Пазаруване от www.asos.com - 3

• 44 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Честитоооооо.... Добре ти стоят, нацелила си номера след безбройните мерки и теглилки, дето ги разменихме. Ама нали затова пишем и бришем тук. Та удряме по едно рамо, или по един метър, ха ха ха......

# 676
Честитоооооо.... Добре ти стоят, нацелила си номера след безбройните мерки и теглилки, дето ги разменихме. Ама нали затова пишем и бришем тук. Та удряме по едно рамо, или по един метър, ха ха ха......

Ина, наистина адски ти благодаря, иначе сега щях да се чудя да ги връщам ли, да ги продавам ли. Другата седмица чакам и черното панталонче, дано и то да ми стане Grinning

# 677
Momicheta,daite nqkakvo kod4e za namalenie,molq vi..haresala sum si nqkoi ne6ta i 6te puskam poru4ka..posle 6te pokazvam i snim4ici:)Blagodarq predvaritelno

# 678
Честито и от мен със закъснение   bouquet

елмак кой размер ти е роклята на Кукай?

Размер 1 - UK 8-10.

# 679
Momicheta,daite nqkakvo kod4e za namalenie,molq vi..haresala sum si nqkoi ne6ta i 6te puskam poru4ka..posle 6te pokazvam i snim4ici:)Blagodarq predvaritelno
Следи темичката, преди два дни имаше такова кодче, но изтече мисля. Пак ще се появи, просто чети известно време.

# 680
eitalina, благодаря ти!   bouquet Много се чудя дали ще отива на цвета на тези ботушки http://www.asos.com/Bronx/Bronx-Leather-Panel-Long-Boot/Prod/pge … -1&clr=Silver . Така, както го описваш май ще ходи.  newsm78

reny , не знам защо, но на мен тези ботуши леко ми розовеят, а пише, че са silver newsm78. На чантата пише pewter. Ако искаш ще ти я снимам, дано се види реалния цвят Praynig. Но като цяло мисля, че отклонението в цветовете е незначително Peace.

Честити покупки момичета - чудесни са и с радост и здраве да си ги носите Peace!

# 681
Момичета,може ли малко помощ?
Искам да си взема тези дънки:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=682584 ,но не съм сигурна за номера.
При талия 68см. и ханш 91см. кой размер да поръчам?
Мисля,че ina_lemon ги показа newsm78?!

Аз им се чудя още на тези дънки и не съм се наканила да отида до магазина и да меря ако не такъв, то поне подобен модел.
Колебая се между 26 и 27.
Последните дънки, сивите Лий, които получих ги взех 27. Тъй...... не ми се впиват горе , половин пръст над кокалите са дълбоки, обаче вече ми виснаха на дупето е бедрата. Съответно и ми се свличат вече отгоре, понеже са от доста мек плат....... Не че не се харесвам, аз обичам да ходя такава просурната, дето се вика, ама ме е яд, че много ми е тъпа на мен фигурата значи.....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Горе 26 леко ми се впиват, но са ми екстра на дупе и бедра. А пък 27 са ми големи надолу, а горе да ми добре, или половин идея големи.

Добре де,но според вас на кой номер да се спра 27 или 28?
ina_lemon,с какви мерки си,за да се ориентирам?
И къде гледате таблицата за размери?Аз като кликна в/у size guide и ми се отваря само таблица за обувки(детски).

# 682
  • София
Здравейте
Някой да има това http://www.asos.com/Vila/Vila-Chunky-Knit-Poncho/Prod/pgeproduct … t=-1&clr=Grey чудя се дали става за връхна дреха?

# 683
eitalina, ще изчакам да дойдат ботушите, и ако са ми добре ще те помоля за снимка.  Hug Направи ми впечатление, че цветът е с друго име, но едва ли ще намеря точно същия като на ботушките, много е особен. Определено чанта от сайта с цвят silver няма да ходи.   Rolling Eyes

Мими, чудно ти стоят дънките!

# 684
 Blush Търся си рокле за специален повод,някакви препоръки?!  Rolling Eyes

# 685
Добре де,но според вас на кой номер да се спра 27 или 28?
ina_lemon,с какви мерки си,за да се ориентирам?
И къде гледате таблицата за размери?Аз като кликна в/у size guide и ми се отваря само таблица за обувки(детски).

Ииииии, опасни сте значи. Пак тряБва да се разхождам из темата по мерки значи.....  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Сънсил, по моему 28 ще ти е огромно, душа. Аз съм 171см, 50кг, талия 70-71, ханш/измерен където и както трябва/ - 89-90.
По-горе съм си описала терзанията по въпроса за номерата 26 и 27.
Ти направо се над - над - надценяваш с тоя 28-ми ми се струва.

Здравейте
Някой да има това http://www.asos.com/Vila/Vila-Chunky-Knit-Poncho/Prod/pgeproduct … t=-1&clr=Grey чудя се дали става за връхна дреха?
Ами зависи колко ходиш и къде. Ако излизаш от вас, влизаш в колата и оттам пак вътре някъде, може и да ти свърши работа. Все пак отдолу ще си с риза или блуза някаква.
Но ако си пешеходка като мен, ще става за връхна дреха пролет и есен. Нали?

# 686
  • София
ina_lemon благодаря   bouquet

# 687
Е,много благодаря,Инче  bouquet!
Ще заложа на 27.А и дънките са с еластан.Макар,че предпочитам да не са ми впити.

# 688
Пууууу, много бързо реши пък ти.
Аз от една седмица вече стана се чудя и се мая. Да взема да изчакам твоите ли ....... Ама си знам какво ще стане. 26 ще са ми екстра и съвсем леко впити горе, а 27 ще са ми добре горе, без да ми щръкват прелестите, пък ще са ми халтави на краката.
Въпроса е, че и аз не мога да реша дали искам впити или висящи.
Викам , да спра вече да ви занимавам с мойте "терзания".....

# 689
  • Sofia
Blush Търся си рокле за специален повод,някакви препоръки?!  Rolling Eyes

бръкни в аутлета, ими доста хубави и намалени официални рокли, в къщи са ми линковете, иначе бих ти пуснала.

Общи условия

Активация на акаунт