Пазаруване от www.asos.com - 3

• 44 378
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Имате ли проблеми с влизането в акаунта си?

# 31
  • Варна
Аз да...от петък...писах им и те ми казаха, че има някакъв технически проблем, който щели да оправят  Tired

# 32
И аз не можех да влизам , но си изтрих кукитата и сега мога Peace

# 33
олекна ми  Laughing мислех че са ме блокирали,защото им пращах няколко злобни писъмца  Embarassed

# 34
  • Варна
И аз не можех да влизам , но си изтрих кукитата и сега мога Peace

И аз си ги изтрих, но все още не мога...

# 35
Да се похваля ,че най-накрая ми докараха колетчето Flutter
ето ги нещата блузка, бански и дънки 27 размер, исках да ми стоят като на снимките ,уцелила съм Simple Smile
За пореден път съм много доволна от всичко Heart Eyes
Сега чакам още една поръчка ,която от 21 е закотвена в Будапеща Laughing
chockolina твоята помръдна ли?

# 36
Честито, много джиджани неща.

Мацки, да се оплача... Нали щях да ходя да пробвам дънки Lee, за да си знам номера, че напоследък стремително слабея. Та .... искам си аз както по принцип 28 - торба ама не, чувал направо. После викам дайте 27 - същата работа и накрая се оказа, че без да се усетя моят номер бил станал 26.... Ми то хубаво нали , и се връщам аз и вече сядам на лаптопа без да съм се събула и ще поръчвам разбирате ли, ха ха ха..... И естествено номера не е наличен вече. Та сега дебна като питбул дали ще се появи.

Мда....
А на М60 как върви номерацията на дънките сравнена с Левис, някой знае ли?

# 37
ina_lemon благодаря Hug
за съжаление не мога да ти бъда кой знае колко полезна с номерацията, защото ако някой гледа номерата на дрехите, които поръчвам ще рече ,че поръчвам за 6 човека Joy
нямам дънки на Левис, но в сравнение с  Lee, М60 са еднакви според мен като номерация PeaceЕ, да не забравяме ,че и модела е от голямо значение Simple Smile

# 38
ina_lemon, а къде ги мери тези дънки (ако става въпрос за София), моделът "по картинка" ли го позна или му каза името?

И аз съм хвърлила око на един чифт от асоса, но не ми се ще да свра поредното непотребно (пък било то и сравнително евтино) нещо в гардероба.

# 39
От Бургас съм.
В магазина на Lee&Wrangler ги мерих. Значи модела го видях първо в магазина и после в сайта. Разликата е, че м сайта задният етикет е голям черен, а в магазина беше бял. Иначе дънките са бели с черни шевици на джобовете. Имам леко съмнение, че тези от сайта са плътен дънков плат, докато тези ,които пробвах бяха просто бял панталон. Супер мек, но все пак не беше деним.

# 40
Здравейте!Някой ще пуска ли скоро обща поръчка? Rolling Eyes

# 41
Ако има кандидати аз ще пусна Peace

# 42
  • Пловдив

Специално за Пловдив, аз също съм навита за обща поръчка  Peace! Наемам се и аз да я пусна  Peace (не ми се занимава с разпращане по други градове  Embarassed. Евала на момичетата, които го правят  Peace)!

# 43
за мен няма проблеми ще ги изпратя по пощата или с куриер пожелание Peace

# 44
Не мога да си вляза в акаунта!Полудявам!

Общи условия

Активация на акаунт