Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 724
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Мацки,снимките са страхотни от срещата.
Честит празник на всички бебчета.
Вальо киселеца още няма зъби,макар че се белеят 1,2 точици на венеца,но за сметка на това продължава с разстройството и е толкова ослабнал и кисел  Cry,вече цала седмица и все плаче и се събужда с рев

# 271
Страхотни снимки! И майчетата и бебчетата са много хубави Heart Eyes Много ви завиждам за срещата и искрено се надявам следващият път да мога и аз да дойда Grinning

Рися, честито и от мен! Пожелавам ви много дълги години семейно щастие и още поне един бебок, може и повече Laughing

Фокси, споко и София още няма зъб, а на синът ми му изби първият на 6 месеца, ама ще тръгнат зъбките, къде ще ходят Wink

Честити месечинки на всички февруарчета празнуващи днес!!!!

А сега да ви се оплача: отне ми 2 часа да сложа синът ми да спи. 2 часа! Ей казвам ви луда станах накрая. Проблемът е, че иска да легна на леглото до него - ок, обаче София през това време се скъсва да реве и той я чува и не може да заспи. Ако я взема на леглото при нас пак не заспива, защото тя се върти и го закача. Пробвала съм и да я кърмя, ама тя не ще и да суче, като види брат си и е време за игра. Та днес ми писна и реших да го уча да заспива сам без мен. Сигурно над 100 пъти слезе от леглото и аз съответно го върнах, карах се, говорих, обяснявах, в началото бях спокойна ама ми писна... и така 2 часа-накрая беше толкова изтощен, че просто заспа. Много ме е яд, че като беше по-малък не го научих да си заспива сам в кошарата, може би сега щеше да ми е по-лесно... ама и бабите много го разглезиха... научиха го да заспива в количка, като го буташ, иначе не! И сега ми излиза през носа. Оф, не знам, много ми е тежко на моменти. С това заспиване ми разказват играта и двете. Докато приспя едното другото е оревало света, тъкмо заспи едното и другото се събуди Outta Joint Tired ooooh! Фокси, кажи как приспиваш Гошето и Насето и будят ли се един от друг? И другите мами да се включат да почерпя малко идейки, че в чудо се виждам вече Confused (повече никакви баби, София ще си я гледам сама Naughty)

И накрая нещо положително да напиша: започнах диета, дано съм стриктна. Писна ми да си ходя дебела, не мога да се трая вече! Та вчера ядох филенце за закуска, на обяд салатка, за вечеря мляко със cereal, тази сутрин за закуска йогурт, за обяд малко филенце и сега си направих за вечеря една супа от грах, морков, доматен сос и чесън Laughing

# 272
Привет и от нас.
Честито на празнуващите днес бебчета.
Всички снимки са страхотни.
Оказа се със сигурност че пак е вирус, и сега сме само на мляко, слава богу от вчера не сме повръщали.
Раде, дано Валето да се оправи скоро.
педи каза, че ни избиват и горните два зъба, още не са се показали, но венеца се е подул.
Коне, дано на Венци скоро да му мине, много е неприятно, но важното е детето да се чуства  добре.
Изчезвам, че малката мишка подивя вече в кошата, спахме и двете от 14 до 16 и сега е готова за подвизи  Mr. Green.
 Hug

# 273
  • София
Maринааа, Честит Рожден Ден   bouquet

Честити месечинки на бебоците от изминалите няколко дни
  baby_neutral

Белка вече хапва пащърнак, но не й харесва колкото моркова  newsm78 От другия вторник сме на картофче Simple Smile
Яна, аз реших да не заместам кърмене... Сега на обяд я кърмя докато откаже, после давам пюре /20гр 1-я ден, 40гр - 2я ден, по 60гр следващите 5 дни/ от един /нов/ заленчук в продължение на 1 седмица. На следващата - нов зеленчук...
След пюрето пак й давам да суче /веднага/, но последните 2 дни отказва
/така ще е поне за сега, докато си мечтая догодина да си работя от вкъщи; Ако се окаже че ще се връщам на работа, ще замествам хранене, но за сега хич не ми се иска/
Та въпросът ми е: Правилно ли й давам пюрето /без пауза след кърменето/?
А така като само опитва нови вкусове как трябва да въвеждам плодовете, жълтъка и месото... или е по същия начин...

И ние ще го преслушаме ДМ-а Simple Smile

и Белослава започна да прави "онези" движения... Сега се чудим кой пръв ще забележи и дали ще ни пита в каква ситуация точно ни е видяла, че е започнала  ooooh!
Всъщност започна в Здравец Simple Smile)

Рися, да живеете заедно много дълги и красиви години Simple Smile и може една госпожичка след врме... стига мъже в къщата Simple Smile

подаръците и на двете момичета са страхотни. За доказателство, че наиситна са невероятни само ще кажа, че и на милото му харесаха, което, вярвайте ми, е почти мисия невъзможна  Peace
Благодаря и на Мими и на Вержи за красотите   bouquet

За срещата - беше ми супер приятно, но най-основното е че към моя любимец Ачо, се прибави и малката сладка и вечно усмихната Евичка  Heart Eyes
Фокси и аз не знам защо не се пресрамих и аз  Joy Явно и двете сме много смотани на живо  Joy
Опитах се да си намеря повод и да дойда да питам кой номер панталони купуваш на мъжа си от ЛаРедут, но милото /и той срамежлив/ ми забрани  Joy

дая, ще пробвам тортата...

Пак не дочетох, но по-късно продължавам  Peace

# 274
Priveeet!
Izvenete za kirilcata,na 4ujd komp sum .Kaznahme blagopolu4no na Britanska zemia i ot 2 dena sme v Anglia.Mnogo mi lipsvate,o6te niamame net vku6ti i 6te izpusna dosta raboti,no 6te navaksam.Tuk mnogo mi haresva,vsi4ko e mnogo 4isto i podredeno i Nika su6to mnogo burzo se adaptira.
6te pi6a pak,mnogo celuvki i pregrudki! Hug Hug

# 275
Priveeet!
Izvenete za kirilcata,na 4ujd komp sum .Kaznahme blagopolu4no na Britanska zemia i ot 2 dena sme v Anglia.Mnogo mi lipsvate,o6te niamame net vku6ti i 6te izpusna dosta raboti,no 6te navaksam.Tuk mnogo mi haresva,vsi4ko e mnogo 4isto i podredeno i Nika su6to mnogo burzo se adaptira.
6te pi6a pak,mnogo celuvki i pregrudki! Hug Hug
Hug Hug Hug Нека хубавите ви моменти там са многоооооооооо!Ще чакаме от време на време да пускаш по някоя снимчица!

# 276
Еееее Дарима въпреки, че отдавна знаех, че ще се местите в Англия, сега като ти прочетох поста ми стана някак си тъжно  Cry. То е ясно че и от там ще ни четеш и ще пишеш дори надявам се повече , ама ей така някак си имам чувството че някой ни взима част от сектата.
 А иначе мнооого се радвам за вас и ви пожелавам да изградите най-прекрасния живот на острова. И съм сигурна че там всичко ще ви е много по-уредено и сигурно, отколкото в БГ за съжаление. Но на нас тук манталитета си ни е такъв балкански и не сме много по-реда. та напоследък седя и си мисля, че колкото и да се европейзираме все няма да сме толкоз подредени като в Германия примерно. Ама то не знам дали е и нужно, малко ще им придадем колорит на европейците.
 Та в тоя ред на мисли покажи им на англичаните какво е хубава българска жена и нека да ни завиждат  Mr. Green
 Пфу къде пък и мен ме изби на тоя тъжен пост от де да знам какво ме тресна  ooooh!
 А просто исках да кажа, че много ти се радвам и да пожелая бързо да се уредите там и лесно да се адаптирате.  Heart Eyes

# 277
Привет от завърналите се от обиколки мама и бебе!Липсваше ми форума,но от месец не съм влизала и явно имам да наваксвам много и не знам как ще успея да прочета всичко.
Много ме е яд,че не можах да се  класирам за срещата.Едно,че ни нямаше,а и бях пак с  38 градуса  температура от тъпите бъбреци.Толкова много и все хубави снимки сте направили на мамитата и бебета,че трябва и цял ден да се разгледат.  bouquetМного сте сладки всички.
Ние с бебе Виктор сме добре.Бяхме на море и много слуша мама и тате.Направо не е за вярване.
От вчера папкаме и месно пюре зеленчукова супа с пуйка и май ще му стане любимо.Няма такова бързо папане.То в  интерес на истината и аз ще го папкам.Давала съм на няколко пъти и жълтък.Хемоглобинът ни е 118 и ни посъветваха да поченем с месце и жълтъка.А и последния месец не е качил и грам,а само на сантиметри с 1,5.Пак си тежи 8600.Но видимо май след морето поотслабна.То и там малко се поразболя,а и страдахме от попаднал пасък в едното оченце.
Честито на Рися.Дълги години щастлив съвместен живот.Много сте сладки с бебо и бялата рокля.
На болните бебки да се оправят бързо. Praynig Hug
Оф този пост го пиша цял ден.Малкото диване не ме оставя.Постоянно прави тракалци напред назад и вече дори и на земята не мога да го оставя сам,защото все ще направи някоя глупост,ще чукне глава,затисне ръка или крак.Вече правим и по 3-4
 завъртвания едно след друго.Направо кълбенца.Ще пусна клипче,но после,че трябва да го кача някъде.А сега малко снимки от нас и морето.  bouquet

а тук ядем колички на плажа

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 19:37 от konikonkoni

# 278
Наде,Наде,верно сме смотли отвсякъде Joy Ама аз си знаех,че ще стане така..Тука много говоря,ама на живо някакси ме досрамява да си ги плямпам моите си глупости.Само с Мимето ми беше лесно,щото и тя като мен си ги праска едни..... ooooh!
Ама другия път,когато се видим /когато и да е/ няма да ни е срам,нали? Мен да ти кажа честно ме досрамяваше може би,защото понякога си мисля,че има хора,на които не съм им толкова симпатична..Така си мислех и за теб,и за Дорето..Може би затова и не се осмелих да си приказвам с тебе...Ама другия път няма такива Naughty Mr. Green

Даримка
,ех като те слушам и си представям какви смесени чувства бушуват в тебе..въодушевление от новото,тръпката и притеснението от предстоящото,може би малко тъга,но въпреки това - щастие...Надявам се всичко при вас да продължава да си върви по мед и масло и да свикнете бързо с новото Hug
Рени,за приспиването не ме питай...ама хич...само аз си знам какви нерви трябваше да си калявам,докато свикна с този начин на приспиване..Докато приспивам единия,легнала на спалнята,друсайки се и мрънкаща /пееща/,другия реве,та се къса в другата стая..Ама друг начин няма.Просто не мога да съм и с двамата едновременно.А за спане в една стая  и дума не може да става Crazy Или в отделни стаи,или никой няма да спи..Добре че горе-долу хванах цаката за бързо приспиване,та поне единия да заспива.И докато приспя и другия,първие вече се е събудил..и така..денонощен омагьосан кръг се получава,но няма как..Или се отказваш и започваш да се тръшкаш и да ревеш,или полудяваш,правиш всичко машинално и се правиш на перде /второто определено работи по-добре/ Mr. Green

Аре муцки,до после,че Гошко се събуди Crazy

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 21:00 от foxy81

# 279
Рися , благодаря ти  Hug

# 280
Darima пожелавам ви много щастие в новия дом,бързо адаптиране и не забравяйте БГ и нас Hug
Красикоко много сладки морски снимки,къде е този плаж на 1 снимка?много диво ми се вижда,съответно много хубаво.
Тутубуту и този линк на лични ми птваря като спам,ще пробвам по другия начин пак.Дано тоя път се оправя.
Раде,понеже беше в списъка за идващите на Здравец имам и за теб подаръче и съм ти го пратила по Ели Hug

# 281
дарима там е хубаво и подредено пожелавам ти бързо да свикнеш с хората там единственото аз с което не свикнах беше носталгията едва изкарах 4 месеца въпреки че ми се искаше да живея там. Успех!!!

# 282
  • София
Специално включване от бюрото на параноиците:

На срещата ми се гадеше и Котето се бъзика: Бременна си.

Обаче днеска пак ми се гади и утре ще си взема тест. Shocked

# 283
  • Пловдив
ааааааа Доре не така де #Shocked

ти искаш или не искаш второ сега?да пишеш за резултата

# 284
  • София
Ааа, нищо против нямам, ама Полина не ми излиза от главата... Sad Аз нали съм със секцио...

Общи условия

Активация на акаунт