Август отминава - ФЕВРУАРЧЕ все по-бурно шава (13)

• 10 621
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, мацки!
Добре дошли на новите мами!

На мен по всички таблици ми излиза момиче, исках много да е момче ... ама друг път ...  Laughing Или както казва една приятелка, да внимавам какво си пожелавам, защото и тя много искаше две момчета, второто и се роди момиче, ама само до тук. Рита футбол, няколко пъти е шампионка по спортен риболов, никога не е позволявала да я обличат в рокли, вече има пушка и ходи на лов с баща и и кара мотор по-добре от повечето мъже, като малка ходеше да бие момчетата, които тормозеха батко и... А на вид е едно миловидно, нежно девойче с манекенски мерки. Laughing

Аз да ви се оплача, че очевидно трайно съм качила първият половин килограм и не ми се закопчава най-горното копче на нищо.  Mr. Green

Уф, не мога да сложа детето да спи - навън си хареса един чужд багер и такъв рев и писъци бяха цяла сутрин за тоя проклет багер, че накрая естествено купихме същия. Сега така се е превъзбудил от новата придобивка, че иска да спи с него. Позволих му, но не заспива, затова сега му го взех, дано да заспи.  Grinning

Гледам за зъби си говорите, на мен чак ми е неудобно да кажа, че нямам нито един кариес, както и никой в семейството ми - майка ми, баща ми и двамата ми братя. Явно е нещо генетично, иначе не полагаме някакви фанатични грижи или нещо подобно.

# 256
Мяуче моята зъболакрка каза че мъдреца бил гноясъл затова е спешно ваденето, иначе и аз много, много не бързах  Laughing Ама ме е яд, щото едвам съм си отходила по зъболекари и ей го три зъба извадени на 22 години, ми резил си. Вчера една приятелка и тя ми вдигна кръвното, как съм могла да го позволя, това било недопустимо...Шшш ало, мацко, не зависи от мен! Много се дразня като някой ме критикува без да знае какво е положението. Аз съм човек дето е доста редовен посетител на зъбаря...  Rolling Eyes Ама ходих при един бях недоволна, та хайде при втори който каза че първия нищо не е свършил като хората... та наново ми изпонаправи разни пломбирани зъби и сега тази при която хода ми каза че от половината от пломбите ми нищо не става и трябва да ги правим наново, защото си има действащи кариеси под тях  smile3511 И ако това не е безобразие, даже извадените ми зъби са зъби които бяха с пломби, но тя ми обясни че правят някакви си гнойници в корените и трябва да се извадят спешно!  
Ох айде да млъкна вече на тая тема че избеснявам.

Иначе за почивката се надявам и да пропуснем морето то по натам да отидем на някоя почивчица било то Велинград или ...в Троян мисля много си харесахме едно хотелче с доста сносни цени за това което предлага. Примерно 99лв на човек за две нощувки, две закуски, една вечеря /шопска салата, пиле Тракия, хляб, палачинка, едно безалкохолно, троянска сливова отлежала 50 мл / и ползаване на разните му там фитнеси, сауни и т.н.

И друго снощи май за пръв път усетих бебчо...но не съм много сигурна че беше той, тази вече ще очаквам потвърждение  Laughing

# 257
  • offshore & overseas
... но ако идвам най вероятно ще трябва да взема и малката с баща си, та да ги пусна да се разхождат там...
виж ти, хубава идея, как не ми е хрумнало, че мога да впрегна и лъвю, да видим само дали ще клекне. сам вкъщи или около къщи с халюша още не е оставал, та надали ще се навие точно сега на такова геройство... Laughing

# 258
  • София
Искам да попитам някоя от вас дали е ходила или знае нещо за ФМ при Томова ?  Thinking Интересува ме всичко - цени,записвания,мнения за нея самата. И се чудя дали ще се вредя за 2-та ФМ между 18-20 г.с. Така ми каза Димитрова,да е в този период.

# 259
  • offshore & overseas
Искам да попитам някоя от вас дали е ходила или знае нещо за ФМ при Томова ?  Thinking Интересува ме всичко - цени,записвания,мнения за нея самата. И се чудя дали ще се вредя за 2-та ФМ между 18-20 г.с. Така ми каза Димитрова,да е в този период.
Ако се обадиш сега, може и да се вредиш, ама не се помайвай много! Naughty Аз съм чувала добри неща, на първа страница е линкът към нейния медицински център, който се намира в Красно Село. Някой каза, че за тази фм цената е 100 лв., но дали пък не беше 80 при Томова?!

# 260
Тези зъбки са болна тема.От малка нямам проблеми с тях,но много лесно ми се отпускат венците и не мога да действам без вода за уста поне веднъж дневно за стягане.В къщи млечните продукти са на масова консумация и да чукам на дърво(чук) засега всичко е спокойно.А мъжете ни са по-страхливи и нерешителни за зъболекари от нас-моя отива чак ,когато започне да вие като линейка,а за профилактичен преглед и дума не може да става!

# 261
  • София
Пеперудке, аз и по-напред писах, брат ми и снаха ми ходиха при Томова за техните близнаци. Цената е 100 лв. на парче  Grinning /при тях беше 200/ и останаха изключително доволни. Тя беше първата, а и до последно единствената, която категорично позна пола и на двете деца и се оказа права.

# 262
Пеперудке, аз и по-напред писах, брат ми и снаха ми ходиха при Томова за техните близнаци. Цената е 100 лв. на парче  Grinning /при тях беше 200/ и останаха изключително доволни. Тя беше първата, а и до последно единствената, която категорично позна пола и на двете деца и се оказа права.

По 100лв на дете?! Уф това пък за пръв път го чувам че се плаща отделно за всяко бебче  newsm78

# 263
  • София
Мушмулче, двойна радост и двойни разходи, пазарна икономика...

# 264
  • София
Благодаря,Ника и Мяуче,но май ще ходя пак във Фемина.Много ми е 100 лв честно казано... Tired

# 265
Виждам, че за зъболекари говорите.... моите зъби са много ронливи и постоянно се развалят. Заболекарката ми казва, че е защото не съм била кърмена  Rolling Eyes Аз също имам вече два извадени постоянни зъба. Много е гадно  Close
Момичета, направо ви завиждам, че ще се срещате в София. Искам и аззззззз, ама сте ми далечко. Да се снимате и да качите снимките в албума после  Peace

# 266
  • Burgas
Да двойна радост-двойни разходи,пък едно майчинство....и никаква друга помощ от държавата.

# 267
  • София
Да двойна радост-двойни разходи,пък едно майчинство....и никаква друга помощ от държавата.
Не, че съм защитник на Държавата, не ме разбирай погрешно, но не е точно така. Близнаците, родени тази година /надявам се и занапред/ получават еднократна помощ в размер на 2 400 лв. Ако едното от близначетата е второ дете, получават и еднократна помощ като за две втори деца, т.е. още 1 200 лв. Дотук това са 3 600 лв. при раждането. детските за близнаци са по-високи, общо за двете са 105 лв. Имат предимство при прием в яслите и градините.
Не, че е безкрайно много, но наистина си е помощ това.

# 268
Леле ,какви са тези цифри,които се разхождат по екрана.Наистина ли такива помощи се раздават или са само за парлама?
 Shocked

# 269
  • Велико Търново
Здравейте на всички !  
Бих искала да се запиша към темичка,надявам се да не е много късно и да ме приемете.  Hug
Аз съм от  гр.Велико Търново , на 28г. и датата на което трябва да се роди първото ни бебче е 25-ти февруари.
Пожелавам на всички лека бременност и късмет !   Peace

Общи условия

Активация на акаунт