МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 859
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте и от нас. Тихичко да се похваля, че Калин има някакъв блед намек за режим  Whistling

Албуми за 200 снимки 10/15 с поле за надписване по 4 лв. (!!!) има в Джъмбо. Има и по-скъпи, де.

СЗА, Фрош имат доста видове препарати, вкл. и за пране, и за чинии, и омекотител... Ама сега като се замисля, май съм те подвела, защото ние сме с балатум и килим, т.е. не знам имат ли специално за паркет, ама защо да нямат  newsm78

Д. маймуна, ами още по-добре (за Витоша има пред вид - по-близко е най-малкото). Ние чакаме на мъж ми графика за септември и пак ще пиша.
EDIT: Ядец, дойде графикът... без нас  newsm45

Тони_ст, добре сте се завърнали  Hug

Пак моля мамите от срещата в Банкя да ме дирят на Скайп за снимки и Елле, благодаря, ако имаш възможност да качиш моите.

ЕДИТ: Обявявам ТРИНАДЕСЕТА  Twisted Evil Софийска среща Западен парк 11 ч. тази неделя 30.08.2009 г. Моля, записвайте се: зелено човече
Относно срещите, май ще вземат да "вържат" метрото на 07.09.2009 г. и ще започнем да редуваме срещите Западен парк - Борисова градина 1:1  Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 20:10 от зелено човече

# 196
Нагиана ето това ако можеш да си го поръчаш е подходящо http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.04/1734355

Нагаина ние го ползваме това столче, да ти кажа доволна съм Peace Лошото му е че няма възглавничка за дупето, но аз пригодих една и на Алек му е супер удобно там, много се кефи като го сложа yes За сега сме на най-легналото положение, ама и така е добре, само дето така табличката отпред не може да се ползва. Тя и Ел си взеха същото (заедно ни пристигнаха нещата), но те незнам дали го ползват вече.

# 197
  • Варна
Момичета, Симона нали беше болна с висока температура в началото на месеца - е, снощи пак вдигна над 39. Днес цял ден сме по изследвания (кръв, урина, ехограф, рентген). Съмняваха се за бъбречна инфекция, а то излезе пневмония! Без да кашля, без да се чуват хрипове на слушалката Shocked Молете се за нас да се оправим от новия антибиотик, че иначе ще ни назначат инжекции....Ох, ужасссс!...Поне знаем диагнозата, че иначе пак щяхме да замажем положението с панадол и хомеопатия.

# 198
Gery Moore може би е недоизлекувана..и сега да се е отприщила директно.Иначе не си го обяснявам и аз..Уф,много гадно,дано се оправите с АБ! Praynig Hug

Nagaina и Ади се свлича от стола за хранене,а и се олюлява настрани..не е стабилна още. Аз също гледам за нещо подходящо, но още умувам над това. Трябва да е достатъчно тясно отстрани,за да я подпира.. Thinking

# 199
Честити месечинки!!!
[/color]

за срещите- ми като почнете да редувате ще идваме и ние.
за паяците- аз не смятам да купувам. Даже и проходилка не мисля да взимам, а направо уокър. Но това аз мисля, пък ще я видим дребната какво ще иска. :
Болните да се оправят бързичко и без проблеми  Hug

Хайде  Hug лека и мека

# 200
  • София
Днес ставаме на 5 месеца, ето и почерпката:

Бяхме на консултация, вече сме 67 см, 7,250 гр, биха ни Превенар, всичко е ОК, продължаваме само на кърма, за захранване ще говорим следващия път - вече на навършени 6 месеца. Много ни е сладка педито, а Стели през цялото време така и се усмихваше и тя много се кефеше. Пожела ни хубаво моренце и каза, че е въпрос на 2-3 дни да се обръща и много да внимаваме...
Сега се махам от компа, че тези дни много работя и очите ми са на понички... Тази нощ пак работех до 2.30 ч, а в 3.15 ч. някой вече не издържаше от глад, и после пак в 6 ч. и повече така и не заспа...
Утре съм на моминско парти, в петък сме на сватба (втора за това лято, прдстои ни и трета на 12.09).... Айде, лека и цункиииии

# 201
  • София
Честит рожден ден, Ивелина! Бъзди здрава, щастлива и обичана!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито на днешните месечинковци и специално целувки на Стела!  Heart Eyes Hug Hug
Честито християнче на Тони! Аватарът е номер едно!  Peace Grinning
Аз днес си починах от децата  Embarassed Благодарение на таткото и на свеки близо 5ч скиторих с една приятелка  Whistling Е, тя е бременна, та пак разговорите ни бяха предимно за деца и обикаляхме по бебешки магазини Crazy , но друго си е без ремаркенца  Laughing
Гери Мур, дано бързо се оправи Симонка!  Praynig Hug И аз много се плаша от такива неща, в темата на баткото ни едно момченце я кара също така - почти на крак, даже и без висока Т, добре че бяха решили да го изследват по-сериозно и се оказа пневмония.  ooooh!
Зеленко, аз имам снимки само от телефона, ама не знам кога ще мога да ги кача на компа. Скайп нямам, как да ти ги пратя? Мейл? За срещата сме пас - ще се кръщаваме тогава.  Simple Smile

# 202
Добавила съм нови опции на анкетата(според това, което успях да прочета и разбера)Може да си изтриете гласа, ако вече сте гласували и да гласувате отново.Не давайте вече нови предложения, смятам че толкова са достатъчно,  пък и това ще забави работата ни! Peace
Още малко остана до края на темата, когато ще видим коя опция е с най-много гласове и се захващаме със фотоапаратите! Hug

# 203
Привет и от нас Hug

Абе мацки какви са тези бели чаршафи, бели блузи......дайте да уловим мига. А и аз да Ви кажа, че моя Коко няма бяла блуза, всичките са му сини или шарени, дори носи розови от кака си Wink. Нашата снимка ще е усмихната и с дрехи каквито имаме пък ако желаете я сложете на колажа Hug. Много сори, но няма да му търся сега бяла блуза и да го изтипосвам на бял чаршаф Peace Сминам го в щастлив момент и пращам снимката, ако Ви харесва я сложете, ако не здраве да е Peace. Не искам да обидя или засегна никого, просто идеята не ми допада Peace

Моя синковец вече се върти като пумпал, щом го сложа по гръб след секунди е по корем и след още две пак по гръб и така до края на леглото ooooh!. Все още не е падал и дано скоро не разбере какво има на пода Joy

bouquet

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 10:23 от dideto

# 204
Aaaa, Диде, не мойм се разбра така-как няма да сложим Косьо Naughty Laughing
А моето мнение е че с тоя бял чаршаф и бели блузки ще се получи едно никакво...такова Rolling Eyes
Но....изпълнявам нарежданията на бандата, така че каквото се реши в крайна сметка. Peace

# 205
Едно постче преди лягане.

ГЕРИ МУР дано я изкарате леко.

Благодаря на всички за мненията за чистенето. Само изкам да добавя че чистя всеки ден с Доместос не заради бебето. Аз винаги така съм чистела просто защото имам алергия от домашен прах и само това ме спасява. А и наистина както беше казала НАГАИНА  само той измива добре и не остава замазано.

И сега за срещата. Окончателно няма да присъствам. А ако догодина я правите юни сигурно пак няма да се класираме. Тука сезона е май-октомври за моя мъж, а сама до София с децата не ми се пътува. Нищо здраве да е.

Айде лека от мен.

# 206
Аз нали чета на пресекулки... Embarassed
Гери Мур стискам палци Симонка да се оправя по-бързо! Praynig

Албуми за 200 снимки 10/15 с поле за надписване по 4 лв. (!!!) има в Джъмбо. Има и по-скъпи, де.

Ъъъъ...сериозно ли? Shocked С хубави корици ли са?Ако си заслужават парите(все пак са 4-тири лева а е криза  Mr. Green) ще те помоля да вземеш един за нас и да го изпратиш по пощата. Peace Ако не те затруднява, де, пиши ми ЛС.
Айде лягам си. Tired

# 207
Aз пък гласувах точно за бели блузки и бял чаршаф. Peace И да нямам бих отишла да купя,ако е такова общото решение.И понеже сме се наканили да правим нещо заедно,надявам се каквото и да се реши,да се спази!А момента може да бъде уловен винаги.. Whistling

Ако сега не можем да се разберем за това,какво остава за националната среща-тогава всеки да е на различно място и ще поддържаме видео-връзка.. Joy

# 208
  • Варна
Гери, бързо оздравяване на Симонка и от мен! Много му се събра на детенцето, но дано с това се изчерпят всички болести поне за няколко години напред.

# 209
  • София
Някой питаше за контратубекса Thinking
Аз се мажа от 9 дни по 2 пъти на ден втривам добре в белега. Определено има ефект, от двете страни е започнал да зе прибира или незнам как да го обясня, но действа при мен и то доста бързо.
От тази вечер Вики вдига дупето, като лази, почти като Илийката  newsm30
oki4, цял ден навън и по нощите само аз и ти тука Wink
Хайде лека.

Общи условия

Активация на акаунт