Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми посочите магазин в Пловдив, който продава маркови детски дрехи като Dior, Kenzo и D&G?
Къде мога да намеря часовници на марката Esprit в Пловдив?
Къде мога да намеря магазини за матраци в Пловдив, близо до квартал Прослав, които предлагат голямо разнообразие и наличност на достъпни цени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми посочите магазин в Пловдив, който продава маркови детски дрехи като Dior, Kenzo и D&G?
-
Къде мога да намеря часовници на марката Esprit в Пловдив?
-
Къде мога да намеря магазини за матраци в Пловдив, близо до квартал Прослав, които предлагат голямо разнообразие и наличност на достъпни цени?
-
Къде мога да намеря детски килими в Пловдив?
-
Къде мога да намеря играчки за градина за малко дете в Пловдив?
Или в Гъската - JUSK до Метро

Вчера ходих до там ,но хванах обедната почивка,а през витрината видях само малка кутия.Иска ми се направо голяма да си взема,ама ако не намеря никъде ще ползвам малките.

бременна). Някой беше писал за ДКЦ І към 5-6 месеца е добре, а и от лекциите на "9 месеца" има полезни неща.