МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 856
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И не е случЕи, а случАи  Laughing , ама айде  Whistling Laughing
За колажа - пак казвам, че и аз не знам дали ще успея да спазя изискването, защото фотоап. нещо ми прави номерца. Иначе имаме и бели, и сини блузки.  Crazy Simple Smile

# 226
  • София
Ей, скоро не се бяхте заяждали за правописа. Ама вярно има доста дразнещи неща понякога де  Twisted Evil
Аз не мога да разбера, що не ползвате бутона "Проверка правопис". Вярно, че му липсват доста думи в речника, ама пак помага.  Peace

Нати, Честит имен ден и от мен! Много здраве, здрави нерви и спокойно бебе ти желая!  bouquet
Честито и на всички други празнуващи днес!  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 11:02 от jivotinche

# 227
  • София
Добр'утро!
Честит имен ден на всички с името Наталия и Адриана и произходните им! Да са живи и здрави!
Честита половин годинка на Радо и другарчетата му по дата! Да растат здрави и щастливи!

Ели, за блузките от ВВ- щом са толкова пари- аз съм навите да се обзаведем с такава. А дали има и розови- че ако е варианта розови- ние имаме само с разни щампи...
Мале- това Джъмбо ме разбива! Аз все отивам с определена цел и много малко разглеждам, защото тези цветове и милиони артикули супер ме натоварват и се чувствам ужасно след ходене там. Явно при следващо посещение ще трябва да видя и за албумите. Не че имаме извадени снимки.
Рок магазина го знам- пада се към Васил Левски, т.е. частта от РАковска, която е между Патриарха и Васил  Левски. Въобще не съм предполагала, че може да има и бебшки неща там . Веднага ще ходя да им кажа едно "Евала!"... Sunglasses

Разцъквах из родени- и вижте- Майските бебета и те са с рамки.
А нашите фаворити от колажа с бели блузки, да ви кажа, са снимани върху някакъв по- тъмен фон, който да контрастира с тях и да може по- лесно да се изреже, за да останат само бебетата и да се сложат на цветния фон на който са.
Те са си направили сесия и със слънчеви очила Mr. Green Страхотни са!!!

# 228
Честито на празнуващите!

Ама верно ли от тоя магазин ги взимате метълските, че ние всеки път като ходим до София почти задължително минаваме от там, никога не сме виждали.

А за тоя колаж и тия бели чаршафи какво се втелявате толкова? Аз го дадох като предложение в случай, че всички са съгласни колажът да е с някаква художествена стойност и снимките да са еднакви, а бебетата различни. Като гледам първоначално не всички са с идеята да се прави нещо конкретно такова, а каквото и да е, и не знам какъв е смисълът, то един да се "чупи" и цялата идея заминава на кино, така, че по-добре май кой с каквато снимка има. Просто мисълта ми беше, че няма смисъл да се пращат снимки в едни и същи пози или дрехи, защото гарантирам, че пак всички снимки ще изглеждат случайни, защото всяко дете е с различни дрешки, снимано на различно място и т.н. Нека всеки да си прати каквато снимка го кефи, а оформителката, ако има нерви, може да кълца, кропва и намества, че общо да имат смисъл всички снимки заедно. Идеята беше да и спестим на нея това, но май няма да се получи.

# 229
Честито на 5 и 6 месечковците! Hug

Тони и аз се заинригувах от метълския магазин,да кажеш подробности като отидете.  Sunglasses

Момичета, не ми е до парите или търсенето на бяла блуза, просто не ми допада бяла блуза на бял чаршаф newsm78. Ще ви изпратя Коковата усмихната снимка независимо как е застанал и как е облечен. Peace Ако има някой против, не я слагаите Peace

Ми като не ти допада,не гласуваш за този вариант и толкоз!Той дори не е окончателен,а просто една от опциите.Но виждам, че каквото и решение да се вземе ти пак ще си на въпреки!
Аз не харесвам розово,но ако решението на мнозинството е това-така да бъде!Ай ся на интересни ли ще се правим??Има една идея тук,но май не всички са я разбрали..
Щом като някои не са чували за правила и работа в екип:

Предлагам да се спази окончателното решение(от анкетата) и ако на някой по някаква причина то не допада,да не изпраща снимка-толкова е просто!!

# 230
  • Варна
Честито на всички именници и именничета!
Благодаря ви за подкрепата във форума (и особено за един много мил SMS Hug) В такъв момент и малките жестове значат много Heart Eyes

# 231
Искам и аааааз в този "Джъмбо". Никога не съм ходила и там  Sad . Ще трябва да навивам мъжлето да ни закара  Rolling Eyes .

Като ходя в понеделник във "вис Виталис" ще купя и бяла, и розова блузка, пък каквото решим - такова  Hug

...
Предлагам да се спази окончателното решение(от анкетата) и ако на някой по някаква причина то не допада,да не изпраща снимка-толкова е просто!!
newsm10 newsm10 newsm10

# 232
  • София
................
 Нека всеки да си прати каквато снимка го кефи..............
И таз хубава!
А за какво е тази анкета, че Нинчето я променя, че 'нам си какво и т.н.
Естествено, че никой не може да се задължи да спазва, това което се реши! Но има и ентусиасти, които държат на дребните неща, които правят нещата по- красива като Ели, Нинка, Бодливка, Нагаина и всички онези които прегърнаха идеята да се обединим и поне на заглавната страница да изглеждаме като отбор, всеки да даде нещо от себе си, а не винаги да чака другите или да стои неотрално.
Еми не мога да се изразя както искам- Чудя се за какво пак се обаждам, ама айде...

И за да не е спам- да се включа  за почистването. В еко-темата за почистване почти на всякакви повърхности препоръчват разреден с вода оцет. И аз си спомням, че едно време в училище точно с това почиствахме(не знам защо сме чистели- сигурно сме имали някакъв такъв полуден ли, що ли..., но не беше често, ами някакво инцидентно. Останало ми е като спомен.)
Та и аз от известно време с това почиствам- и паркет и разни други... НЕ съм забелязала нещо нередно като впоследствие, но и не се заглеждам толкова Confused

Хм, докато се.."изразя"- тя Бодливка... рече и отсече  Wink

А и ако на някой му се занимава още да ми отговаря - пишем " бял чаршав" ориентировъчно- има се предвид бял фон- или... Защото аз мога да я снимам на фон бяла стена- не виждам сми' да разпъвам бял чаршав като навсякъде сме с бял латекс...Ама ако кажете- ще разпъвам- аз съм изпълнелно дете мама така ме е научила  Joy

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 12:23 от oki4

# 233
Окич, аз днес се светнах да прибавя и няколко капки масло от чаено дърво, то е противобактериално и гъбично и после мирише на свежо (ама е с по-остра миризма, ако се прекали)

# 234
Mного го мислите с тоз колаж  Rolling Eyes Горе са опциите, гласувате и точка..Накрая обаче изпълнявате описанието на опцията, ето и ние нямаме бяла блузка, но ако то спечели ще ида и ще купя. Peace Както каза Бодливка, важно е да се работи в екип. Hug На който не му допада, да не качва никаква снимка, но дори и да качи, пак ще я сложим в колажа(просто не е честно, според мен)
Моля за разрешение да изтрия всички снимки от албума"снимки за бебешкия колаж 2".Така или иначе ще се правят нови снимки.Ще изчакам до края на деня, ако някой има нещо да каже, за да не трия. Peace
Зелено човече, викаш тия от 6 лв са по-хубави тъй ли?Ами айде вземи за нас, моля те!Само да не е с Мечо Пух, че вече имаме един такъв. Laughing

# 235
Здравейте!
Ние сме кисели отново,и двамата имам в предвид.Сега на всичкото отгоре и хрема си имаме и е чудо.И преди е имал,но така не се е дразнил,може би и в комбинация със зибките,ама не сме мигнали.Цяла нощ се въртя и прихленцва. Sad Накрая го взех при нас в спалнята,че барем 2-3 часа да дремнем.Не че е кой знае какво,ама аз съм един такъв човек,че все се чудя с какво съм АЗ сбъркала,че сега пък го простудих. Tired Пък дали от зъбите може да е,но много често киха,ако е от тях,кихат ли както при настинка?Извинявам се за тъпия въпрос,ама. Sad
Вие по принцип при хрема винаги ли водите на педи?Че слава Богу,за сега друго му няма и се чудя как да постъпя.Като знам,че за миналата такава ни изписа антибиотик и една камара лекарства... ooooh! Кажете ми,моля ви,как процедирате?Капя му само физ.разтвор за сега.

А за колажа,гласувах на ново,че си промених мнението,но естествено,каквото се реши,такава снимка ще пратим! Naughty Извинявам се,ама е чиста доза инатлък според мен обратното. Whistling
Приятен ден,мами! Hug

# 236
Момичета, не ми е до парите или търсенето на бяла блуза, просто не ми допада бяла блуза на бял чаршаф newsm78. Ще ви изпратя Коковата усмихната снимка независимо как е застанал и как е облечен. Peace Ако има някой против, не я слагаите Peace
Ми като не ти допада,не гласуваш за този вариант и толкоз!Той дори не е окончателен,а просто една от опциите.Но виждам, че каквото и решение да се вземе ти пак ще си на въпреки!
Аз не харесвам розово,но ако решението на мнозинството е това-така да бъде!Ай ся на интересни ли ще се правим??Има една идея тук,но май не всички са я разбрали..
Щом като някои не са чували за правила и работа в екип:

Напротив, гласувах за "С розови(за момичетата) и сини(за момчетата)блузки седнали, подпрени, легнали ", вижда ми се по-интересно Peace И напротив много добре разбрах идеята и просто давам своето мнение, но явно някои много се дразнят от него newsm78.
А колкото до снимката ще изпратя разбира се, ако се сложи супер, ако не пак добре Peace
И не мисля, че е инатлък, а просто мнение.
Както искате така го направете, няма да се обаждам повече, че някой хора всичко приемат лично и стават раздразнителниSimple Smile

# 237
Честити месечинки на днешните бебковци!!!
И честит имен ден на всички именяци!!!

За колажа, да си кажа и аз  Mr. Green
веднъж да решим да направим нещо организирано всички - и веднага наскачаха някои. Нали за това се гласува, каквото реши мнозинството - това. Ние дрешки и розови даже имаме  Mr. Green , ако трябва ще услужим на някой.  Peace Бодливка, го е казала добре - който НЕ иска, да НЕ качва снимка  Peace
Ама пак се чудя на някои, на мен ми е такъв кеф да го снимам мъника. А мойто се усмихва, независимо в какво е облечено  Peace Все ще го хванете усмихнато бебчето и в бяла и в шарена одежда, мисля си аз, или мъниците се усмихват само когато са облечени по конкретен начин, който го няма в анкетата  newsm78

# 238
Здравейте и от нас с Жоро!!! Днес имаме повод за черпня- вече навърши 5 месеца!

# 239
dideto,не ми се спори с никого.Инатлък е според мен,а не мнение,защото мнение всеки има и точно него вписва в анкетата,която Нинчето се е постарала да направи и преправи...А това да направиш обратното...Но ти си знаеш. Peace

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ НИ ГОЛЕМИ, НА ИМЕННИЦИТЕ И ВСИЧКИ С ПОВОД!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Гери Муур,дано бързо  мине на душичката! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт