно се пада.Имаха малки чайничета,но не помня дали бяха с метал  Peace

# 667
Крисси, за момчета има само сандали за 33лв Laughing Аз съм почти всеки ден там, че е до нас, ако видя нещо ще ти пиша

# 668
Крисси, за момчета има само сандали за 33лв Laughing Аз съм почти всеки ден там, че е до нас, ако видя нещо ще ти пиша

Много ти благодаря!  bouquet

# 669
А дали има 21-22 номер?

# 670
Когато аз гледах имаше. Утре ще погледна и ще докладвам

# 671
  • Plovdiv
Момичета някой знае ли къде в Пловдив продават пюрета Semper? Благодаря ви предварително. Hug

# 672
  • до Пловдив
Момичета някой знае ли къде в Пловдив продават пюрета Semper? Благодаря ви предварително. Hug
във Вис виталис проверили
или най вероятно ще има във склада за пюрета слънчо на старата Карловска
ето и адреса им

Магазин "СЛЪНЧО" - бебешки храни и стоки
Телефон: 0888762605 ; 032954304

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 08:50 от dani_bimbalova

# 673
Аз търся антиакарни филтри за климатик. Моля ако някой си е купувал или знае къде има със сигурност да ми каже. Обикновено в повечето магазини ми казват"... чували сме, но при нас няма..."Така че ми трябва точно място.Благодаря

# 674
  • Пловдив
Привет  Hug
Може да е коментирано, но темата е доста голяма - къде в Пловдив боядисват качествено якета от естествена кожа?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт