Август отминава - ФЕВРУАРЧЕ все по-бурно шава (13)

• 10 622
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • offshore & overseas
Аз също може би ще дойда, но трябва съм с Халюша, което ме кара да се позамисля, дали изобщо има смисъл newsm78...

бобишана, тъй кат' гледам, това е формулата, която мама Цоцоланка пусна още навремето, когато бях бременна с Калина. Наскоро тя публикува нова тема с линк към сайт, на който полът се пресмята автоматично. Ето го сайтът: Момче или момиче по метода на инките

А това пък е самата тема, за любопитните...

Мемория, то и от кантар до кантар има разлика -- и аз не очаквах да съм толкоз малко кг. този път, обаче фактите са си факти. В Шейново мерят с едни доста стари кантари с тежести, каквито ползваха едно време лекарките в у-ще, но смятам, че по-точни от тях надали има.

Хехе, и друга изненада -- противно на това, което виждам в огледалото, а именно -- огроомен корем, снимката, която си направих онзи ден, показва, че само леко съм се деформирала в областта на талията и ханша. hahaha

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 12:44 от Мяуче

# 241
Здравейте,радвам се на хубавите новини от прегледите,честито момченце на Пеперудка.Аз ако не отида при
друг лекар ще видя пола на бебо при раждането.Апаратът на моя доктор е от военно време.Хубав ден ви пожелавам,на мен хич не ми се работи ,а както изглежда ще работя докато родя,ако всичко е наред разбира се.

# 242
  • България/Германия
И на мен по тези системи все ми излиза момиче, но предчувствието ми от самото начало е за момче   Laughing
Дано малкото човече не е твърде срамежливо на 08.09 и да можем да видим  Grinning

# 243
Да Мяуче-точно тя е и тъй като на мен ми беше забавно и интересно да надникна вътре реших да я пусна тук,така и така си говорехме за таблици и определяне на пола.Надявам се да не съм направила нещо лошо или грешно-със сигурност не претендирам да съм автор Embarassed

# 244
  • София
Добър ден,мацки !  newsm03

Много благодаря на всички за честитките !!!   love001  Пожелавам ви скоро и вие да видите какво бебче носите,защото е много по-хубаво и завършено мислиш за него като момче или момиче,а не просто бебето.  Hug

За гърдите и мен спряха да ме болят някъде 9 г.с.,но не се притеснявам особено,а сутиен мога да нося нон стоп без да ми пречи,въпреки че гърдите не са ми много големи.Ма зъболекар ви съветвам по-скоро да отидете,защото на мен при все, че ми откриха 2 малки кариесчета ми беше много неприятно премахването,а какво остава за повече и по-дълбоки кариеси... Sick

На мен по тази формула с цифрите ми излиза момче ако аз го смятам.В сайта друго -   но  там пита за деня на зачеване ако не се лъжа,а аз имам 2 евентуални дати.На едната излиза момиче,на другата момче,така че може да се приеме,че ми позна.

За срещата може и да дойда,но не е сигурно,така че засега съм пас.Но хубаво място сте избрали - родния ми така бленуван квартал,където надявам се един ден пак да живея...

# 245
Току-що свеки ме зарадва с по-ранна дата и час за ФМ,така че  другата седмица в сряда и аз ще се хваля newsm44

# 246
    Леле мълчаливо ви чета но по темата за зъболекарите няма как да не се намеся, въпреки че ще умра от срам трябва да споделя че миналия и по миналия понеделник ми извадиха общо три зъба  Mr. Green Резил.... ама нали все попадам на кадърни стоматолози, та ей го резултата - един мъдрец и два други зъба неспасяемо развалени!! Просто нямаше начин, след всяко вадене ходих до доктора за да ме увери че бебо е добре  Praynig След около месец като се възтанови венеца ще слагаме нови два зъба мъдреца няма да го възтановяваме, срещу скромната сума от 400лв, отделно съм и на фетална другия месец и така желаната от мен почивка на море се изпари за нула време  smile3518

Вие вече имате ли коремче? Защо не пускаме малко снимки да си разгледаме пупите   bouquet

# 247
  • Бургас
Здравейте на всички !   bouquet
Желая ви хубава и ползотворна седмица....
На мен хич не ми се ходи на работа,иска ми се да си мързелувам по цял ден??
Криво ми е.....
Но днес ми донесоха албума със снимки от сватбата и си ги гледам тук.Бих искала и аз да попитам дали мога да разгледам снимките в албума и евентуално да кача?Само някой да ми каже паролка  Peace

# 248
  • София
Mushmulche,много лошо това с ваденето на зъбите...Но щом е нямало друг начин по-добре,защото болен зъб какви неща може да ти докара...За почивката не съжалявай,важното е здравето ти в момента ,а и не само. Hug

bobi6ana,чакаме хубави новини другата седмица! Много вълнуващ преглед наистина ! Дано и да те оцветиме в розово или синьо . Wink

# 249
  • offshore & overseas
...Надявам се да не съм направила нещо лошо или грешно-със сигурност не претендирам да съм автор Embarassed
Е, има си хас сега, аз просто изрових подробности, в случай че някой се интересува. Peace

Е, успях отново да се проявя като загори тенджера, но спасих поне половината манджа. Сега за наказание няма да ям, без друго тая манджа се оказа малко  Sick, но си направих сокче от грейпфрут и си го изпух с най-голямо удоволствие.

Дано не се подразните от една виртуална почерпка:

Ще видим като огладнея как ще потушим огъня.  devil

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 13:25 от Мяуче

# 250
  • Burgas
ПО таблицата за пола ми излиза момиче,ще видим аз много не им вярвам,но както и да е.
Във връзка със зъбите с бредната бременност до 3я месец бяха ми се развалили 4 зъба,сега да чукна на дърво още нямам оплаквания,само едно мъничко парченце от една бломба ми се отрони,за зъбите трябва да хапвате повече сирене,кисело мляко и кашкавал.
Чета че софийските момичета организират среща,аз предлагам на всички момичета от Бургас и ние да си организираме-какво ще кажете за събота или неделя?

# 251
Мойто започна доста добре да се заформя-мъжлето ме бъзика,че сега съм кораба "Радецки",а в 8-мия месец ще съм "Титаник" newsm03.И на мен ми се искаше да се поразходя из албумчето ,но не успявам да се оправя с него.

# 252
Mushmulche,много лошо това с ваденето на зъбите...Но щом е нямало друг начин по-добре,защото болен зъб какви неща може да ти докара...За почивката не съжалявай,важното е здравето ти в момента ,а и не само. Hug

Знам, просто преди месец се преместихме при свекъра и свекървата, пренасяне на багаж, вадене на зъби, на мъжа ми му е адски натоварено в работа и имахме отчайваща нужда от почивка. Ама няма начин, свиквам вече.... Има някаква последна надежда ако успеем да продадем колата, ама колкото и евтино да сме я пуснали никой не ще кола без климатик (то и ние де и за това я продаваме)  Grinning

# 253
  • offshore & overseas
уф, мушмулчето ми напомни, че и аз имам мъдрец, който 100% е за вадене, но според зъболекарката ми не било спешно, та май ще го оставя за след... бременност, кърмене... само да не се "обади" в неподходящ момент, че тия мъдреци понякога са ад.
...и имахме отчайваща нужда от почивка...
желая ти все пак да намерите поне един уикенд за мъъничко откъсване от реалността, а ти да се настрош за релакс. ние с лъвю също още търсим момента -- кога, къде, какво и как, а трябва да го направим преди детската градина, че...

# 254
За софийската среща - ще направя всичко възможно да дойда, но ако идвам най вероятно ще трябва да взема и малката с баща си, та да ги пусна да се разхождат там, че и без това тази седмица той я гледа и ако и вечерта ме няма тя ще се побърка. И той де. И аз моля за някой тел. на лични, за да ви намеря , ако закъснея, че съм до 17:30 на работа.
Зъбите - и при мен проблемите са големи, няма да влизам в подробности. При мен обаче проблема е повече с венците, не с кариесите. Засега.

Общи условия

Активация на акаунт