Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 726
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
  • пак там
Мами, мерси за пожеланията! Снимков материал ще има задължително, но вероятно от понеделник нататък. Приятно изкарване на всички!

# 16
Миме, с мъжо ли си или сингъл с Мая? Че моя нещо се е отчаял, че е единствен петел с много кокошки и направо ми иде да го  #2gunfire

# 17
  • Велико Търново
Много благодаря за паролките  Heart Eyes Отивам да гледам хубави бебешоци  Laughing

# 18
Е тая моя каръщина няма край.Валето днес следобед се подриска културно(зеленко и мирише Sick) и сега след баня докато се хранеше пак,чак му излезна извън памперса.Ако и утре сутрин е така,познайте кой няма да ходи на националната  #2gunfire.А вчера и днес беше голям зор докато се изходи и с рев,дано е от пюретата,а не вирус  Praynig
Така и така съм захванала да се оплаквам,сутринта го водих на лекар до нас,не на личната ,че има по-издуто образувание на тила.Каза да не се притеснявам,да го наблюдавам да не расте,но ни каза,че има лека форма на рахит и да увелича Вигантола от 2 на  3 капки и да давам повече течности,но вода трудно пие и ще купувам чайчета и сокчета.Доста се поти и обезводнява напоследък,а и съм махнала 2 хранения с мляко,поне аз с това си го обяснявам  newsm78,дано отшуми бързо  Praynig
Иначе тати ни изведе на кръчма с бира и картофки,а малчо спа през повечето време,а после си игра и танцува и преди малко заспа доста лесно.
А в циганската ни махала по цели нощи обикалят мангалите и викат,пеят и за капак си лаят и помиярите точно под терасата цяла нощ до сутринта и се събуждаме и се налага да затварям вратата,а другата няма как да отворя,че може котката да се вмъкне,направо съм  smile3511
Стискайте палци малкия да се оправи и да се класираме за няколко часа на срещата,така ми се ходи .

# 19
Момичета, желая ви незабравим уикенд! Hug Много съжалявам, че не успяхме да дойдем, но... следващия път. Много моля за подробен отчет... Laughing
Дарима, първо за заминаването - да ти кажа, като те хване носталгията - само ни виж и прочети и въобще няма да разбереш къде си... Grinning Hug
А, за Пентаксима - не вярвам да е толкова фатално... Има случаи, в които умишлено го отлагат, заради заболяване или друга причина...

Раде, ако снимките са пресни Mr. Green, да не е от това меню реакцията и съответно цвета?

Рися, сигурна съм, че ще бъде много хубав важният Ден! Ти ще бъдеш неотразима!!!  bouquet

# 20
kremucka и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  Shocked

Толкова пусто никога не е било тук, бе хора  #Crazy
Айде весело да се изкарате, времето да е прекрасно и много снимки да нащракате  Hug

# 21
Така и така не пиша често, поне сега да се разпиша напук на всяка логика  Laughing
Наистина все едно е паднала бомба тук, най-редовните писачки сега се забавляват, ноо все някой трябва и да пише  Laughing
И така, наздраве на всички купонджии на Здравец, а на останалите мами пожелавам повече късмет във следващия тираж (срещичка) Hug
Мноого се изкефих на всички номинации. smile3501 А пък аз мисля да се провъзглася за Мама Воаьор на сектичката, щото не пропускам нищо от темите, въпреки че не пиша, някой ден ще взема да падна от балкона от толкова надничане  Laughing
Гледам все по-хубави стават нашите февруарчета, Скоро ще пусна и аз някоя снимчица, че на моя убавец Велизар ще му забравите физиономията, само че нали сега сме си в Лом и пиша от компа на баща ми и нямам подходящ снимков материал.
Е, хайде лека нощ и от мен. smile3507

# 22

Лека нощ и на купонджийките, и на домошарките!  Laughing

# 23
# 24
 Добро утро!

Марте,що така сънено?  Laughing

Така и така не пиша често, поне сега да се разпиша напук на всяка логика  Laughing
 А пък аз мисля да се провъзглася за Мама Воаьор на сектичката, щото не пропускам нищо от темите, въпреки че не пиша, някой ден ще взема да падна от балкона от толкова надничане  Laughing

Joy  Joy  Joy

Мама Пети и тук да ти кажа,че предложението ти е много мило!  Hug Но наистина толкова пътуване и суматоха не са оправдани,а и аз нали багаж за утре трябва да стягам...Да пиете по едно и за мен!

# 25
  • София
Добро утро и от мен...

Силве, ама Боянчо като бебе много сладък бе, той и сега си е красавец, ама вече е строен голям мъж, а тогава - пухчо, пу-пу-пу Simple Smile)))

Мъжът ми се прибра вчера към 6-7 вечерта, много го боли, слага си марличка с гентамицин, пие течен аналгин и аулин и това е, а казва, че болката от тях изобщо не намалява, снощи станах разногледа, приготвям баня да къпя дребния, търча покрай милото и много ми е жал, цяла вечер е въздишал, едва заспа и аз се притеснявам и аз не спах добре, малкия и той шава и въздиша, дано му минава по-скоро силната болка, то ясно, че дискомфорт ще има, ама...

# 26
А пък аз мисля да се провъзглася за Мама Воаьор на сектичката, щото не пропускам нищо от темите, въпреки че не пиша, някой ден ще взема да падна от балкона от толкова надничане  Laughing

ааа и аз се включвам в тази номинация. Всичко чета, но пиша рядко, че обикновено докато прочета темата и то въпросите,които се обсъждат не са актуални.
Весело изкарване на срещичката на всички! Аз довечера мислено ще ви кажа "Наздраве" ! cheers
Много ми се идваше и на мен, ама пусти срам така и не събрах смелост. Дано другия път имам повече кураж.
За пореден път се убеждавам, че всички бебета са прекрасни,ама нали са си Февруарчета.
И да не остана по-назад да си изтипосам и моя син тук, че скоро не съм ви досаждала със снимки Laughing

а тази ми е любима
Хайде стига толкова, че прекалих вече.
Хубав и усмихнат ден на всички, а на тези които имат повод да празнуват много приятни емоции им пожелавам!

# 27
Добро утро!!! kaffeetrmker_2
Първо по една закуска с кафенце, а после на десерт заповядайте Flutter
По случай присъединяването ни към отбора на 6месечните бебета се почерпете Hug

Честито и на останалите пораснали деца днес!!! newsm59   dance Tada
Много да се веселите на срещата и мн снимчици да има! Laughing

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 08:31 от kamelllia19

# 28
Симона става днес на половин годинка Simple Smile
Да ми е жива и здрава!

Честита половин годинка на Сияна и 7-ма месечинка на Мишо!

# 29
  • София
Честита половин годинка на дамите от почти нашия край - Сливен и Ямбол и честита месечинка и на младежа Simple Smile))) Да растат здрави, щастливи и много обичани, не се съмнявам, че ще е така Simple Smile))))) Ей, Мими, недей така бе душко, срам, другият път гледай да не те досрамее да видим на живо малкия плезльо Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт