Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 735
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • в гората
 Здравейте, маминки!Аз напоследък все съм  в движение,а малкия спи все по-малко през деня и съответно времето ми за форума намалява драстично  Tired.Виждам, че сте си прекарали страхотно на срещата  Hug.Много сладурско изглеждат толкова бебета на едно място  Heart Eyes .
 Ние в понеделник бяхме на консултация и резултатът е следния: +700г. и +5см. за два месеца, биха му хепатитната ваксина и дадохме кръв и урина.Хемоглобина на Тошето е 118 - доки каза нормален (свекито пък е в паника според нея е нисък, но кой ли я слуша   Mr. Green).Ако има среща в петък пред Народния ще се постарая да се вредя и аз  Hug .

ioli , снимката е страхотна - момичетата също. Heart Eyes

# 211
  • пак там
m@m@, кажи на свеки, че е абсолютно нормален - на Енчо му е 104 и доки каза също, че е в норма.

# 212
Къде сте се изпокрили всички  Sad.
Аз вече ще се побъркам, днес на обяд сложих мънинка да спинка, по едно време(2 мин,преди това бях при нея и й дадох водичка) слушам кашля, отивам при нея и  Shocked, цялото ми дете оповръщано и още продължава, неможе да си поеме въздух, веднага я обърнах и тя продължава, накрая спря и гледаше толкова оплашено, а майка й да не говорим, обадих се на майка да дойде, да може да я изкъпем, оправихме я , и й дадох мъничко водичка и нея повърна, това беше към 18 до сега не е пак, но педи.каза че е вирус и й даде едни свещички(хомеопатични) сега ще й сложа, но е толкова гладно и сърдито детето, че направо ще се побъркам вече, това ни е трети вирус, давам й по малко мляко, дано да мине бързо.
m@m@,-нашият е 108 и е в норма, но за всеки случай пием по 5 капки желязо.
Йоли-много е сладка малката и каките също.
Marina7711-честито зъбче.
Ели, дано мъжа ти скоро да се оправи.
Съжалявам за кофти поста.
Лека нощ, отивам да приспя мънинка.
 Hug  Hug  Hug

# 213
  • в гората
m@m@, кажи на свеки, че е абсолютно нормален - на Енчо му е 104 и доки каза също, че е в норма.
  Peace

Рися, забравих да ти честитя.Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот   bouquet .Страхотни сладури сте цялото семейство, а Енчо е одрал кожата на тати  Peace.

# 214
  • пак там

Рися, забравих да ти честитя.Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот   bouquet .Страхотни сладури сте цялото семейство, а Енчо е одрал кожата на тати  Peace.

Мерси, мерси  Embarassed И на всички останали мами, които ми пожелахте такива хубави неща - огромно благодаря!   bouquet

А Енчо наистина прилича на баща си, но като че ли досега само аз го забелязвах, всички останали се бъркат със светлите очи и твърдят, че бил на мен.

# 215
  • Пловдив
zitka  ,малката душичка дано да се оправя бързо-кофти работа е това

# 216
Zitka край нямат неволите ви,дано да му мине бързо на детето Hug
Нещо никой не пише за петък Confusedама аз ще мина пък може и сама да си се срещам beer

# 217
  • в гората
 Aaaa, алхимиче, аз писах, но кой да чете  Mr. Green.Ако ще се виждаме само с теб, аз мога и на градинката на света троица да дойда (на теб май ти беше близо там  newsm78), стига да е преди обяд, че с тея следобедни срещи нещо не мога да се справя...

# 218
aaa m@m@ чета чета,ама знам че искаш рано и за това си трая Whistlingче ние сме на консултация от 11 та някъде към 12 ще се наредим за среща.
А да ви кажа колко съм отнесена,да ви се похваля че ние от срещата сме вече  tooth че даже 2 броя,едното бая реже като и бъркам в устата другото само се вижда.та в този ред на мисли,какво гтрябваше да купя,бели дрехи,царевица и ... newsm78многооо съм изветряла вече да знаете.

# 219
  • Пловдив
Мими,честито ви озъбване   bouquet

аз не съм суеверна и нищо не съм правила за зъбчетата на малката.според мен няма смисъл от такива неща

# 220
Чета ви..да знаете..обаче мноо ме мързи да пиша......
Кво става,бе,хора..всички се озъбихте,само ние сме още беззъби баби.. Sad Що така...

# 221
  • Пловдив
Вержи,ами на кой когато му дойде музата.Има дечица,след годинката им излиза първото зъбче

# 222
  • София
Много красиво и сладко  http://www.youtube.com/watch?v=0-cikT7fJDE&feature=fvw
Лека нощ от мен!За петък-ще има ли среща?

# 223
Мимеи пуканки. То и аз като Ели нищо не направих, ама от липса на суеверие ли от мързел ли де да знам  newsm78  Mr. Green
 А за петъка и ние с Тони може да се класираме, ама чакахме някой да каже час, че пък ние няма как да смогнем за рано и сме повече за към обяда около 11:30- 12:30 според зависи кога хапнат ламите и дали някоя от тях няма да реши да откърти преди прехода. Марианка гледам я няма на линия в скайпа и сигурно не се  прибрала от морето, но ако се появи може и тя да се навие. Така де ние тройца ли сме или сме лукова глава  hahaha
 Вержи споко,  нали човек без зъби не си видяла, когато тогава на 7 месеца или на годинка все тая ще се озъбят душичките сладки няма да им се размине.  Heart Eyes
 Хаиде лека и мека и болните бебчовци та се оправят. Praynig

# 224
  • Sofia
Привет, маминкиии!  Hug
Тотално се изгубих аз, ама защото моя компютър е много болен или много проклет  Crossing Arms Изгасна в понеделник сутринта и това е! Три дни се борим с него (аз, баща ми, а от вчера и Венци) и не можем да се оправим нещо. Добре, че баща ми ми спаси файловете, че щях да се гръмна иначе...Сега съм на компа на Венци и прочетох всичко Simple Smile
И аз да кажа, че срещата беше супер Simple Smile Всички са толкова готини и усмихнати! А бебоците са...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Страшно приятно беше и се надявам пак да се съберем някъде и да сме повече! Специални благодарности на Елфи, на Мимето и Фокси, на Теди и на всички татковци, които ни разнасяха количката нагоре-надолу  Embarassed
Снимки ще кача и аз, ама само да ми отпуснат за малко по-дълго PC-то.

Рися, честито, госпожо! Да сте живи и здрави и много щастливи заедно!  bouquet А Енчо е такъв хубавец! Направо си е като голямо момченце вече, не е бебешко бебе, много е хубав!
Албенче, ама страшни очи има Джордан! Страхотни! Много е сладък и много да се пазите и дано бързо отмине всичко и да си спокойна!

Да си кажа и аз драмата от днес. Венци има херпес на ръчичката  Cry Водих го при доки и бях толкова притеснена, а тя ме гледаше като да съм луда  Shocked Супер спокойна ми обясни, че какво толкова е станало, то било нормално щом на мен ми излизат по устата в някакъв момент да го заразя и него, че 90% от населението на Земята имало и да не се шашкам, било опасно само за новородени...
Ама аз съм много тъжна, че има детенцето тая гадост и ми е супер криво. Мажа го с ацикловир и май друго не мога да направя... Rolling Eyes Пуснах и една тема да питам има ли други бебоци с херпес от толкова малки, ама май моя е единствен! Twisted Evil Само Мимето се е изказала успокоително и никой друг  Crossing Arms
Сватя, ама много сме готини родата на онези снимки  Mr. Green Ама Баш Алхимика нещо не ни ще... Rolling Eyes Ще трябва да сменяме прическата на зетя....
А за срещата аз съм ЗА Peace

Много целувки на всички! Предавам компютъра, ако мога по-късно пак ще се включа...

Аааааа, честито зъбче на Майче-Зайче! Вече могат да се гризкат любовно двамата....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт