Пазаруване от www.asos.com - 3

• 44 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
mentolka,те от време на време зареждат и от другите размери...Ще изчакам тогава за 8-ца
Да Ви кажа,че в момента очаквам това кимоно  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=740080#
Дано ми стане,че си пуснах 2 номер....

# 721
  • Бургас/Пз
Момичета, аз по принцип нося 38 номер боти, но ходих в Мис Сиксти и мерих едни ботички и се оказа че 38 са ми големи. Дали ако поръчам 37 от сайта на асос ще ми станат? Имате ли някакви наблюдения?
Някой поръчвал ли е боти на Мис Сиксти да ми каже при него как е?
А на кой модел си се спряла?
Аз нося тяхни модели и сандали и боти, и си отговарят на номера.

Авче, ето това е моделът http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Suede-Cuffed-Buckle-De … t=-1&clr=Lead

и наистина 38 го мерих в един магазин и ми е голям, но нямаха в момента 37-ми номер.  newsm78

# 722
Да, имах съмнения че точно тези си харесала, затова те попитах. Аз също точно тия ботички щях да си взимам, в черно. Даже щях да ги поръчвам от тук с код. Преди две седмици някъде бях в Пловдив, и пазарувах нещо от магазина на Мис Сиксти и викам- я да премеря ботичките да знам като поръчвам кой номер да е, въпреки че бях сигурна че 38 ще си поръчвам. Поисках 38, голям ми беше. Поисках 37 същата работа.И то не точно че самият номер е голям, а така е направен калъпът, че петата винаги излиза нагоре, понеже  широкият отвор не позволява отгоре сводът на крака да жъде задържан от нещо. Мерих и 36, малки за крака ми, и все пак се побрах в тях, и петата пак излизаше. Тогава момчето, което работи там, каза че просто моделът е такъв и всички които са го пробвали имат същата забележка. Каза че страшно много хора ги харесват, но не ги купуват, защото така няма как да се върви - супер неудобно е. Така че моят съвет е, да не ги поръчваш, без да си мерила, защото наистина е страшно неудобно така да ти излиза крачето. Аз много се радвам че реших да ги меря. Бих си ги купила на края на сезона, доста намалени, колкото сда ги сложа 1 път в някой бар, като отида с колата, а в бара седна и не стана повече. Mr. Green Колкото да си взема мерака. Joy

# 723
  • София
Момичета, моля за компетентно мнение:) Поръчах аз дънките, които си харесах: http://www.asos.com/Diesel/Diesel-Ronhar-Bootcut-Jeans/Prod/pgep … t=-1&clr=Blue  , но чак сега видях, че съм поръчала "short"', а имало от моя размер и "regular".  Моля някой, който има представа за дължината на късия вариант да ми каже горе -долу какво да очаквам, защото имам проблеми с нета и не мога дори таблицата с размерите да си отворя Sad Аз съм висока 165 см, и винаги ми се налага да си скъсявам дънките, но се опасявам да не са много къси и да стават само за маратонки например.

Писах им с молба да ги сменят, но не знам дали го правят newsm78

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 17:37 от Illit

# 724
Момичета, аз по принцип нося 38 номер боти, но ходих в Мис Сиксти и мерих едни ботички и се оказа че 38 са ми големи. Дали ако поръчам 37 от сайта на асос ще ми станат? Имате ли някакви наблюдения?
Някой поръчвал ли е боти на Мис Сиксти да ми каже при него как е?
А на кой модел си се спряла?
Аз нося тяхни модели и сандали и боти, и си отговарят на номера.

Авче, ето това е моделът http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Suede-Cuffed-Buckle-De … t=-1&clr=Lead

и наистина 38 го мерих в един магазин и ми е голям, но нямаха в момента 37-ми номер.  newsm78
Иненно същите ботички си поръчах от асос,само че в сиво..бях се влюбила в тях и реших да си ги взема,ползвах код с отстъпка и ми излязоха близо с 100лв по малко от магазина им в София,което все пак си е доста..както и да е принципно нося 39 номер и съответно поръчах 39,но петата ми наистина излиза при ходене,може би ако бях поръчала 38 щеше да е по-добре...така че моя съвет е специално от този модел да се взимат един номер по малки Simple Smile..

# 725
Бейби, да, с код излизаха към 215лв, а тук в магазина са 335 някъде. И по-малък номер обаче да беше взела, пак щеше да ти излиза петата, така че не съжалявай, просто моделът си е такъв. Със здраве да си ги носиш. Hug

# 726
  • София
Току-що ми отговориха, че обработвали поръчките за 1 час и нямало шанс за промяна , ужас! Наистина ли не могат да ми сменят размера или не им се занимава?

# 727
  • София
Току-що ми отговориха, че обработвали поръчките за 1 час и нямало шанс за промяна , ужас! Наистина ли не могат да ми сменят размера или не им се занимава?
 Short са 76 см, а regular са 81 см дължина на крачола от чатала надолу ето линк, базирано на размер 10

# 728
Момичета, малко тъп въпрос, но ще съм ви благодарна ако ми отговорите. В линковете, които давате виждам много хубави дънки на добри цени, коити никога не мога да намеря от главното меню. Също и рокли. Моля ви кажете как да ги търся! Благодаря!

# 729
  • Sofia
Виж в различните секции:outlet, outlet sale, clearance в секцията с дамските неща и после може да използваш опцията да ти ги сортира по най-ниска цена, за да видиш първо най-изгодните оферти. Отдели малко време да разучиш сайта и да се поровиш из него и ще почнеш сама да си откриваш много изгодни неща. Успех в пазаруването.

# 730
 Монадир, благодаря ти!Ами уж там се ровя и аз, но тези неща не ги откривам. Например тези дънки  http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Lia-Low-Rise-Mid-Wash-Skin … &clr=Mid+Wash И още един Вранглер слим, който Mimes си е купила от коя секция са?

# 731
Монадир, благодаря ти!Ами уж там се ровя и аз, но тези неща не ги откривам. Например тези дънки  http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Lia-Low-Rise-Mid-Wash-Skin … &clr=Mid+Wash И още един Вранглер слим, който Mimes си е купила от коя секция са?

Ако погледнеш над цената надписа Home  , после Women, после  Sale, после  Jeans и вече марката  Wrangler Lia Low Rise Mid Wash Skinny Jean, показва къде са  Peace

# 732
  • София
 Short са 76 см, а regular са 81 см дължина на крачола от чатала надолу ето линк, базирано на размер 10

Благодаря, и аз това открих, но естествено след като поръчах #Cussing out  Остава ми само да се надявам, че има малка разлика между различните модели, на мен 77 - 78 см ще ми свърши работа Praynig

# 733
Момичета,моля за помощ!
Пристигна този http://www.asos.com//Ringspun/Ringspun-Miner-Raw-Jeans/Prod/pgep … t.aspx?iid=608093 ,размер 38.
Поръчвала съм доста панталони 38 номер,но този направо е огромен. Понеже смятам да го връщам с кой номер трябва да заменя-36 или 34. Мъжо е с талия 101.
А някой който е връщал нещо би ли обяснил набързо как се процедира Praynig

# 734
Totally*Av4e,не съжалявам миличка..свикнала съм да нося "+ ", "-" по голям или по-малък номер обувки,доста неудобни,но ефектни... нали знаеш"Трай бабо за хубост" Mr. Green

калисто ,аз връщах преди време една чанта,но малко съм позабравила как беше...помня че в самия пакет,който са ти пратили трябва да има една бланка ,която се попълва.Обясняваш защо връщаш дънките в случая,че искаш да ги замениш с по малък номер.Всичко е описано в бланката,просто отбелязваш полетата с "Х"..транспортните разходи ще са за твоя сметка..Много е неприятно когато се стигне до този момент,но се случва понякога за съжаление..

Общи условия

Активация на акаунт