Цялата ДЕКЕМВРИйска дружина се моли силно за Полина!

• 16 917
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро 2 в 1 ! Дано ни е хубав и добър деня, дано бъде добър деня за Поли Praynig

valeske , благодаря за аромата който внасяш, обожавам кафе Heart Eyes

sunnyflo , радвам се , че всичко при теб е ок, а и не му мисли за килограмите, все пак си се ограничавай както си знаеш, но че ще се расте, ще се расте, то е явсно, бебчетата да са живи и здрави Praynig Иначе за концерта аз си си мисля, че по никакъв начин не можеш да навредиш, напротив ти като се изкефиш на музиката, знаеш ли, може и да му хареса. Дерзай девойко, забавлявай се сега, че после малко ще ти се секне хойкането Mr. Green Laughing

Аз вчера реших цял ден да не си полягвам през деня, както , често, често започнах да правя, и цял ден си намирах занимание из вкъщи, почиствах, прах,, играх с малката, гледах телевизия и излизахме навън на разходки, ами мога да ви кажа, че се чуствах много , много по добре, по-жизнена и енергична отколкото като легна и се превърна в търтей, тогава пък нишо не ми се подхваща и никъде не ми се ходи.  Grinning Още, че поизхабих енергия, и киселините , които не ме пускаха предните дни, вчера ги нямаше. Wink
Мисля малко тази практика да приложа , доколкото сила имам Hug Хубав ден, отивам да си правя кафе.

# 181
  • Бургас
Добро утро, момичета!

Влизам набързо да се отчета, че да не ме забравите  Blush Покрай наближаващата сватба съм леко луднала, все едно, че аз се женя... Да се похваля, че се престраших и си поръчах бижута и чанта от ибей /Ета, благодарско за полезните линкчета   bouquet /, лошото е, че чантата и едното бижу не са дошли, но се надявам да не ме изненадат неприятно  Rolling Eyes Остана да измисля оригинален подарък и чакаме заветната дата  Grinning Така че ако някой може да ми "подхвърли" интересна идея за подарък, ще черпя  Wink Трябва да не е нещо обемисто, нито чупливо, защото младоженците ще живеят в Канада  Wink

За покупките, аз също почнах по малко да вземам дрешки, защото някак си не си представям да обличам момъка в розово - иначе повечето неща вече си ги имаме. Дрешки ми беше дала и една приятелка от нейното момиченце, но те ни ставаха към годинката, съвсем бебешки не съм ползвала освен нови, които наистина получихме в изобилие като подаръци  Simple Smile

Ета, това което си преразказала за първите три месеца след раждането и в частност НЕпазенето на тишина ужасно много ме успокои, защото едва ли ще мога да обясня на бъдещата кака да пази такава  Thinking На мен основното ми притеснение е,  да не съвпаднат периодите с колики и никнене на кучешките зъби на Мимето, ама каквото е такова. То си е ясно, че ще съм с две бебета в къщи  Mr. Green

Поли, с теб сме  Hug

# 182
Добро утро и от мен, бебевози hahaha

sunnyflo, аз също не бих ти препоръчала да ходиш на концерта. Naughty Децибелите ще са страшно силни, а за малкото същество вътре никак не е добре.  Да не говорим навалицата, блъсканицата, напрежението и наличието на толкова много хора около теб (болни, здрави - всички ще са там). Ааа не мерси! Поради тази причина аз се отказах от концерта на Слави и пратих само мъжо с компания. За мен бебка е по-важна от един концерт, бил той и на уважаемата Мадона.
Но твое си решение.... аз не бих рискувала нещо да стане.

Видях си сега лентичката, е квадратчето вече е в 6-тото. (всъщност вече 2-ри ден се оказа, че е преместено)
Демек най-накрая ЧЕСТИТ НИ РОЗОВ 6-ТИ МЕСЕЦ! Two Hearts Tada

# 183
  • Варна
Добро утро !

AdelF силно разчитам на теб за се сдобиеш с тази кралска каляска...за мен
ще остане мечта, освен ,ако не се наложи скоро и внуци да дундюркам...
Толкова е прекрасна, направо си припадам по тези ретро модели Crazy
Отивам да се разкрасявам днес, фризьор, маникюр ,педикюр ...има нужда
от малко глезотии за мене си само. Чудя се дали да сменям фейса изцяло
или да не избухвам още  Thinking
Лек ви ден!

# 184
  • Варна
Здравейте мамчета!
Има ли новини от Поли? Аз днес си взех Стандарта и право на работа, но докато го разлистих на бързо не видях сякаш статия за Поли....
Дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

Пловдивчанки, разгледах ви снимките, големи сте мацки Heart Eyes. Само хубавеете....

Относно дрешките на мен всичко ще ми е новичко и то не че нещо не искам да ползвам дрехи от други деца, а просто никой за сега не проявява желание да ми подари нещо. Една приятелка взе веднъж да се оправдава, че й били много захабени и не ставали за носене newsm78. Абе това да е проблема, няма да ни съборят едни дрешки я!!!

Целувки на всички и лек ден!!! newsm51

# 185
Evil, избухвай, избухвай! Ако нещо не се получи, ще го оправдаеш с хормоните! Grinning
Milena1976, и аз скоро бях кума на сватба и те разбирам какво те тресе в момента! За подарък ние се двоумяхме между хубава картина или комплект много луксозни халати, хавлии и спално бельо. Само давам някаква идейка....
Хубав ден на всички, а за Поли -  Praynig

# 186
Добро утро!

И аз днес съм като evil, отивам да се преведа в ред  Simple Smile Приятелко, утре ще се познаем ли или да турям червен карамфил на ревера?  Mr. Green

sunnyflo, по повод концерта - няма да те зарадвам, ама Дарлин е права. Вредата от високите децибели за плода не е доказана на 100%, но аз лично не бих рискувала. Бях го давала и преди:

Според някои учени, излагането на фетуса на силен звук, би могло да доведе до необратими здравословни проблеми. Едни от първите реакции са учестен сърдечен ритъм, прекомерно поглъщане на околоплодна течност и резки промени в поведението. В бъдеще е възможна дори загуба на слуха.

Това от тук http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=13&language=13

Дрешки и аз още нямам, чакам да дойде есенно-зимния сезон. Там съм обещала на майка ми да се вихри и тя вече потрива доволно ръце.  Grinning

# 187
Добро утро, дружина.
маянка, хубав ден си изкарала.
sunnyflo, аз не бих рискувала с такива масови мероприятия. Високи децибели, много хора на едно място - тълпа луди фенове, да си го кажем направо. Не мисля, че е подходящо за една бременна жена. Но всеки си решава за него.
dori_ta, няма статия и днес Confused
ета, евил, избухвайте, после ще се фотнете тугедър, в стил открийте 9-те разлики, че да имаме забавление у форОма. Hug
Милейди, ти как си днес? Нахлузи ли вече чорапите, или още се мъчиш?
Дарлин', честито ни 6то квадратче.

# 188
  • тук
аз влизам да се червя заради Стандарта, не си го купувайте, моля ви
обяснение защо пак няма нищо ще имам чак в ранния следобяд
 много сори, затова не обичам да коментирам предвиарително, но пък нарушаването на
личните права ми е друга болна тема и заради онази снимка .... няма значение

# 189
Дарлин', честито ни 6то квадратче.
А честито и на тебе  Party

Забравих одеве да кажа .... сутринта в 8:30 получих СМС от Фейчето, че влизат в Сърбия. Имало опашка, ще пише от Франция неделя-понеделник  Peace

# 190
аз влизам да се червя заради Стандарта, не си го купувайте, моля ви
обяснение защо пак няма нищо ще имам чак в ранния следобяд
 много сори, затова не обичам да коментирам предвиарително, но пък нарушаването на
личните права ми е друга болна тема и заради онази снимка .... няма значение

Портман, на твое място ще се обадя в редакцията да им вдигна скандал. Толкова по-важни неща ли имат от 4 живота?!? Не осъзнават ли, че така губят ценно време?!?  Бих ги заплашила даже, че ще се обърна към друг вестник след като те не проявяват интерес! Crossing Arms Бъди малко строга и искай причина защо бавят!

# 191
Здравейте! Как сте днес? Ние се стягаме да ходиме на кафенце с приятелка и за куската ще стане на обяд  Wink
Петя няма проблеми за събота да го обсъдиме пак че и аз незнам на 100% да не излезе нещо.
За дрешките от близък човек (мисля че Choosy попита) аз лично една приятелка с която сме израснали заедно сега има момченце наистина че малко няма да ни отговарят дрешките защото тя роди някъде края на пролетта аз ще съм зимата но пак малко или много ще са ми в помощ. Стига разбирасе да си ги знаеш хората и хигиена и всичко,че аз примерно не от всеки ще взема все пак...  но от близък няма проблем... аз даже ще взема и матрака на племеника ми въпреки че е за нов но аз го взимам с цел новия матрак да го сложа върху стария за да ми е на по високо първоначално,мислих и страниците да взема защото знам сестра ми как е гледала малкия но те са минали и през друго дете,което аз не познавам нищо против,но... Много зависи от хората... Аз пак се разписах като невиждала компютър... Ще ви оставаме че пак закъсняваме за срещата...  Hug на всички и приятен ден изпълнен само с хубави емоций... Щяхме да забравиме довечера съм на преглед в Шейново при една акушерка колкото да се запознаеме и да видиме Християн как е в коремчето ми... Ще пишеме посл как е минало. Peace

# 192
  • София
Портман какво е станало - някой има нещо против да го видят - това ли е?
Не се ядосвай - правиш всичко по силите си Hug

# 193
Привет мацки с тумбачета!Виждам интересни темички сте захванали пак  ,  дрешки ще взема от снаха ми ,че горе долу по едно и също време са ни бебчетата но през една година ,не мисля че в този период когато се сменят размерите през 2 месеца ,дрешките въобще могат да се захабят или износят.За концерта на Мадона ,аз лично не бих отишла дори и да ми е подарък билета ,блъсканицата ще е ужасна ,шума непоносим и за мен и за бебо,но всеки решава за себе си и малкия  мишок,тъй че, който реши да отиде  ,желая весело изкарване . Миленка , вчера копувах подарък за сватба ,най-добрата ми приятелка от гимназията живее в Германия и също не може да носи големи подаръци,та взех и една много красива икона на Богородица от Катедралата ,лично аз бих се зарадвала на такъв подарък тъй че го избрах и за нея.
Лек и безпроблемен ден желая на всички ви и стискам палци за Поли и бебчо всичко да се нареди!

# 194
За пловдивските мами и не само. Има дни на отворените врати (за посещение на родилни отделения).
Ето и програмата

Пловдив
МБАЛ “Свети Панталеймон”, Пловдив, бул. Никола Вапцаров 9  За записване: ст. акушерка Виолета Ветренска – тел.: 0896 646 318, 0888 806 309
1, 8, 15, 29 септември, вторник 14:30 ч.

СБАЛАГ “Селена” ООД, Пловдив, ул. Пещерско шосе 80
За записване:
д-р Ангел Ставрев – тел. 0888 431 118
Атанас Влахов – тел. 0887 400 752
7 септември, понеделник 13:00 ч

УМБАЛ “Свети Георги” – АГ клиника, Пловдив, ул. Пещерско шосе 66
За записване: ст. акушерка Дора Мрянова – тел.: 032/ 602 825, 0887 771 618
9, 30 септември, сряда 13:30 ч.

http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3 Ето и за другите градове

Общи условия

Активация на акаунт