Фокси, ние също нямаме зъби, много се кисели Яна, ама засега резултат няма.
Инче, днес два пъти те видях, веднъж с двамата Венцовци и веднъж сама с бебо на Солунска в 18,30 , ама бързахме с колата и не се обадих. Аз също имам херпеси редовно, през бременността ми излизаха всеки месец, а Яна да чукна на дърво, няма. Чувала съм, че в Института по вирусология май беше , ваксинират срещу херпеси. Аз мисля, като спра кърменето, да отида. Ваксината била скъпичка, но забравяш за херпеси. Можеш да питаш педито на Венци дали е подходяща за бебета.
Миме, честити зъбчета на Мая!
Дидерончо, ако до утре следобед разбереш нещо, звънни да ти дам онези неща. Ако не - ще ги пазя за по-късно.
Ох, да ви се оплача, от вчера имам МЦ. Днес направо щях да умра от болки надвечер. Както си бях на улицата, като ме насвиха гадните яйчници, почна да ми се повръща, уплаших се, че ще припадна нейде. Добре че след 30-тина минути ми мина.
Днес метнах първия хляб, след него втори... Ужас, с брат ми и мъжа ми тримцата омаахме два хляба като стой та гледай... Вторият беше със сиренце, мммммм....
на пчеличката Мая.
, само моето зверче ли става около 7ч. всяка сутрин
, и аз като някаква кукувица обикалям от рано по улиците
.
, то нали знаеш - всяко чудо за три дни
. 
ама ти не се притеснявай вече,нали докито ти е казало да дишаш спокойно 
пък мойто доки за 106 каза , че е нисък
А, блатовете се сиропират със захарен сироп (малко топла вода със захар )
Пък ако искаш мога да ти пратя рецептата за шоколадвия блат
че баща ми и вуйчо ми искат да им го пускам , защото само по нета щели да го дават а аз идея си нямам къде да търся
) щели да играят.