И в 21-ви век стават грешки :)

• 3 947
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честит син,да ви е жив и здрав.Това да е грешката,само в разминаване на пола. PraynigНа мен засега трима лекари ми казват момиче,надявам се не са сгрешили,иначе трябва да се отчая да ходя на лекар. Mr. Green

# 61
  • Габрово
На мен до сега всеки път ми казват различен пол. Първо момиче, после момче, но се оказа, че уж била пъпната връв, после пак момиче ... Аз си се надявам за момиче, но не смея да се зарадвам, защото имам някакво вътрешно усещане, че пак ще е момче. Crazy

# 62
За това хората са казали - докато не го видя с очите си, не вярвам.  Wink

Точно така.Много е хубаво това че имате и момиче и момче така е най хубаво  Hug

# 63
  • под жаркото слънце
Техниката не греши. Греши човекът, който разчита резултатът от работата на техниката. Т.е. става дума за чисто човешка грешка.
Точно така - на мен за второто и третото дете ми казаха пола още в 11-13седмица  Peace
С голямата преди 16години на 2Д категорично твърдяха, че е момче, и то след около 12-15 прегледа само в последния месец (бях в болница за наблюдение поради преносване с 3седмици).

# 64
  И аз в кюпа! Преди 4 години като забременях с първото ми дете трима лекари  ми казаха 100% момиче, като последно бе края на 8 месец. Аз обаче още от началото имах усещането, че ще е момче, въпреки че много исках момиче.И така се появи синът ни Калоян напук на прогнозите.
Оставих все пак 5% за момиче и за това купих жълт тоалет за изписването и бях се подготвила с мъжко и женско име, въпреки че почти бях убедена.  
Преди 8 месеца и половина родих дъщеря си Теодора, докторите този път познаха, но аз за всеки случай приготвих и розов и оранжев тоалет за изписването JoyПроблем щеше да имаме само с името, защото баткото беше категоричен, че ще се казва така независимо от пола.........
Да ви е живо и здраво детенцето , това е най-важното!

Общи условия

Активация на акаунт