Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 731
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета  smile3507 !
Голям мързел ме беше налегнал вчера.
Честита половин годинка на Симона и Сияна! И честита седма месечинка на Михаил!

# 31
Миме,незнам тебе от какво те е срам,ама аз умирам от срам да си дам произведенията Embarassed Честно ти казвам...Снощи стоях до 2 ч. през нощта да ги завърша и през цялото време си мислех,че "голямата" ми изненада всъщност е доста тъпа и може би хората ще се разочароват...Само за това мислех и умирам от притеснение Sad
Добро утро иначе Hug
Днес няма да пиша много,защото ще започвам да оправям багажите ни.
Айде до после,ако случайно мога да пиша...

И за протокола..и аз съм воайор..ама най-големия сигурно.Компютъра ми е пуснат по цял ден и отдолу на СТАРТ менюто непрекъснато ми стои отворена страницата на БГ мамма.Постоянно надничам,ама направо не мога да живея без да надникна Blush

Много ме  е яд за всички,които не успяха да се класират за срещата.Много ми се искаше да се запозная лично с голяма част от вас..Имена няма да изброявам,но наистина ми е мъчно,че няма да се съберем всички Sad

# 32
Добро утро Hug
Вержи,не ме е срам мен,става въпрос за прити мими Laughing,а изненадата ти съм  сигурна че много ще се хареса,без да знам каква е  Wink
А ако не я харесат и също така и мойта не харесат,ще отворим  сергия там някъде и поне ще избием пътните Grinning
Иве много кофти че така го боли милото ти,дано поне да има ефект от операцията Praynig
Аз стегнах багажа и след около час и малко потегляме,ще си взема и компа ако има безжичен ще драсна да ви дразня колко е хубаво Mr. Green

# 33
Уф,така ли станало ooooh! Е ми заплес съм си,признавам си.Пък и не прочетох какво сте писали преди аз да пиша..
Съгласна съм за сергията Mr. Green

Айде,оставям ви,че багаж ще стягам..

# 34
Добро утро на всички.
Честити месечинки на всички бебоци които празнуват днес с пожелания да растат весели ,здрави и да имат най щастливото детсво. newsm59  ura  bigdance2
Аз  истински не благородно завиждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green на тези които  са на Здравец,аз съм близко дотам но нямаме кола продадохме я а другата е със съпруга ми на работата му и немога да дойда днес ,но ако се класирам за утре сутринта за да ви видя вас и бебовците наживо,стискайте палци утре колата да е свободна.
Пожелавам ви весело изкарване и много снимки да направите. Hug Hug Hug

# 35
Честити месечинки днес! Да са живи и здрави дечицата! Hug

Много съм поласкана за номинациите. Embarassed
Моето предложение е за Толерантност и номинирам всички мами от този форум!  bouquet

# 36
Да взема и аз да пусна някоя снимка, че тези дни не съм  Laughing
"Ох, нещастния аз   newsm45 . Пуснете меее... Искам на вън... smile3514 "

Телеманиак е моят татко, телеманиак ще съм и аз  smile3521 .

# 37
Честита половин годинка на Симона и Сияна!!!
Честита 7-ма месечинка на Мишо!

iri_is, много чаровен този затворник!  Party Аз не бих издържала на този поглед и бих го пуснала на свобода!

# 38

Заповядайте сладурки. Днес ставам на 27 години!

Приятно изкарване на всички в хотел "Здравец"!

# 39
Честит рожден ден Дорабела !!! newsm51
Да си жива ,здрава и много обичана и занапред.

# 40
да ви покажа последните ни снимки.

stana stanaaaaaaaaaaaaaaa.

# 41
dorabella , честит рожден ден! Да си жива и здрава, и много, много щастлива!!!   bouquet

# 42
  • София
Честит рожден ден, Марина Simple Smile) Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи, късмет и любов!!! Весело изкарване!

Старозагорки, Гери, майка ми каза, че скоро са открили някакъв немски магазин ДКМ или нещо подобно, ама катосъм патка и не помня, на мястото на големия Ивис, на Цар Симеон и Патриарх Евтимий, продавали немски памперси, мокри кърпи, бебешка козметика, препарати за пране, а и други неща, май не само за бебета и били евтини, явно нещо като ТСМ за бебета, знам ли, тя май Дая говореше отдавна за такъв магазин, ама не помня за Ямбол ли, за друг град ли, та ходили ли сте там и ако да (че градинката на Алана ви е то1но по диагонал, а нали тям се срещахте Wink)) Ма как помня, като ми се е идвало Simple Smile ) има ли интересни и полезни неща там, заслужава ли си да се разгледа? Simple Smile

# 43
Иве, магазинът е ДМ /DM/, тук има от април, аз доста често си взимам оттам разни неща, има и пюрета и каши. Последните 3 магазина, които откриха са в СтЗ и 2 в София.

Дорабела, ЧРД, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА  bouquet

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 16:27 от daya9

# 44
dorabella , да си жива , здрава и много обичана  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт