Честит празник на всички бебчета.
Вальо киселеца още няма зъби,макар че се белеят 1,2 точици на венеца,но за сметка на това продължава с разстройството и е толкова ослабнал и кисел
,вече цала седмица и все плаче и се събужда с рев
Много ви завиждам за срещата и искрено се надявам следващият път да мога и аз да дойда 

Фокси, кажи как приспиваш Гошето и Насето и будят ли се един от друг? И другите мами да се включат да почерпя малко идейки, че в чудо се виждам вече
)

От другия вторник сме на картофче 

)
и може една госпожичка след врме... стига мъже в къщата 

Явно и двете сме много смотани на живо 

Нека хубавите ви моменти там са многоооооооооо!Ще чакаме от време на време да пускаш по някоя снимчица!
. То е ясно че и от там ще ни четеш и ще пишеш дори надявам се повече , ама ей така някак си имам чувството че някой ни взима част от сектата. 
Много сте сладки всички.

Ама аз си знаех,че ще стане така..Тука много говоря,ама на живо някакси ме досрамява да си ги плямпам моите си глупости.Само с Мимето ми беше лесно,щото и тя като мен си ги праска едни..... 

Или в отделни стаи,или никой няма да спи..Добре че горе-долу хванах цаката за бързо приспиване,та поне единия да заспива.И докато приспя и другия,първие вече се е събудил..и така..денонощен омагьосан кръг се получава,но няма как..Или се отказваш и започваш да се тръшкаш и да ревеш,или полудяваш,правиш всичко машинално и се правиш на перде /второто определено работи по-добре/