Цялата ДЕКЕМВРИйска дружина се моли силно за Полина!

• 16 895
  • 287
  •   1
Отговори
# 225

Момичета днес аз имам повод да почерпя всички вас. Ставам на 35г. (то било почти юбилей бе)

# 226
Не мога да вмъкна картинката  Embarassed newsm78 , черпя ви тогава с много добро настроение днес.

Ако някой иска да ми подскаже как става това с картинките

# 227
Добрютру.
Тенкс за закусчицата. Аз днес се събудих в 5ч и стомахът ми стържеше  Shocked
И аз си мислех, че е още рано за коластра, но явно организмът ми си има друг акъл. Все пак съм още в 22 г.с
Кат, имахме котенце. Още като забременях и мъжът ми започна да настаниса: питай докторите за котето, та питай докторите. Какво да ги питам, знам какво ще ми кажат. Дадохме го на майка ми да го гледа. Живеем близо, и тя е в апартамент, та поне можем да я виждаме по всяко време. Много ни липсва и не пропускам да я нагушкам всеки път, когато отидем. Но бебе и коте...не ми се връзват някак, колкото и да ми е мъчно. Понякога съжалявам, че я дадохме, но пък и мама много я обича.
Ниста, добре дошла при нас и честито момиченце. Дай повече данни за първа страничка и ще те добавят момичетата.
И аз се сдобих с две роклета по никое време, но използвам още докато е топло, че после има да се чудя в какво да се навирам. Не зная с обувките как ще се справя. Моите са все на висок ток, а в 8мия месец не се виждам как ще се накатеря на тях.
за дрешките - попитах, защото на сестра ми зълвата има момиченце. Купува и само хубави и маркови дрехи и е казала, че иска да ги даде на мен. Говорим само за връхни дрешки. Затова попитах как мислите. И детенце и майка са много чисти и са ми близки. Сондирах мнения. А това, че някой ще ми даде, не може да ме спре да купувам, такъв мерак имам. Crazy
Хубав ден на всички. Много момичета не пишат напоследък, дано всичко да са добре и просто да нямат време или възможност.
Ооооо, много рожденици си имаме този месец.
БОБИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И НЕПОВТОРИМА! СЕГА ЕДИН ВИРТУАЛЕН ПОДАРЪК, А ДЕКЕМВРИ ДА ПОЛУЧИШ НАЙ-ХУБАВИЯ И НАЙ-ЧАКАНИЯ!

# 228
ЧРД Bobby_Alex, с пожелание за здраве, щастие и лека бременност до края, с едно хубаво и здраво бебе.

# 229
Добро утро и от мен!
В кооперацията ни има тризначета и сутрин ме събужда хор ревящи бебета. Един вид тренирам.

Милейди, ко да кажа... сциганска работа малко... Но там явно тъй е прието - всичкото народ около родилката. Даже някой коментира в темата, че ако милата женица била сама, щели да намалят ДС с още 20%  Laughing
На мен въпреки всичко ми домиля, много емоционален момент!
Също твърдо съм решена да се боря за твоите каузи. И имам известна надежда, защото болницата, в която ще раждам е станала "Болница приятел на бебето". Отпаднали са добавките, дори и при секцио първото кърмене е след 2ч (ако упойката е спинална). Утре на лекцията за кърмене ще се поинтересувам дали ще ми позволят да закърмя на родилната маса.

Катче, аз уморих киселините с едни капсули Probitor. Една бременна приятелка ми ги препоръча (предписани са й от наблюдаващия лекар), зверих се в листовката - няма изрична забрана за бременни и кърмачки. Питай батко д-р дали може, ако те притеснява. Но гаранция - една капсула сутрин и забравяш какво е това киселини!

Choosy, аз поне ако харесвам човека, който ми предлага дрешки с удоволствие бих ги приела. Така с голям кеф се сдобих със почти неизползван стол за хранене от една приятелка, която е чистница и перфекционистка. Няма лошо, нали уж гледаме да бягаме от консуматорската култура (ама май по-скоро бягаме към поредния магазин  Mr. Green)

Аз днес, ако не ми мине котка път, ще капарирам количка. Следобед ще се похваля, ако всичко е ОК.

Ооо, Боби! Честито, душко! Много здрава и усмихната!   bouquet

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 10:30 от eta

# 230
само да се разпиша и се връщам назааааад да ви чета Hug

# 231

ЧРД, Bobby_Alex!!! Безкрайно щастлива, здрава и обичана бъдеща мама да си!!!

eta, това е много обнадеждаващо, че участва болничното заведение в тази инициатива  Peace  Дано само и персонала участва в него, че те често пропускат тези нови течения- някак по- лесно е да си караш на максимата "Баба ти само така и така и правила..."  Tired Аз за Тина Киркова не знам какви са им порядките, но скоро ще разбера....
А за клипчето- да, точно циганска работа, та чак и главата и държат...абе ни знам- някак едно много животинско ми е с целия тоз народ, ама аз съм си особена, както вече казах  Laughing

Мацки, моооля за съвети как да накарам бебата да се завърти, че си седи седалищно и това е то, а пък и на всичкото отгоре си изтяга краката надолу, та на моменти съвсем имам чувството, че ще се покаже ей сега един крак отдолу  Crazy Аз си знам, че има време да се завърти, но ме притеснява, че така още повече ми увеличава шансовете нещо да се смармаляса с тази моя кекава шийка  Crossing Arms Вися по малко на четири крака, ама за сега нъцки....А нали съм и на легло и не мога да си позволя кой знае какви волности.

# 232
Добро утро  Hug
Боби Алекс,  newsm59 Декември да получиш най-хубавия подарък   bouquet
За коластра не е рано, момичета, на някои бременни им тръгва още първото тримесечие, а при други няма и до раждането, всичко е индивидуално.
А клипчето ми беше страшно интересно  smile3521 Бях направо изумена как бебчето само засука  Shocked
Киселините - няма лек за тях  no Като тръгнат и нищо не може да ги спре - не ги предизвиква храна или пиене, появихами се 3-4 месец още и са на приливи и отливи. Още 3м и поне те няма да ме мъчат  newsm53
Милейди, аз упражнения не мога да ти препоръчам, освен лазенето на 4 крака, но стискам палци да се обърне  smile3503
Отивам да кулинарствам   food002, лек ден на всички

За Поли  fingerscrossed

# 233
Милейди, освен стоенето на 4 крака, в което е веща евилчето, на срещата на Пв-мамите, Боби_Алекс каза, че простирането и въобще стоенето с вдигнати ръце също помагало. Дано да намери време днес, че нали има празник, и да се включи с повече инфо.
ета, късмет днес, после да се пУФалиш.

# 234
  • София
За нашата рожденичка днес - да си жива и здрава и много, ама много щастлива. За днес само цветя - подаръка ще си го чакаш Декември!

Nista добре дошла  Hug
Choosy и аз съм  Shocked от 5 часа, ама не защото съм гладна, а по-скоро защото съм нервна.
Вчера бях при Чичо Доктор - имаше хубаво, имаше и лошо обаче, така че ще пиша след малко като имам повече време да си изброя болежките.

# 235
Milady,  Praynigразкажи ни за раждането си на Острова, не вярвам никак на някого да му досадиш:), още повече е явно хубав спомен, за всички ни ще е стимулиращо Laughing
Ет, супех с капарирането на каляската, да ни я покажеш после  bouquet

# 236
Здравейте момичета,
аз все се надпреварвам с времето. При вас така ли е? Все имам по нещо да върша и сякаж цял ден съм в галоп. Shocked
Снощи не спах и добре. Куклата ми,заспа едва към 12.30 през ноща. #Cussing out Всичко това понеже следябяд спа до 17.30 . Не успях да я събудя,толкова беше уморена от разходката. А и да си призная честно,беше ми моментно добре със спящото човече. WinkТишина,полегнах си на спокойствие,прочетох нещо,порових из нета......Обаче вечерта като я приспах все пак,бебето започна така да ме рита ,че останах будна поне още час -два. Confused Затова сега съм много уморена.

За киселините моята лекарка ми каза ,че помага глътка прясно мляко. Не съм пробвала ,понеже освен с кафето -прясно мляко не мога да сложа тази бременност в устата. Чудя се,как пиех пълни чаши с първата. newsm78
Затова набавям калций от кисело,сирене и кашкавал.

Някой има ли инфо за Поли,как е тя и бебецето?

Боби-Алекс,честит рожден ден. Бъди жива и здрава ,много щастлива и усмихната.  bouquet

Прегръщам ви силно всички  Hug и ви желая ден с по малко болежки и повече усмивки.

# 237
  • Варна
Добър ден! Честит рожден ден Bobby_Alex жива и здрава да си!
Удар ще получа вече с тази моята щерка. От две седмици
отказва да обуе друго освен сандалите си, които от пране вече
са се разчекнали. С триста зора и рев до бога днес успях да `и
нацедя крачето в едни нови сандалки. Последва 30 минутен рев.
Не ще и да върви с тях стои като препарирана. Същата работа е
и с гуменки, крокове и пр. обувно оборудване. Някои да ми даде
идея, че ми идва и аз да ревна вече. Какви са тези женски номера
не мога да вдяна...
Като гледах клипа с засукването на бебето се абстрахирах от
циганията наоколо, ама индийска му работа. Дано този път изваждането
на Даню да е не травматично, че да ми го метнат на цицката. С Агафия
не се получи, щото тая калпазанка, още докато ме резнаха и се нагълта
с околоплодни води, та само я целунах и я отнесоха да я аспирират. Ама
тя така си е тръгнала от самото начало е дивакиня...

# 238
  • София
Хайде да си кажа за вчера та да ми олекне Heart Eyes
Отидох си за месечния преглед при д-р Велев, като естествено най-много ме притесняваха контракциите дето си ги имам и очаквах едва ли не няколко сантиметра разкритие. Да, ама не, шийката ми си е екстра и ултразвуково и с мануален преглед /щото съм Тома Неверни/ и исках отвсякъде да се провери тази работа. Така че продължавам да си пия хаповете и да се надявам все така да си остана със или без болки baby_neutral. Иначе амебка е пораснала доста от предишния път – вече е 1 кг без 15 грама, което значи че продължава да си върви със седмица преди термина. Вече е с главата надолу, ама за това на мен ултразвук не ми трябваше, защото в момента любимото й е да ме рита в стомаха, което е по-добре от пикочния мехур де Mr. Green.
Дотук с добрите новини, доплера за съжаление въобще не беше добър, което в комбинация с повишените ми тромбоцити изисква лечение за разреждане на кръвта, за да може да се подобри и кръвоснабдяването на плацентата. Така че от днес ще си бия инжекции фраксипарин 1 седмица, а аспирин ще пия до края най-вероятно.
Така че пак съм в гадно настроение за съжаление, но поне това което ме успокоява поне малко е, че ако пък бяха толкова зле нещата, едва ли щеше да се развива по план дребната, че даже и малко в аванс.
Очаквам малко съжаление моля  Blush Embarassedи ако някой има такъв проблем да си каже, че ако почна да чета в Рискова съвсем ще изперкам.

# 239
Bobby_Alex, честит рожден ден  nbirthday newsm67  party023 Какво различно от другите да ти пожелая ... ами освен това, което ти искаш, а не е споменато до сега  Party

Общи условия

Активация на акаунт