Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 733
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Рися, добре дошла в групата на госпожите! Много любов в семейството и още бебоци желая!

Фокси,
ние също нямаме зъби, много се кисели Яна, ама засега резултат няма.

Инче, днес два пъти те видях, веднъж с двамата Венцовци и веднъж сама с бебо  на Солунска в 18,30 , ама бързахме с колата и не се обадих. Аз също имам херпеси редовно, през бременността ми излизаха всеки месец, а Яна да чукна на дърво, няма. Чувала съм, че в Института по вирусология май беше , ваксинират срещу херпеси. Аз мисля, като спра кърменето, да отида. Ваксината била скъпичка, но забравяш за херпеси. Можеш да питаш педито на Венци дали е подходяща за бебета.

Миме, честити зъбчета на Мая!

Дидерончо, ако до утре следобед разбереш нещо, звънни да ти дам онези неща. Ако не - ще ги пазя за по-късно.

Ох, да ви се оплача, от вчера имам МЦ. Днес направо щях да умра от болки надвечер. Както си бях на улицата, като ме насвиха гадните яйчници, почна да ми се повръща, уплаших се, че ще припадна нейде. Добре че след 30-тина минути ми мина.

# 226
  • пак там
ААААААААА!  smile3511

Кой ми вкара тази идея за машината за хляб???? Отиде ми диетата, и въобще надеждата за отслабване....  smile3515 Днес метнах първия хляб, след него втори... Ужас, с брат ми и мъжа ми тримцата омаахме два хляба като стой та гледай... Вторият беше със сиренце, мммммм....

# 227
  • в гората
 Честито  tooth на пчеличката Мая.
 Фокси, и Тошето няма зъби още споко.
 Леле, как ме отсвирихте за срещата  Sad, само моето зверче ли става около 7ч. всяка сутрин  ooooh!, и аз като някаква кукувица обикалям от рано по улиците  Crossing Arms.

Ооо, Рися споко ще ти мине  Stop, то нали знаеш - всяко чудо за три дни  Mr. Green.Аз имам машина от близо 3г. и първите два месеца я ползвах като луда, ела да ме видиш сега ползвам я веднъж в месеца най-много и то за да си направя тесто за пица  Peace.

# 228
Уф,добре ooooh! Не че съм се притеснила,ама дручко си е така..да си видите бебоците със зъбчета Mr. Green Аз пък тъкмо два броя имам и как може поне единия да не се е озъбил досега Crossing Arms Тц тц тц...

Абе,Мимче,все се каня да те питам..как са ти ушите? И онова дето си го говорихме оная вечер за ЧРД-то на свеки все още е в сила..Само трябва да реша кво искам..Не съм се отметнала Naughty

Ииих,мама Петии,що не ти дойде на срещата? Веднага щях да ти дам от моите вълшебни хапове и щеше да си свежа кат` марулка..Сега чак ми се иска да ти пратя хапченце,щото само като се сетя аз кви менструални болки имах преди да родя ooooh! Хич не ща и да се сещам..Представете си гърчещ се червей..няма да говоря за това щото се сещам и хич не ми се иска да се повтаря..И слава Богу,откакто родих само веднъж ме боля корема,обаче беше толкова нищожна болка,че изобщо не й обърнах внимание...

# 229
  • София
И Мишето няма зъбки още.
Ние утре пътуваме към София. Дано да няма проблеми по пътя. Ще се пробваме да се класираме в петък на среща - пред Народния или в парка "Св. Троица", ама въобще не сме ранобудни, така че ще видим кога ще успеем.
Тези вируси са отвратителни, Зитка, бързо да се оправяте! Коте, много гадно, но наистина не е страшно, а и има ваксина. Не се сдухвай!

# 230
Фокси, мерси много, душо златна, ама кърмя и никакви хапченца не мога да консумирам. Ако трябва да е нещо вредно и забранено, предпочитам мохитца с цигарки. Може и да не лекуват болки от МЦ, ама поне няма да ми пука. Mr. Green

# 231
A Инче, сакън няма от сега да се гризкат.Аз се изказах ама след мен май никой не е писал,ако искаш ще отида пак да пиша че да ти я побутна напред темата Whistlingама ти не се притеснявай вече,нали докито ти е казало да дишаш спокойно Hug
ТЕДИ имам питанка,искам да скалъпя на Мая за 6месечинка торта(не че ще  я ям)но аз незнам как,та можеш ли някаква идея да ми дадеш или рецепта,но да е простичка и лесна за изпълнение.А и да питам ако купя готови блатове ще стане ли работата?Ако имаш нерви и време да ме насочиш,ще съм ти признателна  bouquet

# 232
foxy81, кажи какви са тия вълшебни хапченца, че и аз вчера се гърчих цял ден. Предния месец нещо ме прескочи и тоя ми се разказа играта.
И не се притеснявай не сте единствените без зъби и ние сме така, че и венците и не са подути даже.

Снимките са фантастични!!! Личи си, че сте си изкарали супер.
Жалко, че не беше по-наблизичко и нас щеше да ни има на тях.

Лека от мен!   bouquet

# 233
  • пак там
Миме, най-лесната торта: вземаш блатове от готовите, сиропираш ги, правиш крем от тези на доктор Йоткер, например, правят се за 3 минутки и редиш - блат, крем, блат, крем. Украсата - от теб.

# 234
Миме, аз не съм Теди, ама да те светна за едни торти, дето стават супер лесно и са с готови блатове и кремчета - Йотис се казват. Продават ги в големите супермаркети и струват 10-11 лева. Май ти трябва само  мляко, за да разбиеш кремчетата, всичко друго го има в пакета. Майка ми прави зелената торта на Йотис и става вкусна. Единствено подобрение е, че нарязва банани и ги слага върху крема между двата блата. Тортата е лека и е готова за 20-30 минути.

# 235
m@m@, кажи на свеки, че е абсолютно нормален - на Енчо му е 104 и доки каза също, че е в норма.
Хм  Thinking пък мойто доки за 106 каза , че е нисък  Confused Иди ги разбери кой прав ,кой крив  Rolling Eyes

Миме става с готови блатове  Peace аз преди да открия рецептата за този шоколадовия си купувах готови. Купувам два крема от тези дето са без варене , например на д-р Йоткер , малко бананчета на колелца и редя и мажа с крем. После разбивам сметаната намазвам отвсякъде и след това с пликче с отрязано крайче ( т.к. нямам щприц ) си правя някаква украса. Много добра работа вършат желираните бонбонки за цвят отгоре. Може и шоколадови пръчици и каквото друго се сетиш  Grinning А, блатовете се сиропират със захарен сироп (малко топла вода със захар )
Дано съм била полезна  Wink Пък ако искаш мога да ти пратя рецептата за шоколадвия блат  Wink

# 236
  • София
Аз съм ЗА среща в петък!  girluu #Milti

# 237
Мама Пети, пълна ти е кутията! Може ли едно местенце, моля!  Praynig  Hug

# 238
foxy81, кажи какви са тия вълшебни хапченца, че и аз вчера се гърчих цял ден. Предния месец нещо ме прескочи и тоя ми се разказа играта.

Ами казват се Co-Dafalgan ,но не са от България.Майка ми ги носи от Швейцария..това са единствените хапчета,които са ми помагали за много,ама много болезнен МЦ.По принцип са за всякакъв вид болки.Например когато ме боли главата пия едно такова хапче и след 10 минути вече съм забравила,че ме боли...Те са силнички..съдържат кодеин и заради това болката минава толкова бързо..
Не че е по темата,ама сега се сетих за един случай,когато бях на работа и имах адски менстр. болки.Пих първо едно такова хапче,обаче след около 2 часа корема пак ме заболя ужасно и ,вече забравила,че съм пила от хапчето,пих още едно.А по принцип се пие по едно на ден,или поне през 5-6 часа...Еййй,направо си се дрогирах...Излязох в почивка,та да не ме гледат хората...Ходих  замаяна цял ден..Оттогава много внимавам по колко пия на ден...

И аз съм ЗА среща в петък..не че знам къде  е тая среща,ама толкова ми се идва в София с вас на среща,че...иде ми да си хвана автобусчето и да ви подосаждам малко..Уф,кога ли ще навия мойто Боби да ме доведе при вас...а пък той да си гледа цяяял ден магазините за часовници на Витошка....Така и аз щастлива и той щастлив.. Mr. Green

# 239
Мамчета да ви питам някоя с мъж футболен маниак дали може да го попита как мога да разбера къде в интернет ще се гледа утрешния мач  newsm78 че баща ми и вуйчо ми искат да им го пускам , защото само по нета щели да го дават а аз идея си нямам къде да търся  Thinking Май ЦСКА (  Confounded ) щели да играят.

Фоксита айде другия месец като ходя да посрещам наш'то тати ще ти звънна да навиваш Боби да те метне към Софето и ще съберем всички софийски мамчета  Mr. Green

А Коте днес ходих да проверя за кърпа ама няма  Sad казаха ми , че чак другото лято щели да имат. Ще проверя и другаде и ако намеря ще взема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт