ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
*Jeny* я не се вкарвай в приключения  Heart Eyes
Щом няма да спечелиш нищо от цялата работа за какво ти е?
Кой ще ти компенсира това време да си отидеш по магазини и да се порадваш малко и на бременността и седенето вкъщи?
Сега ще почнем да ги плюем бебетата след 2-3 седмици и после няма почивка с тях. Нямат копче да им спреш рева, няма и как да ги убедиш да спят нощем  Laughing
Почини си сега докато можеш... Hug

# 211
  • София
Еми, Джени, като не искат така във вашата фирма ги остави да се оправят без теб и си почини хубаво. Сега ни е паднало да се поглезим месец - месец и половина, да поспим до късно, да се моткаме по кафета и по магазини. После като се роди малкото съкровище кой знае кога ще ти се отдаде възможност за истинска почивка. На мен тази ми е последната работна седмица и излизам в двуседмичен отпуск, който ми се слива с болничния от 14. Нямам търпение да дойде петъка Simple Smile
Работата ми е приятна, колоегите също, но наистина си мисля, че имам нужда да се откъсна от всичко, да релаксирам и да се пренастроя за това, което ме очаква  Grinning

# 212
Jeny, ако ще ти плащат и заплата и болничен си заслужава, иначе просто няма смисъл. А парите винаги могат да намерят начин как да ти ги дават, стига да искат, и ако е частна фирма де. имахме колега, който изкара инфаркт и му се полагаха 6 м болнични, но откакто се закрепи си го взехме на работа и си получаваше и болнични и ние си му давахме заплатата.

# 213
Здравейте мами  Hug

На снимкте сте много спадки бреееее да ви изяде човек  Party

Дели покупките са супер, а такова е и нашето легълце цвета му е венге и крем, вижда ми се доста удобничко  Peace Аз сега за него уших завивките и обиколниците  Wink

Уффф имаше още какво да пиша ама ми е изфирясал акъла  ooooh!

# 214
Здравейте мили мами!
Аз по принцип всеки ден  ви чета, но се притеснявам да пиша  Blush не знам защо.
Dely количката е страхотна. Моят мъж много харесва такива колички, дори мисля, че се спряхме на същата като твоята с големи гуми, но аз се притеснявам, че ще бъде много тежка и ще ми е трудно да я пренасям. От друга страна с малките гуми се клатят доста и той е много против. Знаеш ли колко кг. е твоята? Обикновено в спецификацията пише.
Изобщо на какво мнение сте за големината и теглото, защото вече толкова колички изгледахме, а до сега на нищо не можем да се спрем.

Аз не знам да се смея или да плача, но вдъхновена от вас отидох да купя някакви дрешки във Вис Виталис. Много хубав магазин. Те сами си шият дрешките и знам, че са горе-долу качествени. И да ви кажа за първи път не знам какво да правя. Като хващам едно боди и не мога да разбера то с къс или дълъг ръкав е. И ме е срам да питам. Да не говорим, че така се развълнувах - все едно за първи път осъзнах какво се случва. Като ви чета направо имам чувството, че съм нещо като аматьор  Laughing и не знам от къде да започна.

Гледам, че пишете и за килограми. Може би ще ви се стори малко странен моя проблем, но аз взех много да се притеснявам дали бебо расте. Утре съм на ЖК + УЗ и ще разбера, но аз повече от 3 седмици не съм качила нито грам, дори съм отслабнала с 200 гр. Като цяло съм сложила 6 кг. Вие всяка седмица ли наддавате?

Cho_ko стискам палци и очаквам добри новини!

# 215
Мишинка М ,аз последните 2 месеца не съм ка4ила нито грам.

# 216
Mishinka,мисля,че само можем да ти завиждаме за килограмите.Не се тревожи,те нямат пряка връзка с растежа на бебето.
Аз съм +12 и никак не съм щастлива от това.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:15 от ДесиХ2

# 217
  • София
Мишинка, само можеш да се радваш, че не качваш. Няма задължителна пряка връзка между твоето тегло и това на бебето. Ако то си расте нормално, колкото по-малко килца ти се лепят толкова по-добре. Аз също откакто се върнах от морето дори съм свалила 1кг, което ни най-малко не ме притеснява. Даже напротив. Вече съм 11кг +, а много ми се искаше да приключа бремеността с максимум 12, която очевидно няма да стане  Confused

# 218
Благодаря ви, наистина ме успокоихте  Hug
Нямам търпение утре да видя какво става с малкото човече  newsm12

# 219
  • Лавал-Пловдив
Успешна седмица на всички  Hug
След дълги пътувания събота и неделя и аз съм на линия вече. Бяхме на страхотен каньон - за първи път видях истински каньон, и вървях по един въжен мост над него на 20 м височна. Страхотно усещане. Въобще не ми се иска да се спра вкъщи, защото зимата при нас е тежка и като си помисля, че почти няма да мога нос да подам с бебето... #Cussing out Затова сега компенсираме и постоянно ходим някъде.
Плами, Фютюр маман, Дели - много хубави снимки
Чоко - стискам палци и аз, а ти стискай краката, малко остана.
Честити покупки на всички, които са си купили по нещо.
Аз вчера направих ревизия с майка ми на нещата, които имам и се оказа, че имам прекалено много, не ми се мисли, като почна да пера  Thinking Но това ще стане след 11.09 - тогава ми е 2 ФМ ( и последна ) и тази дата съм си определила за начало на предстартовата треска  Joy

# 220
Здрасти от мен!

Бяхме на балкан уикенда и беше страхотно. Починах си, но от днес се почнаха само ядове. Всичките ни майстори са такива несериозни, че имах си поставена цел в края на август да съм приключила със стаите, а мебелите ни не са готови - нито на бебето е стегната секцийката нито леглото му. А да не говорим, че на каката мебелите май още не са почнати.  Close #Cussing out

Много ме е яд. Защото вече ми трудно много неща да върша, а просто не знам.... Така е като зависиш от БЪЛГАРСКИ МАЙСТОРИ.
Въпрос- какво да взема за коликите, ако бебе има такива разбира се?

Чо ко и аз те мисля, дано всичко е 6.

Mishinka_M, не се притеснявай. Аз последната седмица също отслаБнах. И аз утре съм на преглед-да се успокоя.

# 221
Здравейте отново Simple Smile Изгладих света  ooooh!
Сега мисля да се отдам на заслужена почивка на дивана , макар че май трябва да се готви ...
Но може да го отложим,може да направим едни пържени картофки довечера   chef
Стилисима  Hug мерси
Мишинка,моята количка е УЖАСНО удобна и лесна за употреба,лесно се маха коша,мноооого е маневрена,и тежи 11 кг. на мен ми е ок.
Само че по принцип казват че Бертони не е никак добра марка за колички... а и специално за този модел казват че текстила не е никак добър и имало вероятност да се разнищи,не и се вярва но ще видим Simple Smile
На мен ми е ужасно скучно ... омръзна ми ТВ-то и лаптопа .. ooooh!
кака Дора мерси  Hug
Futur maman  съгласна съм с теб,а и тя не ми тежи,но ако нещо стане и не е качествена - взимаме друга

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:38 от Dely87

# 222
MishinkaM по принцип колко килограма си била преди да забременееш,че се притесняваш,че не си качила нищо?
И аз съм 13 отгоре ама какво да се прави-доктора ми каза,че съм много добре мога и още да си качвам,защото съм си слаба по принцип Peace стига да не ми тежи де ама и аз не мисля да се освинвам към края Joy

# 223
Здравейте и от мен  Heart Eyes

Върнах се от прегледите. Бебаната е дебелка, към 2,400 кг и според апарата върви 3 седмици напред. Плацентата отговаря на термин 1-ви октомври  Shocked Та, според гинеколога, ако до първи не се роди, ще я предизвикат, че може да има усложнения от диабета.
Добрата новина е, че от един месец и аз не съм качила, диетата си казва думата. Но до кога ще е така, не знам, мен сладките неща много ме блазнят и колкото по-се отегчавам, толкова повече мисля за ядене. Ще трябва да ми вържат ръцете, за да не пипам по шкафовете  Sick
 Да не забравя, взех си час и за анестезиолога след 10 дни  Flutter

Сега по прочетеното :

Дели, количката е мнооого хубава (това май вече го казах). Не съжалявай, а си я ползвай с удоволствие. Когато бебче стане на 6-8 месеца и ако тази ти натежи, можеш да се огледаш за по-лека, лятна и по твой вкус  Wink
Адри, ти ли питаше за кошчето за памперси (от толкова четене не помня вече)? Според мен може и без него, ако повиваш в банята например, но в спалнята, точно под носа ти може да намирисва. В началото, когато пие само мляко, акото има по-скоро кисела миризма и се търпи. Но започне ли въвеждането на твърдата храна, мирише като на възрастен човек (че и повече  ooooh!) и при всяко отваряне на коша ти се умирисва стаята и ти иде да избягаш ! Та моя съвет е, ако не ти се купува прибързано, почакай да се роди бебето и тогава реши дали имаш нужда или не. Аз нямах и го преживях, но сега ми се ще, да го имам, още повече че хвърлям всичко в общата кофа и ми мирише хола  Mr. Green
Ронка, не съм суеверна, но това ваше пътуване не е било за добро. Може би е време да спрете с Андората, докато родиш и си поправите колата. Радвам се, че сте живи и здрави, и се пази, още малко остана.Ти кога ще ходиш пак на консултация ? Да ми разкажеш, чу ли ?  Crazy

# 224
  • София
Ам, мерси маманче. Аз вече твърдо се навих за кошче (ще стане като с кошарата)  Laughing Искам такова на Томи Типи, но нещо не успявам да намеря из нета информация от къде и на каква цена мога да се сдобия с такова.

Общи условия

Активация на акаунт