Пишкане по градинките

• 10 312
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
Има преносими гърнета на чико, да използват такива!!!

Интересно ми е къде ще лиснеш пикнята от гърнето? Или си я носиш в къщи?

# 121
  • София
Седящите обществени тоалетни са си нехигиенични,ако ще и с пароструйка да ги миете.

На клавиатурата на компютъра ти има много повече опасни бактерии, отколкото в тоалетната - както в твоята, така и обществената - даваха го по Дискавъри  Mr. Green

# 122
Готина тема Simple Smile
Ние заминаваме за Лондон и ще пробвам да ги изпишкам в парка пред Бъкингамския дворец Simple Smile
Хората там си лежат по тревата и не е нормално да се пикае. Но като се замислих, ами кучетата....не можеш да ги спреш...но мисля там е забранено да се разхождат кучета.
Принципно ми се струва малко кофти пред очите на всички, ако ги скътам зад храстче да..... като котките съм малко Simple Smile

# 123
Синът ми категорично отказва да пишка в тоалетна на друго място освен в нашата или на неговото гърне....много често се сблъсквам с този проблем къде да го заведа,признавам,че  чак до люлки не сме пишкали но на трева и до дърво да.....всъщност ако сме навън това е единственият вариант за него......или да стиска докато се приберем .....

# 124
  • Sofia
Ако трябва да бъда откровенна като беше по малка търсехме някое храстче или по закътано място за да се изпишка, защото трябваше да реагирам бързо. Сега е голяма и търсим тоалетна. не ме дразнят майките изпикаващи малките деца тук и там след като на всяка крачка има кушешки изпражнения. Но трябва да се научим да пазим ако искаме да живеем в чиста околна среда.

# 125
  • софия
Седящите обществени тоалетни са си нехигиенични,ако ще и с пароструйка да ги миете.

На клавиатурата на компютъра ти има много повече опасни бактерии, отколкото в тоалетната - както в твоята, така и обществената - даваха го по Дискавъри  Mr. Green
Да ,  но се налага да си пипаме клавиатурите. А ако тоалетните са  с клекало, просто не се налага да има контакт. Аз зад дръвцето дъщеря ми не си контактува с микроби, прави го както се е правило откакто свят светува. А вирусите според Дискавъри се пренасят чрез самолети , ама и тях не можем да избегнем.Проблема е със седящите обществени тоалетни.Тези до площадките, които препикаваме, не принадлежат на елитни заведения, а са квартални кръчмета и кафета .Аз мога да вися над седалката , но на децата им е трудно.

# 126
  • Sofia
И моето мнение е, че тоалетните със седалки са по нехигиенични от тези с клекало. Дъщеря ми като беше по малка я държах, но сега е пълен абсурд. Увиваме чинията с хартия друг начин няма.

# 127
Усещам, че това ще е третата тема по този въпрос, която ще приключи с всеобщ скандал и заключване.

# 128
Много се учудвам на доста от постовете.
Аз лично по заведения не водя детето си - ако искам заведение - хода сама. Мастото на детето е на детската площадка, където обичиайно няма заведения.
И ако предложите вариант как и къде да се изпишка едно 3 годишно дете - съгласна съм веднага да го приема.
Между другото и в щатите съм била очевидец в градинки, където няма тоалетна, децата да се изпишкват зад храстите.
И аз се дразня от майки, които изпикават децата си направо пред другите деца, но винаги има място, където да се скриеш и да не го направиш демонстративно.

# 129

Та да попитам тези от вас,които процедират така. Защо го правите??!!!?

Защото съм на 1ч път от нас, защото в много паркове няма тоалетни, защото детето ми е на 2г и половина и не може да стиска, защото намирам за съвсем нормално дете да има физиологични нужди. И никак не ме интересува дали ти или някоя друга перфектна майка се възмущавате!

# 130
След като внимателно изчетох темичката реших да се включа че ме засърбя езика(постфакт. клавиатурата)Вие дълбоко възмутени мами сте нещо уникално щом умеете така добре да обясните на две годишно дете че трябва да ходи 4км напикано или посрано защото не е хигиенично да ползва храстчета и дръвчета.
Чудя се кое е по _законно да си оставиш едногодишното бебе само на тротоара и да влезеш в заведение където докато платиш баткото може да се напикае щот в нашта реалност кафененцата искат парички иначе няма тоалетна като не си клиент или да се възползваш от някое спокоино и отдалечено място в градинката.
Винаги съм се чудила онези дето си извеждат кучетата даже и на каишка за акото да ще го съберат ама на всеки стълб като вдигне крака кучето кофичка ли подлагат или що?
Само човек дето никога не е гледал дете и то такъв дето и понятие си няма може да се превъзнася аз никога и тн.
Заиграло се детето изпикало се е.Ясно няма мама която да поощри това да е ежедневие ,същото и с пишкането по дръвчетата ,но да се кълнеш аз никога ,аз за нищо на света е нереално.

# 131
  • софия
След като внимателно изчетох темичката реших да се включа че ме засърбя езика(постфакт. клавиатурата)Вие дълбоко възмутени мами сте нещо уникално щом умеете така добре да обясните на две годишно дете че трябва да ходи 4км напикано или посрано защото не е хигиенично да ползва храстчета и дръвчета.
Чудя се кое е по _законно да си оставиш едногодишното бебе само на тротоара и да влезеш в заведение където докато платиш баткото може да се напикае щот в нашта реалност кафененцата искат парички иначе няма тоалетна като не си клиент или да се възползваш от някое спокоино и отдалечено място в градинката.
Винаги съм се чудила онези дето си извеждат кучетата даже и на каишка за акото да ще го съберат ама на всеки стълб като вдигне крака кучето кофичка ли подлагат или що?
Само човек дето никога не е гледал дете и то такъв дето и понятие си няма може да се превъзнася аз никога и тн.
Заиграло се детето изпикало се е.Ясно няма мама която да поощри това да е ежедневие ,същото и с пишкането по дръвчетата ,но да се кълнеш аз никога ,аз за нищо на света е нереално.
Hug Hug Hug

# 132
Готина тема Simple Smile
Ние заминаваме за Лондон и ще пробвам да ги изпишкам в парка пред Бъкингамския дворец Simple Smile
Хората там си лежат по тревата и не е нормално да се пикае. Но като се замислих, ами кучетата....не можеш да ги спреш...но мисля там е забранено да се разхождат кучета.
Принципно ми се струва малко кофти пред очите на всички, ако ги скътам зад храстче да..... като котките съм малко Simple Smile
Kато отидеш в Лондон определено ще имаш уловия къде да изпикаеш детето си.
Дъщеря ми не пикае по храстите, защото тук има тоалетни и в повечето случаи такива за деца са отделни от тези за възрастни. Peace

# 133
е, може и да е наистина поредната тема, но някои сме нови и аз не съм я виждала преди. Мисля, че е нормално понякога темите да се повтарят - не всеки може да следи всичко. А за пишкането по градинките - аз лично бих предпочела да платя някакви стотинки и да го изпишкам в най-близкото кафене или ресторант. Но предполагам, че ако няма нещо подходящо наблизо - какво да правиш... не е екологична катастрофа все пак

# 134
  • София
Благодаря на всички за отговорите!
Площатката е до кафе, има тоалетна, има и по-скришни храсти, детето беше достатъчно голямо и да ходи в тоалетна и да стиска.Явно ми е друго възпитанието.Така както някои от вас го намират за нормално, същото е и с хвърлянето на боклуци от балконите, миене през същите и т.н.Своето се пази, общественото е ничие...
Темата се изчерпа Crazy

Преди да слагаш точка да беше отговорила твоето как пишка!

Моите нямам никакви скрупули да пишкат и акат навън, последното върху салфетки и изхвърлям.... и туристическо гърне мъкна с мен за дъщеря ми. Урина няма да си нося в чантата, ако поводът не в стерилно шишенце за изследване.
А на тези, които се чудят "толкова ли не може да стиска / да издържи 5 мин..." ще отговоря: Не може! Това е дете, то играе, то се заплесва, то е разсеяно, не може да мисли кога ще му се допикае... на моя не му стига времето да стигне понякога от хола до на банята, а не живеем в дворец, да тича от западното в източното крило.

Общи условия

Активация на акаунт