Цялата ДЕКЕМВРИйска дружина се моли силно за Полина!

• 16 925
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро милички,
Като прочетох за Поли ,не успях да ви дочета докрая. Cry Нещо съм много емоционално настроена.
Поли,истински се моля за теб и мъничето ти. Praynig
Друго не мога да напиша за тази сутрин.

# 151
Здравейте на всички !

Снимките от срещата в Пловдив са качени (изгл., че са доста компресирани, защото са силно пиксализирани...)
Беше още една незабравима среща.  Heart Eyes  Радвам се, че запознахме и от близо с Боби.
Ама сега ми още по-трудно да си тръгна този следобед....
Ще ми липсвате....

зузу, честито stork-girl

# 152
La Fée, значи все пак днес тръгвате. Лек път, ще чакаме да се включиш, като се приберете.  Hug

# 153
 Party от мен!

Zuzu_82, честито розово stork-girl и на теб Hug

Срещата наистина беше много готина! А пък снимките този път са... позьорски Crazy Flutter

La Fée, още веднъж леко пътуване ти желая, пиши като пристигнете Hug

# 154
  • Варна
Сега успях да прибера моето дяволче от една пързалка, направо ме съсипа това дете днес, не мога да й обясня, че мама каталясва направо, два часа изправена там на слънце и да люля на лщлките или да пази хлапе да не падне от пързалката. Кошмар ooooh!
И аз си взех вестник Стандарт, но на статия за Поли не попаднах newsm78 Да не би да е за утрешния брой?
Иначе за бебешките покупки също мисля да си поизчакам , защото първо и на нас ни предстои ремонче и явно паричките там ще хвръкнат, за дрешки на бебо после Peace Иначе имам количка, повивалник, кошница за кола и много , много почти нови комплекчета от каката , които миришат още на прах за пране, просто не можаха да отлежат за толкова кратък период Mr. Green

# 155
Здравейте! Извинете, че така нахълтвам във вашата темичка, но искам да ви кажа нещичко:--------------------------------------------------------------------------------

ВАЖНО СЪОБщЕНИЕ!

ОТ 16,09,2009г. СТАРТИРАТ БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ, ПОДОБНИ НА ТЕЗИ НА СП. "9 МЕСЕЦА" . ЛЕКТОР Е АГ ЕЛЕНА ВАСИЛЕВА. ЛЕКЦИИТЕ щЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА СРЯДА В БЕЙБИ МОЛ-а до мебелна къща Арон, след тунела на Люлин.
На 16,09,2009 от 11:00ч. Лекцията ще е на тема "Къпане на новородено" и има вероятност да се къпе живо бебе.
За записване:  0888 580 932 или elena.antvasileva@gmail.com ; eli2002@mail.bg

# 156
Аууу....ама верно голямо позиране е паднало в центъра на Пловдив  Laughing Браво- аз обичам такива стойки от такива мацки - всичките сте много красиви и с много настроение Hug

Choosy, страшна осанка имаш!!!!  Heart Eyes

La Fée , лек път и много неусетно да мине за теб и буболечката   bouquet

zlitova, чорапите са много ценни, ако имаш проблем с това. Но не трябва сама да си ги назначаваш в никакъв случай- трябва лекар да ти предпиша точно вида им, компресията и тн. В Boots продават такива за пътуване със самолет, но те са три четвърти. Аз си бях взела от тях, когато летях до БГ с Яна в корема още. Но тези сега са си медицински и са цели чорапи със силиконова лента (може даже да минат за секси, ако не си ти напъхан в тях, за да видиш какви са менгемета), като ще трябва да се снабдя и с такъв чорапогащник за бременни, но още ме болят парите за него (цената му е умопомрачителна- 200 и няколко лв  Tired ). Ако ги обмисляш първо си мини през местното surgery и се виж с твоя лекар там, за да те насочи към специалист (ако изобщо кандиса, че те са мани, мани...). дано не ти се налага, че са адски неудобно нещо  Crossing Arms

Покупките- аз се изкушавам като цъкна 27-ма седмица да се захвана със списъците и преглеждането им, да прегледам какво имам от Яна и кое ще може да се ползва и вече след няколко седмици да започна самото пазаруване. С Яна към средата на седми месец накупих повечето неща, сега пак така мисля да направя, дай боже....Октомври наистина е добър месец, ама е мнооого далече, а мен ми е нетърпеливо....  Crazy

Отивам да обядвам- желая добър апетит и на другите папащи по това време   bouquet

# 157
Choosy, страшна осанка имаш!!!!  Heart Eyes
Благодаря!  Hug Гледайки се на снимките, виждам как стремглаво се разширявам. Не зная на какво ще приличам до края, но това да е.
Да похапнем, щом казваш.
Вие как приемате идеята за дрешки от деца на ваши много близки?

# 158
може ли парола  в снимка.бг  Hug

# 159
  • тук
много се извинявам на всички, че снощи беше голяма лудница
и изпуснах да ви кажа, че остана за утре, за да има повече място уж
то с вестниците не винаги е по първоначален план, че някога
Бойко Борисов си чупи крака и всичко се променя, но засега
са ми казали, че ще е утре

много се извинявам, че съм ви подвела и не съм актуализирала  Blush
аз ще я сканирам и ще я кача за любознателните, само да излезе

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 17:36 от portman

# 160
  • Пловдив
MILADY направо ме накара да се замисля сериозно за моите крака. Аз съм същата като теб предразположена по наследство към разширени вени и с тънка кожа и сега така са се надули, че отскоро почнах да се плаша. Досега само с троксивазин съм ги мазала преди години като ме боляха, но пък сега не ме болят още. А тези чорапи незнам дали ще ги изтърпя. Бях си купила много ластичен чорапогащник и го изтърпях само три-четири пъти и така си стои, хваща ме нервата като го сложа. Май ще проуча въпроса из нета да видя чичко Гугъл какво ще каже.

# 161

Като родих Лизи етърва ми ми даде много дрешки,но не всички й ги обличах!Накупих си доста,а и всеки,който идва да види бебето носи,така че нямах проблеми! Peace

# 162
portman ,Choosy  мерси много
разгледах доста снимки,много сте готини..Отивам да полегна ,пък после щч кача някоя друга снимка и аз
И аз имам много дрехи от Марти,но ако е мома ще се наложат ново покупки,това да му е проблема
Стискам палци за Поли  Praynig

# 163
  • Варна

Лично аз използвах изключително много от дрешките на племенничката си, които сестра ми даде. Те си бяха много запазени и допълниха гардероба на малката . Така имаше супер голямо разнообразие и постоянно нашата кокона беше скипрена с нещо различно. Дрешките бяха на ниво, като зная сестра ми каква е старателна по отношение на дрехите Peace
От други хора дрехи  не съм взимала , а някак не ги чуствам като близки за да използвам дрехите им.

# 164
Здравейте и от нас! Портман от моя страна няма смисъл и за питане. Да се Praynig всичко да е наред с Поли и бебето.
Петя аз съм съгласна стига пак да не изкочи нещо да се раходиме пък и на мен специално ми е близичко мястото за форумската среща стига да се разбереме нещо конкретно... За сега това е от нас. После като изляза ще видя да си купя стандарт да видя статийката... Леко доизкарване на деня.  Само за отчета всяка вечер Християн ми мърда в коремчето но вчера не го усетих,но като стана към 5 часа и като се замислих защо не мърда и итка и той започна доброто дете на мама  Heart Eyes послушаме почти веднага... Много  Hug на всички.

Общи условия

Активация на акаунт