Къде в Пловдив 6

• 78 737
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Благодаря за инфото за пъзелите с азбуката.
Всъщност точно дъска с плочки с букви търсех. Имаме с същото с английската азбука.
Каспър, аз не виждам нищо гениално, просто проявява интерес. Навсякъде където има букви (книжки, табелки, афиши) иска да и ги казвам кои са за да ги повтаря, сама разпознава доста от тях. Та затова реших да и взема някаква занимавка около буквите Simple Smile

# 676
  • София
На Джумаята, където е банката ДСК с големите врати, точно тази пресечка надолу, малко след това отляво е ателието, шивашки услуги, има и боядисване. Справиха се с кожено яке кафяво.

# 677
  • Plovdiv
Момичета някой знае ли къде в Пловдив продават пюрета Semper? Благодаря ви предварително. Hug
във Вис виталис проверили
или най вероятно ще има във склада за пюрета слънчо на старата Карловска
ето и адреса им

Магазин "СЛЪНЧО" - бебешки храни и стоки
Телефон: 0888762605 ; 032954304

Благодаря ти много   bouquet. Във Вис Виталис няма.

# 678
Момичета някой знае ли къде в Пловдив продават пюрета Semper? Благодаря ви предварително. Hug

Когато Алекс ядеше пюрета, и купувах Semper, или от складчето на търговиите в Кичука, или от магазините Барбарони. Ако си от квартала, може да провериш, че ние вече отдавна не вземаме пюрета и не знам, дали още ги зареждат.

# 679
  • Пловдив
Семпер има в магазини "Baby Land" на "Капитан Райчо", на "Младежка" и до РУМ "Дружба".Има и в Била.

# 680
  • Пловдив
На Джумаята, където е банката ДСК с големите врати, точно тази пресечка надолу, малко след това отляво е ателието, шивашки услуги, има и боядисване. Справиха се с кожено яке кафяво.
Благодаря ти   bouquet

# 681
JeniB, нищо не е останало в Адидаса, но те получават всеки понеделник стока. Ако докарат веднага ще ти кажа.

# 682
Благодаря за инфото за пъзелите с азбуката.
Всъщност точно дъска с плочки с букви търсех. Имаме с същото с английската азбука.
Каспър, аз не виждам нищо гениално, просто проявява интерес. Навсякъде където има букви (книжки, табелки, афиши) иска да и ги казвам кои са за да ги повтаря, сама разпознава доста от тях. Та затова реших да и взема някаква занимавка около буквите Simple Smile
Моят син ( 2 г.) научи азбуката от една книжка "Веселата азбука" -буквичка с кратко стихче и картинка.Има я в Хеликон за 3,50 с твърди корици

# 683
JeniB, нищо не е останало в Адидаса, но те получават всеки понеделник стока. Ако докарат веднага ще ти кажа.
Мерси Hug

Някой взимали прясно мляко в центъра от тубите? Тези дето са със срок на годност няколко дни? Или от някоя баба/дядо, но сигурно?

# 684
  • Пловдив
Търся фирма, която да постави домофонна система.

# 685
Търся фирма, която да постави домофонна система.
Ди. Би ООД
www.dibiltd.com
032/634991/2
ул. Константин Величков 16

# 686
  • Пловдив
Теди,   bouquet!
А имаш ли лични впечатления от тях или не?

# 687
Мъжо ми даде координатите на тази фирма, той работи в тази сфера

# 688
  • Пловдив
tedi,   bouquet
Ще им се обадя.

Някой ако знае друга...че ще сравняваме оферти.  Wink

# 689
Някой взимали прясно мляко в центъра от тубите? Тези дето са със срок на годност няколко дни? Или от някоя баба/дядо, но сигурно?
Аз вземам от един познат,който има машини -охлажда и пакетира млякото(като заводските найлонови пакети).Не е пастьоризирано,но е по-хигиенично от шишетата.Освен това е пациент на мъжа ми,та работата е проверена,кравите са ни познати,както се казва  Mr. Green
Знам,че кара из цял Пловдив,ако те интересува питай на лични .

Общи условия

Активация на акаунт