Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 727
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Доре ти от къде я извади снимката на която гледам лошо,че нещо не я намирам в общото албумче newsm78може някой да ме е затрил smile3544

# 256
  • Sofia
Привет, привет!

Моля почерпете се за мини рождения ни ден Simple Smile

Честито на съотборниците! Да са живи и здрави!!!

Много ще съм бърза, че малкото се събуди...
Теди, мача ще го дават по Канал 1 от 19 часа Simple Smile ЦСКА-Динамо. Спасена си! Няма да ти се налага да правиш тая дивотия с интернет гледането Wink

Сребърна, Теди, много ви благодаря за кърпите! А за цвета - всичко различно от розово върши работа Simple Smile Не, че тати не носи розово, ама малкия Венци не го давам!

Благодаря ви и за успокоението за херпеса  Hug Направо не мога да повярвам колко много се сдухах  Confused Още ми е криво... Имам малка утеха от НОИ - превели са ми паричките най-после! Разбира се, виновна се оказа счетоводителката ни  #2gunfire ама то се очакваше. Така че днес може да се утеша по магазините малко....

Хахахаха, Миме, тази ми е любимата иконка  smile3544 Все едно за мен са я правили  Embarassed А тия дни съм си направо така...

Отивам да гушкам рожденника. Не мога да го целувам и затова двойно повече му пея и му казвам, че го обичам!

Хубав ден!

# 257
Привет момичета  - първо искам да честитя на всички мини рожденици, да са живи и здрави и много да радват родителите си.
Снимките от срещата ви са страхотни - личи си, че сте се забавлявали страхотно, а любимата ми снимка е  hahaha всички дребни шомпълчета на батута  Joy baby_neutral Joy
Ние бяхме няколко дни на село, прибрахме се и сега приготвям отново багажи да заминаваме към морето утре сутринта.
При нас нищо ново освен нови зъби - стабилно се озъбихме вече - мисля че сме готови за пържоли с пълен набор от 8 зъба. Последните два избиха миналата седмица като бяхме на село - общо взето без проблеми пробиха, като изключим раздразнителността и джълнатското чесане на венците с всичко което докопаме. Когато не издържаше мажех по 2-3 пъти на ден с гелчето, но мога да кажа като цяло, че не бяха проблем - сега да очакваме ли още или ще има малко затишие  Thinking newsm78 ooooh!
Папаме и стаиблно, след консултация бяхме - 8.000 кг и 67 см. Доки спомена нещо за попара, но направих веднъж и не я хареса много, та ще пробваме пак другата седмица. От кога се дава жълтък - може и да сте коментирали, но не мога да успея да наваксам с четенето - имам 4 теми да чета, а остава за след морето или най-вероятно там ще го направя някой ден.

naiema  - моля те  - имай милост с тези вкусотии, хубаво че няма бременни, понеже на мен ми потекоха лигите ...  Hug
Сега отивам да събирам багаж и ви черпя с една усмивка от малката зъбла

# 258
Привет момичета   bouquet
Много готини снимки от срещата.... Радвам се, че сте си прекарали добре Simple Smile Много ми се искаше да се видим, но следващия път. На мен последната ми седмица беше малък ад, но с моите премеждия ще ви занимавам друг път. Доста съм изпуснала и трябва да наваксам с четенето.

Честити месечинки на днешните порастващи Heart Eyes
Рися, честито "госпожа"! Безоблачно и щастливо плаване във водите на  семейния живот  Hug
И една снимка от нас в случай, че сте ни забравили  Blush
Айде отивам да чета, че сте писали  ooooh!

# 259
Здравейте и от нас с Дамян.

Честито и на половингодишните, и на зъбчовците.

Ние нямаме зъби.

Тези дни нещо не ги и чеше.

Ядем зеленчукови пюренца само по обед, но с кеф. Много се кърми нощем напоследък.

Блазе ви за срещичката. Ние нещо нямахме фонд почивка тази година.

Айде по-късно пак ще се включим.

# 260
Честити месечинки на Белослава, Венци и Александър!
Честита половин годинка на Ани и Самуил!

Хамелионче, с тези зъбки Ники изглежда, като голямо момиченце  Simple Smile .

Виви, много ти е сладка момата  Heart Eyes .

# 261
честито на всички бебета днес !  да са най-послушните деца

ние сме от беззъбия отбор , много си чеше венците ама зъбче още няма.

лек ден на всички

# 262
  • София
naiema, каква е тая почерпка, бе душа, загинах!!!!! Отивам да ям! Честита месечинка!!! Hug

Миме, снимката е от Дидерончо, още не съм ги качила ни в албума, ни на сайта, много съм безотговорна! Тая вечер ще ги кача, обещавам!

Ако има някой снимки и иска да ги кача в оригинален размер, да ми пише по Skype.

И аз предпочитам жълтите чадъри!

Коте, по телефона си мълчиш за месечинката, а, искаш да минеш метър, знам те аз... newsm38  newsm43

Иглика, и Йойо главно нощем яде! ooooh!

# 263
  • Велико Търново
Честити месечинки на всички бебоци   bouquet
Много ни е хубава темичката като има повече снимки! И Никол и Ема гооолеми хубавици  Hug
На Габи почти са й избили две зъбчета - едно отгоре и едно отдолу, скоро ще сме така  Mr. Green , ама докато я докараме като на Никол усмивката има още бая играчки да изгризем  Laughing

Момичета, искам да ви помоля да пуснете по един глас за Габи и Ева на wondertedy7, бебе № 47 и бебе № 57  Heart Eyes

Не мога да сложа линк, защото ми излиза, че е спам. Ако на някой му се занимава конкурса е на страницата на сензация.ком, пише "бебешки конкурс".

# 264
  • София
Здравейте, мацки!
Честити месечинки на бебочетата и наборчетата на Алекс.
Да почерпи и той
И специално забъркано за малките

Вчера ни биха последната ваксина.Тежим 8650гр и сме високи 70см.
От 2-3 дни минахме на следният режим.Как ви се струва?

6-7ч.-мляко 180мл+6л
10ч.мляко 180+6л
14ч.-зел./месно пюре-190мл.
18ч.-каша+пл.пюре/каша+АМ-180мл.
22ч.мляко-180мл.+6л

Аз ще видя дали ще се класирам за срещичката утре, че нещо го дават много жега.

Честито на озъбилите се.Ние все още нямаме, но скоро и това ще стане.Няма ак да ни пропусне  Mr. Green

Хамелеонче ама НИки изглежда много голяма.А колко зъбки вече има. Whistling
Хайде отивам да отпочина и аз малко.
И да сте по-редовни в писането.Аз като се сетих за погледа на Мимето и веднага се включвам  Joy

# 265
Леле, Хамелионче, малката Зъбла е уникално красива!!! Пу-пу, да ви е жива и здрава!  love001 Да я нацелуваш от нас с Крисето! Ама какви са тези 8 зъба, какво е това чудо? И нашето момче още няма ни едно зъбче в устата, а вие чак пък 8 ooooh! .

Иве чакаме те, хайде идвай!
Пускам малко снимки от вчерашната среща и още в албума.

Принцеса Анди                                                                 Криско
Госпожица Таня тъкмо си е хапнала нежни зеленчуци

Честито на малките месечинковчета! Да са здрави и щастливи!

# 266
леле Хамелионче на това му викат пълно озъбване Shocked
Нещо не мога да се справя с гласуването,трябва ли да се регистрирам?не вигдам никъде бебета newsm78не  е истина колко съм смотана ooooh!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
и специално за моя мил зет

# 267
Момичета , кой беше сайта дето си поръчвахте снимки с доставка  newsm78

# 268
  • пак там
s n i m k i t e v i . c o m
Момичета , кой беше сайта дето си поръчвахте снимки с доставка  newsm78

# 269
  • Велико Търново
alximika пратих ти ЛС  Hug
Ето и една снимка за поздрав  Laughing