Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 22

• 43 745
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ,за отговора hristina21 и на теб zazolinka.Аз не мисля ,че няма да произведа даже напротив.Мисля ,супер позитивно даже за всичко и пожелавам много позитивизъм и на всички вас. Hug HugПросто ме интерисуваше този въпрос от чисто любопитство как стоят са нещата.krisi ,velka успех момичета  Praynig

# 736
  • The QC to be!!!
krisi1812  Praynig
Zazi да на мен ми е едно такова  Tired тук хич не ни харесва... но засега сме stuck  тук
Момичета какво стана, цял отбор щеше да почва сега по това време, ама като гледам самя няколко за сега, пък аз така се бях приготвила до края не месеца да съм честитила на поне 8-9 от вас Whistling
Знам, че си имаме страшни партизанки тук, и ви стискам палци  Praynig

# 737
Криси,успех миличка продължавам да стискам палци!

# 738
Здравейте момичета,

одобриха ме от фонда и ми предстой ин-витро при д-р Владимиров до края на годината. Това ми е първа процедура и честно казано малко ме е страх, реших да си дам малко кураж като прочета и се включа в темата.

Успех на всички newsm10

# 739
Виолет 11,добре дошла миличка!И аз съм от момичетата одобрени от фонда и на мен ми е за първи път процедурата.Много ме беше страх въпреки,че отдавна много чета по темата,но като започне всичко така се засилваш към целта,че забравяш за страха.Аз още съм в предварителната част и все пак знам,че не трябвя дя се притесняваме.Успех Praynig Hug

# 740
Минавам да ви нагледам.  Hug
Мен тия дни ме тормози зъболекаря ми и се надявам да приключваме скоро.
Добри дошли на новите момичета и бързо да се местят в отчетни.  Grinning
Криси, имаш и моите стиснати палци! fingerscrossed

# 741
Криси,успех миличка продължавам да стискам палци!

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

violet11, остави страха и притесненията пред вратата на клиниката. Вътре си в добри ръце и на една последна крачка от заветната мечта!  Simple Smile

# 742
Ето ме и мен за отчет.......вторник ми беше пункцията
12 извадени --6 оплодени -- 5 се развиват, вчера ми се пукна сърцето докато ми звъннат от клиниката с новини.Изписаха ми дълъг списък с хапчета, в който освен всичко друго, разбира се има и антибиотик doxycycline - трябва да приемам до понеделник. Много се притеснявам от ефекта му върху бонбончетта дето ще ми ги върнат утре..... Confused според вас момичета може ли да има негативно влияние един такъв силен антибиотик върху ембриончетата ми, на всичко отгоре по  принцип се приема на 24ч , а на мен е предписан на 12ч.....ох леко се побърквам май......че и вас занимавам

# 743
katerina_bo , първо, честито и не се притеснявай от това, което ти изписват лекарите. Доксициклина се изписва за да се предотврати някаква инфекция, при съмнения след пункцията! Аз питах и така ми бе обяснено! И аз пих доксициклин! Ще ти го спрат ако не са ти казали колко дълго да го приемаш. Аз го пих 3 дни след пункцията и то на 8 часа!
Ако се притесняваш, питай лекаря си, защо трябва да приемаш антибиотик!

Желая ти Успех на трансфера! Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

На всички които са в прецедури желая много спокойствие и вяра! Вярвайте момичета и Вашата  мечта ще се сбъдне! Важно е да сте спокойни, много спокойни!
Успех! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 744
  • София
violet11, няма от какво да се страхуваш. Казва ти го една ветеранка в тези неща. Няма силни болки, най-трудното е чакането след трансфера. Ти си в добри ръце, мисли само положително и дано късметът е с теб!  newsm10
chicoroco, и на теб пожелавам успех!  Flowers Four Leaf Clover
Кюбит, неприятно е това със зъболекаря, но се налага от време на време. Дано по-скоро приключите.  Hug
katerina_bo, до тук добре се справяш, браво! За антибиотика не се притеснявай. Аз единия път пих антибиотик до деня на трансфера. За следващото ин-витро ми казаха, че ще има сериозен прием на антибиотици точно поради вероятността да има някакво възпаление. Докторите си знаят работата.
Хубав ден на всички!  newsm03

# 745
  • София
Baby*, я колко си права за партизанките  yes Започнаха да се появяват  Wink
katerina_bo ,браво, с яйчицата си се справила отлично  smile3501 Така успешно да си и на финала  Praynig А за антибиотика,не се притеснявай-мен ме предупредиха,че понякога, ако са повечко фоликулите,  се налага да се пие няколко дни антибиотик, за да се предотврати някоя инфекцийка.

# 746
Здравейте момичета,
стисам палци на всички ви - Дано скоро всички се преместим в друга тема!
искам да ЧЕСТИТЯ ДНЕШНИЯ ПРАЗНИ на тези, които го празнуват, всички вас от София и ДАНО тези три СВЕТИЦИ - ВЯРА, НАДЕЖДА и ЛЮБОВ покровитестват всички нас в този форум и ни дават кураж и сили в начинанията, които сме започнали!
УСМИХНАТ ДЕН на всички!
  love001 newsm51 newsm10

# 747
Време е за нова темичка мили борбени момичета  Hug Хайде някое на скоро успяло момиче да пусне следващата тема, за да носи късмет на  есенната група  Hug Heart Eyes

# 748
Зазолинка,Благодаря  Hug!
Много се радвам,че се появиха толкова много мълчаливки,които ни зарадваха с такива хубави новинки!
Присъединявам се кам честитките по повод празника   bouquet!Дано наистина светиците ни помогнат за сбъдване на мечтите ни!

# 749
  • София
Имам питане за болничните при пункцията- понеже май се очертава да се падна между едните празници и почивните дни следващата седмица .... да се надяваме,че ще има какво да пунктираме  Praynig, трябва ли преди това да съм си взела направление от личния лекар за болничните или в клиниката ще ми напишат и без такова  newsm78 Аз съм в Щерев

Общи условия

Активация на акаунт