Първо да честитя християнчетата на Дена и Рони/само за тях смогнах да прочета/.
Рони, имаш специален щъркски поздрав от един местен/рилски/ екземпляр.

Ние ще се кръщаваме на 14 септ. Баткото ни беше за една седмица на море със сестра ми и племенницата и утре се връща. Мислех, че ще има драми по заминаването и престоя му там, но детето видя морето и забрави за мама и тате, хич и не му се прибира. Добре, че ще остане в Сф. само за ден, колкото да изпера багажа му и заминаваме пак на Рила. През изминалата седмица, докато го нямаше, раазбрах колко е лесно да имаш едно дете, щом успях и книжка да прочета.
Иначе Калин е добре, освен кърмица и малко водица, друго не е вкусвал досега. Прави ми номерца де, понякога яде като за последно по 180мл., друг път по 60-70мл. и то през 3-4 часа и ми мрънкоти после на разходките.
Расте спокойно и добро дете, лесен е за приспиване. Всъщност доспи ли му се, слага ръка на очите и никой да не го закача. Вече тежи към 6,200кг.Ходих на профилактичен гинекологичен пеглед и добрата новина е, че нямам раничка, но микробиологията ми показва, че имам стафилококи и май ще се наложи АБ. Откъде пък се взеха тия гадинки
Такова чудо досега не съм имала, но се сдобих и с него.
Притеснявам се, че към повечето Аб съвместими с кърменето /уж/ тия бактерии са резистентни и май ще се наложи да го прекратя за известно време. Много ми е криво, но да видим първо доки какво ще каже утре като види резултата и антибиограмата.Пак ще ви изоставям след няколко дни, но наесен с песен ще давам наряд редовно.

Нейната Елизара е една много сладка и финна беба, голямо сладурче. Моята в сравнение с Елизара направо изглеждаше поне с два месеца по голяма
И навсякъде ми казват ,че била голяма .Абе да са живи и здрави .

Едната пищи, другата й отговаря. Будят се взаимно, голям цирк. Нани. стафилококите като нищо може да са от раждането. Болниците са пълни с такива гадинки. Особено държавните стари болници. Колкото и да пръскат и дезинфекцират, те вече са навсякъде в болничната обстановка и няма премахване...
А каква точно марка пюрета ще яде детето, мисля че то само ще си покаже. 

)
! Въобще ми беше много гадно,особено с натяквания на разни кокошки "Аааууу,как така не може -я пробвай пак ,нещо не правиш както трябва
"! На майка ми чак и демонстрирах как Кари стои с отворена уста и с гърдата ми в устата си и от гърдата ми капе кърма и тя не помръдва-кърмата ми си капе в устата и тя пак не ще да засуче. Успокоявах се ,че все пак е само на кърма и ,че не я лишавам от полагащото и се независимо как го получава. Лошото е,че от хапчетата,кърмата уж спря,но сега като стисна леко зърното и тръгва пак и усещам разни бучици в гърдите.Та ще ходя на мамолог,да каже какво да правя .
Кико го изписаха 3кг., а на 4мес. тежеше 6,030кг.
Няма да ли покажеш колко е пораснала бузанка Каролина?