Цялата ДЕКЕМВРИйска дружина се моли силно за Полина!

• 16 918
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Лимонката, в утрешния стандарт ще излезе статията, не в днешния.

# 166
  • Варна
Разгледах току що снимките от срещата в Пловдив- супер готини сте момичета, браво Hug Hug

# 167
  • Варна
Как сте днес ? Оживено е значи всичко е наред. Wink
На поста на *MILADY* пак се хилих ,като дива...
ет-ка както обикновенно , невероятно изчерпателна в инфото  Hug
утре очаквам още малко да разкажеш за доктора и хитрините. Честито на узналите пола
и на пловдивчанки да кажа ,че са хубавици с големи цици bombs
Това е за Jennie дето все се крие  Wink
Идейки си запъхтяна
вечерта веднъж,
Джени вир-водица стана
в цъфналата ръж......

Не закусвам пия кафе с 2 цигарки, виж обаче как обядвам, това е друга работа Crazy
Нещо започна пак да ми се услажда шоколада...Вечерям обикновенно салата с месо или риба.
Абе, обичам да ям...
За Поли се моля от цялата си душа и сърце Praynig

# 168
Лимонката и аз нямам нищо против, но така като е в неделния ден не знам дали няма да си измислим нещо с мъжо, че през седмицата се виждаме по за малко, но ако искаш може в събота пак да го обсъдим.

Пловдивските мами - жестоки сте.

За дрешки от близки нямам нищо против и предвид това, че ми е за първи път покрай дрешките ще изпаднат и полезни съвети за гледането на бебе.

# 169
....Като почета още (или по-скоро ме оставят да почета) ще разкажа пак. Ако ви е интересно де.  Simple Smile

Eta, Напиши ми моля те точното име и автора на книжката, която четеш, че може и да си я споменала, но съм пропуснала.

Ако знаеш и как се правежда заглавието на книгата на английски, за да я търся тука!   bouquet

# 170
....Това е за Jennie дето все се крие  Wink
Идейки си запъхтяна
вечерта веднъж,
Джени вир-водица стана
в цъфналата ръж......

Evil, не бях стигнала до поста ти при написването на предното ми мнение! Много ме зарадва, мила!  Hug

Това ми е любимо стихотворение!   bouquet

П.П. Между другото истинското ми име е Жени. Никът, който използвам тук е, защото Жени вече беше заето!  Wink

# 171
Как сте днес ? Hug
 Да се  Praynig всичко да е наред с Поли и бебето. И дано всичко мине добре.
Е мамите от Пловдив направо сте супер newsm10. Hug Hug Hug
Аз утре пак ще ходя при доки,дано всичко мине добре. Praynig
Лека вечер на всички мами и тяхните малки бебешоци. Hug Heart Eyes

# 172
Чудни пловдивски бремелинки!   bouquet

Джени, книжлето е "THE HAPPIEST BABY ON THE BLOCK".

За покупките съм писала. Едно е, че ме сърбят яко ръцете  Mr. Green Но главната причина да почна от рано е, че си нямам нищо, нула - всичко съм разчистила от София.
Така малко по малко си разсрочвам разходите, или поне скъпият не ги усеща  Laughing Чисто финансово - ако не ви е проблем да дадете наведнъж една немалка сума (да не казвам голяма дума, но най-често е чеирицифрена  Confused), то не чакайте последния момент  Peace

Дрешки от познати - само от някои, малко съм гнусливичка  Embarassed

Бягам на гости, до скоро!  Hug

# 173
Ето ме и мен Sunglasses
Днес спокойно можех да мина за детегледачка Laughing Първо си видях за сефте зетя...душичката е на почти два месеца вече, тежи 5 кила, има огромни сини очи и най-хубавото е, че съм му любимка  Sunglasses...Оказа се, че е кисел по природа, но в мен не се разрева нито веднъж...заспа на гърдите ми в поза яйце (надупен върху бъдещата си жена, която по едно време проревнува Joy)...и така си отпра доста време...после да ви се похваля смених памперса (въпреки чуденката ми как се процедира с момченца и пишленца)...Добре, че вчера гледах обучително филмче за първи грижи за новороденото!...С две думи му действам приспивно и малкия Ивчо хареса тъщата  Heart Eyes
После пък дойде кръщелницата ми (на 5.5 годинки) и обърнахме къщата наопаки...замъкна всички плюшени играчки на дивана...после обърна "съкровищницата" с бижута на леглото и поиска камъчета на ноктите  Laughing Не се размина и слагането на тату-та на двете ръце (стана като рокерка)...Последва писък, че "Мелодията на сърцето" е започнал, гушна Розовия заек и миряса  Joy
Много емоции днес, бързо мина деня Party
Пловдивчанките сте големи сладурки Hug Choosy, радвам се, че се усети липсата ми  bouquet Най-редовно съм пред компа, но не винаги ми се пише...
За закуската - кроасанче най-често, ако навия мъжо правя пирожки с кашкавал, ако съм гладна сандвич...
*MILADY*, отдавна направих списъците...набелязах си едно по едно нещата в онлайн магазините (вече ги знам насън да ме бутнат) и само чакам да дойдат мебелите на 15-ти и имам карт бланш да купувам и подреждам...Иначе си купувам редовно дрешки и вече почти съм изпълнила списъка за дрехите, много съм доволна Grinning
Хайде стига съм писателствала...Хубава вечер на всички Simple Smile

# 174
Мдааа....нашата мома е добре, спеше си блажено надолу с главата (65мм), облещи едни очни кухини срещу ни, показа идеално гръбначе, да не говорим каква перфектна пеперудка като стигнахме до дупето:))))) Embarassed

дрешки смятам да приема от сестра ми и една много близка приятелка, каквото си харесам да купя, а каквото ми подарят - да съм благодарна! досега сме купили две сладурски розовобели бодита , по-наситено розови чорапки с кант на цветенца и хавлийка за баня - бяла с розов кант и розов таралеж на качулката Wink
кошарата сме харесали - текстил, пълен пакет - барабар с повивалника и играчките и възглавките, сгъва се, сменят се нивата, широка, мобилна, в тъмносиньо и винено червено.
за количката -май ще се озова без да се натискам със Silver Cross - английската ни баба е с по-голям мерак от моя. Има в оникс-черно и два нюанса розово, със съществена разлика в цената не ми е мн ясно защо, не се съмнявам, обаче че возят "кралски" http://www.silvercross.co.uk/our-range/heritage-collection/kensington/soft-pink/
страхотно, ама за лятото ще трябва да се купува пак, затова не съм решила още дали съм толкова spoiled....вижте сайта има и модерни варианти, аз наприемр съм фен на тази - http://www.silvercross.co.uk/our-range/pram-systems/linear-sleepover/
за другите неща не съм мислила, има време, раждането сега ми занимава ума, тук ще е (в БГ), дано да остави по-приятен спомен от първото....

За Поли и бебето й Praynig
а и за всички ни....

# 175
добър вечер  и от мен

наи сетне успях да се добера да компа,правихме леко ремонтче  и направо се скапахме,но приклучихме и вече си легнах да почивам.

искам да ви попитам дали знаете дали може да нанася накакво лекарство ваншно(имам предвид за крака,че имам някакви ранички)или трябва задалжителна косулт с лекар?  Thinking

ОТИВАМ ДА ВИ ЧЕТА КАКВО СТЕ ПИСАЛИ И ЛЕКА И ПРИАТНА ВЕЧЕР

# 176
  • Варна
mimmm, за какво е това мазило, какво ти има на краката. по принцип фармацевтите също биха ти предписали нещо, ако не е сериозно , но е хубав консулт де.

Лека вечер и от мен, отивам да се потапям в леглото Hug

# 177
Аделка, малката Джема кралски ще го раздава!  Simple Smile
Кенсингтън, Балморал и прочие модели от класическата серия на SC са много манияшки!
Селебритита от ранга на н.в.Мадона возят бебетата си в такива!  Grinning

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 22:58 от eta

# 178
  • София
Здравейте,

И аз да се отчета - от понеделник не ми остава време...

Бяхме на преглед и вече нашия малчо е много порастнал. Вече съм почти в 27 г.с. и за малко повече от месец бебо е станал от 480 гр. на 1200 гр. Дори лекарката се изненада и го очаква до термина да стане 4 кг, да му мисля аз как ще го раждам. Важното е, че е жив и здрав.
Аз досега съм наддала около 10 кг, което ме плаши, защото се надявах максимум да стигна 15, но уви - бебо явно много яде още от сега. За щастие хората ми казват, че съм качила само на корем, а не навсякъде по тялото си, но ще му мисля след раждането и следващите 2-3 месеца ще си забраня тестените храни, бисквитките и вафлите, които много ми се услаждат напоследък.

Тъй като наближава дългоочаквания концерт на Мадона, исках да ви питам дали смятате, че силната музика и вибрациите могат да повлияят негативно на бебето? Всички около мен са против да ходя, но аз като твърдоглава зодия - не бих изпуснала такова събитие. Поне успях да си сменя билета от терена за седящо място. Вие мислите ли да ходите на концерта? Ако не се лъжа Колибри беше споменала, че е там. Надявам се музиката да повлияе добре на бебо.

Лека нощ от мен...

# 179
Добро утро

Чеспя по кафе, да ни е хубав деня
който иска да пазарува  колички,кошари ,столчета за кола и др. в магазин  Мечо Пух на околовръсното,към Панчерево има 50% намаление
без храни и памперси

Общи условия

Активация на акаунт