Цялата ДЕКЕМВРИйска дружина се моли силно за Полина!

• 16 910
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен мили дами,
аз да се отчета - бях на преглед, бебо е добре засега (дано и занапред). Върви с една седмица напред, днес се пъчеше нещо, да си показва коремчето и сърцето. Иначе поради нисък хемоглобин ми изписаха и желязо, та освен витамините трябва и него да пия, ама като е за добро няма как.
Разгледах снимките от срещата на пловдивчанките, много сте готини.
 Praynig за Поли...

# 196
Добро утро,

Аз минавам само да почерпя, че днес съм се родила преди 22г. и 1 час.

А сега да се захващам работата с приготовления по масата.
Приятен ден

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 12:58 от petia_sport

# 197
  • Бургас
Петя, честит рожден ден!!!

# 198
А, бре, жена, тук има бременни, нИдей така с тия торти.
Петя, да си жива, здрава, весела, засмяна. И декември най-добрата мама!

# 199
Choosy - просто исках да ми е по-пищтно менюто, но минаваме на плодове.milena1976, Choosy Благодаря за пожеланията.

Портман не се ядосвай, по-добре е найстина да ги заплашиш, всички се страскат от конкуренцията.

# 200
  • София
Петенце да си жива и здрава - а след няколко месеца и най-щастливата мама на света Hug

Аз докато напиша и някой изяде тортата Laughing

# 201
petia_sport, честит рожден ден  newsm59 Пожелавам ти всичко най-най и здраво бебче през декември.
Ето я тортата party023  не е изядена  Party

Момичета, попаднах на тази статия "Ще плащат по 100 лева за дете, за което няма място в детска градина" 
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=7620 и искам да попитам дали вече е влязло в сила? Някой чул ли е за такъм случай?

# 202

Честит празник, petia_sport !!! Желая много здраве, щастие и най- вече здраво и ухилено бебе през декември!!! Не знам дали си фенка или не, но искам да те поздравя с това  Hug

Хаха- смеете се вие на моята борба с чорапките- менгеменца  Laughing не, днес не ги нахлузих, понеже ходих до Тина Киркова на скан и нямах сила за сутришна борба, ама утре пак съм с тях  Tired

Браво на здравите бебоци, които са се демонстрирали на мама и тате тези дни  Peace Все така!!!

Аз днес отидох до мола за секунда, че трябваше да си купя малко боклуци от Бюти зоната, та забърсах най- сетне и тази книга Близо до бебето, както и една за възпитаването на каката, ама втората нещо май не е точно каквото търся....Ако има добри идеи за книги за възпитание на детето (ама не нашенски модел моля  Wink ) ще съм благодарна за линкчета  Hug Сега доволно ще се разпльоскам и ще се образовам по разни въпроси.

Концерта, аз също съм в групата против- дори и да си затворим очите за децибелите там, то присъствието на толкова много хора, бутаницата и изобщо потенциалните зарази, разпри м/у наквасили се фенове, пък не дай си боже и нещо да стане, та да се изпопаникьоса тая тълпа там.....виждат ми се неоправдан риск. Смятам първо да си родим нашите Мадони и Мадонковци, пък после тези пеещите ще ги уважаваме  Peace Ама пак де- всеки сам си решава кое му е оправдан риск и кое не  Wink

Evil, Етка- мноооого да се поглезите днес и чудни хубостници да излезете от салона, пък утре и по една снимка на фасоните да направите, та да ви викаме тук пак "пу- пу" като истински балканци  Heart Eyes

Елфче, на- и аз това видях- оставиха ни да гризем треволяци тук, а шоколада ометоха  Crossing Arms

Щях и още да пиша, ама се изчанчих да пиша с една ръка на тоз лаптоп в кревата, та по- късно като си вдигна телесата ще се включа пак   bouquet

# 203
  • тук
Понеже веднъж се разприказвах по темата, сега трябва да дам обяснение

Може би повечето от вас не са разбрали, но бащата на Поли
е журналист - той се е обадил на колегите си в Стандарт
и е помолил да не пускат статията
предпочитали да не се шуми в момента - иначе тя си стои наредена и чака

ами това е ....

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 14:35 от portman

# 204
petia_sport.
Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рожденни дни...и не на последно място - едно здраво декемврийско бебе, което мн да ви радва!
По въпроса за концерта, всеки сам решава, но аз лично не бих отишла на подобно шумно и пълно с народ място.
Лек и хубав ден колежки  - декемврийки  Wink

# 205
здравейте мили момичета!Бях на море за 7-8 дена и сега не мога да Ви наваксам,
Поли -дръж се всички сме с теб!
Петя да си жива и здрава  много усмивки и весели мигове !
Милена 1976 , и аз ще ходя на сватба скоро на наши много близки приятели и сме решили да вземем дигитална фоторамка,Цените са от 100 до към 300 лв, може да събере около 500 снимки и видео клипове-зависи от картата,Има ги в Технополис,

# 206
  • тук

Петенце, много хубави неща да преживееш и
много хубави неща да получиш от живота,
а най-хубавото от тях - през декември с лекота

# 207
Мила Петя, желая преди всичко здраве! Много щастливи и незабравими моменти от тук нататък на теб и порасналото ви семейство!

Аз отново залитнах здраво към късото и съм сериозно окастрена  Mr. Green Дано не ми порасне дълга до като се наканя да се покажа.
Не смея да кажа, ама май утре ще ида да капарирам една каляска (и да мирясам!). Ще се похваля, но след като вече е факт.

Много ме зарадва сумата, събрана до сега за Поли, но от друга страна вестите от нея хич не са спокойни... Дано удържат колкото може повече, дано, Господи!  Praynig

# 208
  • Варна
petia_sport, честит рожден ден  newsm59 Пожелавам ти всичко най-най и здраво бебче през декември.
Ето я тортата party023  не е изядена  Party

Момичета, попаднах на тази статия "Ще плащат по 100 лева за дете, за което няма място в детска градина"  
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=7620 и искам да попитам дали вече е влязло в сила? Някой чул ли е за такъм случай?

Не става дума за всяко дете, а само за тези записани в частни детски градини. Звучи много примамливо и идеално, но пак дълбоко в идеята няма замисъл, не могат да се облагодетелстват всички. Аз бях се заинтерисувала много , че ми е момент дете за градина, но се указа не чак толкова радостна новината.

И да не забравя Петя, честит рожден ден,  бъди много здрава, щастлива и с щастливо и здраво семейство!

# 209
Честит рожден ден мила Петя. Да си жива и здрава и много късмет.
Аз също се радвам за събраната сума, но има още много. Дано се съберат паричките в най-кратък срок. Дано и Поли и бебето да са добре и всичко свърши с хепи енд.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт