МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 860
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, Май Тойс има ли го английски, че нищо не разбирам от немски, а много съм си харесала един стол за хранене. Всъщност някой може ли да ми обясни как става  с поръчките, че аз май нещо нищо не схващам Embarassed

# 181
Честито християнче,Тони!

Виждала съм много мами, които дават биба, паднала на пода в къщи (ламинат), след като само я изплакнат с вода. Става дума за 7-8м детенце. И споделям това: децата трябва да си изградят имунна система, която ефективно да се бори с "лошите". Ако я изолираме от всичко и живеем в стерилна среда, как тогава имунната му система ще действа като такава, след като няма да може да различи "добрите" от "лошите"?

202uu

Обаче и до ден днешен се втрещявам,като видя майка да облизва бибата преди да я даде на бебето.. Shocked Sick Бях чела в любопитни факти,че в човешката уста има толкова бактерии,колкото в средно-поддържана тоалетна! Stop

КаЯна Май Тойс мисля че нямат сайт на агл.,но можеш на ползваш транслейтъра на  google - превежда цяла страница. Wink

# 182
Бодливка: аз съм гледала по Дискавъри експеримент на Myth Busters (сещате се кои са) - къде има повече бактерии. Взеха проби от човешка уста, кучешка уста, тоалетна чиния (там, където слагаме седалището), няколко проби от под. Резултатът беше, че на пода, разбира се, беше най-мръсно. Най-чисто беше на тоалетната чиния. А за устата: оказа се, че в човешката уста има повече бактерии от кучешката..  Whistling

Правете си изводите!  Mr. Green

# 183
Дентокид го давам или в лъжичка разтворено хапчето с малко вода или само в контейнерчето на бибата (само тази част, която влиза в устата) пак разтворено във вода.
На опаковката пише, че са дават по 3 хапчета ако няма кризи. А при кризи през 1 час, но не повече от 6 хапчета на ден. И се дава 30мин преди или след ядене.

# 184
Бодливка: аз съм гледала по Дискавъри експеримент на Myth Busters (сещате се кои са) - къде има повече бактерии. Взеха проби от човешка уста, кучешка уста, тоалетна чиния (там, където слагаме седалището), няколко проби от под. Резултатът беше, че на пода, разбира се, беше най-мръсно. Най-чисто беше на тоалетната чиния. А за устата: оказа се, че в човешката уста има повече бактерии от кучешката..  Whistling

Правете си изводите!  Mr. Green

ееее ужас Sick

# 185
Здравейте мамита Hug

За столчетата за кола - много ви благодаря на всички за отговорите  Hug Много ми помагате, ще се радвам, ако продължите да пишете за това Peace

За дезинфекцията - ми откакто Алек се пробва да пълзи и ръцете са ми постоянно в устата аз незнам дали има много смисъл от дезинфекциране Thinking Аз колкото и да изварявам всичко - шишета, биби, не вярвам, че ефекта е голям  newsm78

Дентокид го разтварям във вода в лъжичка. Педи на нас ни го предписа 3-4 хапчета на ден.

Оставям ви, после пак ще пиша Hug

# 186
Здравейте,
надявам се че не сте ни забравили, защото на мен ми липсвахте.
Първо се почерпете за мое здраве - днес пораствам с една година

Честито на месечинковците от изминалите дни, на рождениците и именниците, на християнчетата и на всички имали поводи за празнуване - да сте живи и здрави и нека само хубави емоции съпътстват дните Ви.

За колажа - гласувах с бели дрешки - седнали, легнали. Но каквото решите за мен няма значение. Искам да кажа, че навремето с каката правихме такава снимка в фото - с 10 бебета и всички бяха с бели бодита на син фон и се получи много добре. Жалко че ни е на хартия и не мога да ви я покажа.

За срещата - аз съм много навита, но аз не карам и завися от мъж ми и той не може сега... Но догодина - сме на линия. Аз подкрепям предложението на Мънки за Узана - месец май-юни мисля че ще е Ок.

Ние бяхме на почивка за около 15 дни - 10 на Трявна при моята майка и 5 на море. Изкарахме си добре, Никола се чувстваше добре, а аз най-много се радвам, че не мислех за домакинските задължения.

Сега за нас - Никола е станал такова шило, че не стои мирен никъде - само се обръща като палачинка от гръб по корем и обратно... На няколко пъти си е удрял я главата я краката в решетката на леглото. Иначе за съня - спи, само зора е докато заспи - хем му се спи, хем се обръща - луда работа. Та като заспи в 22,00 сутринта в 7,00 е готов за подвизи. От една седмица е захранен, но още няма заместено ядене - на обяд хапва около 80 гр. пюре и после пие мляко - от един месец сме на смесено хранене и АМ което давам е розов Хип. Все още имаме две яденета само кърма. За разтварянето на Хип - моят опит показа, че температурата на водата трябва да е нормална - нито топла нито студена.

Имах още да пиша, но ще е по късно или утре, че ще чакам гости тази вечер и отивам да се вихря в кухнята.  

# 187
ivelina, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да те радват двете ти съкровища smile3525 smile3525 smile3525

Какви са цените на бънджитата?

# 188
  • София
Честито Свето Кръщение на Рая!
Честити месечинки на днешните бебоци!
Честит Рожден ден на Ивелина!Здравe, щастие, късмет любов  bouquet
Мерси на всички за поздравите по случай навършването ни на 6 месеца Hug
Днес ни мериха и теглиха- добре е; казаха в края на 6тия месец- сирене. Дадоха урина да изследваме...
Слава богу, размина ни се хепатитната ваксина, само с трета Пента и Ротарикс се сдобихме.
В неделя ще тръгваме за Голямата обиколка на БГ- при едните родители- в Горна Оряховица, при приятели в Казанлък, с отскочки до моите баби в Ст.Загора и крайна цел- моите родители на морето! Та по тоз повод имам да върша куп неща и покупки...
Знам че във всички райони има мами, но едва ли ще имам време свободно от роднини, че да си спретнем срещички...На морето, ще сме повече и там ще се посъберат май Мартенчетата.
Ще бягам да  1dishes 1ironing

# 189
Окич,защо ви се размина,да не сте болнички  Rolling Eyes
я кажете много ли са зле от тази ваксина,на мен ми казаха,че леко я понасят,а и като му бихме втората нямаше проблем,интрересува ме ,защото точно след нея ще заминаваме и ме е страх да не много изнервен от ваксината  newsm78

а лентичката ми от вчера е спряла  newsm78,дали ще се оправи самичка  Rolling Eyes

# 190
Kikoikris,Elg ти е отговорила каквото и аз щях да пиша.До 6 хапчета на ден при по-тежки дни.А иначе сме имали и такива  Tired и дни,в които даже съм забравяла да му дам и 1.(вторите са рядкост Crazy)
Иначе вчера беше кошмарен ден,не спря да реве,крещи и да мрънка дребното.Нищо не помогна,даже Панадол му давах,но за пръв път и той нямаше ефект.И тук едно комшийче,иначе безкрайно кротко момченце и то вади зъбки,та такъв писък беше!!!За пръв път от както се е родило (почти на 10 месеца е),го чувам и го виждам такъв нервак.Едно към едно бяха и двамата с Алекс.Дере се онова дете,ама майка му няма пет-шест,не го взема от количката,само го тика.Явно аз съм страшно зле. Tired ooooh! Тя е много добра майка,не че го тормози детето,но не го и лигави като мен,дето го разнасям като идиот по цял ден и на всеки рев скачам.Уф. Tired
Разлигавих го и това е.Колкото и да съм чела,че до нам си каква възраст не можело да се разглезят,а имали нужда...Дрън-дрън.Чиста проба инат е понякога. ooooh!
И как може като ме види мен да почва веднага с ревовете да го нося,а със сестра ми да стои половин час без да гъкне легнал на леглото.Да,може.Защото никога не го е носила,понеже е бременно момичето и малкия знае пред кого-какво.
Та така,де.Не че исках да се оплаквам,ама то натам ми отидоха мислите.Незнам как ще я караме нататък... Rolling Eyes

извинявам се за заплеса! EmbarassedЧестито на всички месечинковци,християнчета и на всички с повод!Да сте живи и здрави!  bouquet

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 16:26 от АлЕкС-мама

# 191
Привет майчета и бебчета Grinning

Честит рожден ден Ивелина  bouquet, много здраве и усмивки ти пожелавам Grinning

Tony_st, честито ви християнче  bouquet ( много е як аватара ти  superuu)

Оки4, честита половин годинка на Мария, да ви е жива и здрава и много да ви радва baloni

Много лазещи бебчета вече имаме Laughing, ние сме мързеливи Wink, още не мърдаме много много, ама и аз зор нямам да я гоня из вкъщи още Mr. Green

Ей, Оки4, Галина , драснете ми едно ЛС като решите да се събирате, май и други мами казаха, че ще идват на морето, ако имам възможност ще се радвам да се запознаем Grinning

# 192
ОКИЧ,честита ви половин годинка,живи,здрави и все така да хубавеете.

Анастасия22,ако не ти е проблем ,изпрати ми снимка на дъската за гладене,вариянта бриколаж,направо го бях забравила.

# 193
Я да питам - чувам, че много майки слагали децата в паяк, за да си играят, защото не им харесва легнали и нали има по пяка неща, та там ...А не става ли в столче за хранене и отпред да има разни застопорени играчки? Или просто да се ползва паяка като столче (това с оглед да стои на едно място и да се занимава, но примерно да не щъка по пода, ако му е рано, или майката е против проходилките). И друго - нямаме много място вкъщи, не знам къде да храня детето, а той още не стои никак добре седнал, свлича се. Някой може ли да препоръча добро столче, подходящо и за малки бебета, но от тези, които се закрепват за кухненски столове?

За миенето на пода - аз напоследък почнах почти само с Доместос, горе долу на 2 дни мия, защото имам  чувството, че само той почиства добре, а сме с плочки навсякъде. А и далеч не мисля, че кой знае колко микроби убива, при положение, че постоянно ходим навсякъде, все пак и количка се вкарва в коридора, на терасата ако излезем. И всеки ден да чистя с него не ми се струва, че ще изтрепя някакви микроби, но поне знам, че е добре измито, струва ми се, че другите препарати само замазват и правят хлъзгаво.

# 194
Нагиана ето това ако можеш да си го поръчаш е подходящо http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.04/1734355
А за паяка, повечето имат едни такива крачета с които се застопорява, за да не щъка, а на стол според мен не става защото на тях им харесва са стоят прави. Не знам дали ме разбра newsm78

Общи условия

Активация на акаунт